Sve je relativno tacno, i to da ga je Wenger zval a ovaj odbio isto uzimam pod rucnom.
Wenger ne bi bio losa opcija,a ni Allegri pp meni najbolje od slobodnih trenera.
A od ljeta za mene dolazi u obzir samo Klop event. Pep

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sve je relativno tacno, i to da ga je Wenger zval a ovaj odbio isto uzimam pod rucnom.
Svjestan si da su i jedan i drugi nemoguća misija, ili?
Vrlo vjerovatno.
Realno Wenger je bolji i od jednog i od drugog po tom pitanju ali jbg sverco ima fetis na Tuchela yebo ga on.
Bayern bi ušao u tu priču da je Wenger mladji i da se ne boje da će oba ova otići negdje drugo ili ostati. Vjerujem da Wenger traži ili bi tražio bar ovo pola godine + godinu zavisno od rezultata i ne vjerujem da bi Švercer pristao. To je vjerujem kvaka koju Profa nosi sa sobom. A Jozo i Alegri su vjerujem zadnje opcije.Bundesliga je napisao/la: ↑07 nov 2019, 22:46Realno Wenger je bolji i od jednog i od drugog po tom pitanju ali jbg sverco ima fetis na Tuchela yebo ga on.
Sasvim razuman zahtjev, dobije ugovor do kraja ove sezone s mogucnoscu produzenja ovisno o rezultatu. Ko mu moze garantovati da ten Hag nece produziti s Ajaxom, a Tuchel ionako nije dostupan. Malo je glup sverco.
Pa to je sada već izvjesno. Ako je suditi po prethodnih par sezona konkurencija u BuLi teško može izvući cijelu sezonu na najvišem nivou pa tako haman ko god sjedi na klupi, makar se on zvao i Niko, osvaja ligu a vrlo vjerovatno i kup. Ne vidim šta bi se tu moglo promijeniti sa ovim v.d. trenerom koji je vjerovatno više podoban negoli adekvatan. A ako se u LP šta uspije tim bolje.
Ovo je kod nas u svakom pogledu tranzicijska sezona u kojoj je cilj pripremiti klub na godine koje slijede.ledar je napisao/la: ↑08 nov 2019, 11:52Od Guardiole i Heynckesa preko Kovača do Flicka.![]()
![]()
Logika je da dobar orkestar može svirat i bez pravog dirigenta, dovoljno je samo da najstariji violinist tomica da znak.
Potez je vrlo rizičan. Prvo, upitno je kako će se Flick snaći do kraja sezone, posebno kad prođe ovaj početni period homogenizacije. A drugo, obično se zna desiti da onaj kojeg se toliko čeka i nije baš neka velika sreća.
U svakom slučaju bundes će nakon dugo vremena konačno postati interesantan. Ja ne bih isključio mogućnost da prije kraja sezone kod vas ipak ne dođe neki vatrogasac a la Magonja.
Vodio B ekipu i uveo ih u visi rang prvu godinu odmah. Oni su riskirali s njim, ja necu da gledam fakin Flicka kako se uci na Bayernu.
Flick bio asistent Lowu na putu za uzimanje Svjetskog Prvenstva, ne vidim razliku?
De uozbilji se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.