Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pajdo **** fajt ako nisi u prvom esalonubelosevic28 je napisao/la:Ovi sto su nestrpljivi sa napadom ce prvi pasti u dusmanske ralje. Ja cekam generalov mig, vjezbam na Svetoj temi, cisto da ne ispadnem iz forme...
Nekad je bila naša, ali u zadnjoj sezoni vaša.grbavicka je napisao/la:to je vasa prica, o prvacima galaksije i svemoguce svemira, grupnoj fazi lige evropskih takmicenja, rekordnim transferima itd... a na kraju shvatis da su svi nasi klubovi u pet deka... mi smo morali igrati ove sezone sa ovim igracima a ne da eksperimentisemo jer prosle sezone nismo igrali evropu i to bi bio veliki finansijski gubitak da nismo izborili evropu ove sezone... normalno da sad trazimo mladje igrace...pitic je napisao/la:Jel ovo Željezničar želi da se vrati u eru priče o djeci Željezničara ili nemaju više para za ozbiljna pojačanjaNema više bahaćenja ni na transferima
Totalni zaokret i u transfer politici da li sa namjerom ili zbog sile prirode što su milione potrošili samo da bi evropu izborili
Nedostaje mi komšijska priča možemo šta hoćemo, kupit ćemo šta hoćemo, može nam se
pa ocigledno smo morali da ulozimo da izborimo evropu... a nasa je skola uvijek davala i davace dobre igrace, evo pogledaj samo zadnjih 5-6 godina, bajic, visca, amir, kerim, gojak, dado itd... treba nekad i zrtvovati prvobitnu namjeru da bi se stiglo do cilja...pitic je napisao/la:Nekad je bila naša, ali u zadnjoj sezoni vaša.grbavicka je napisao/la:to je vasa prica, o prvacima galaksije i svemoguce svemira, grupnoj fazi lige evropskih takmicenja, rekordnim transferima itd... a na kraju shvatis da su svi nasi klubovi u pet deka... mi smo morali igrati ove sezone sa ovim igracima a ne da eksperimentisemo jer prosle sezone nismo igrali evropu i to bi bio veliki finansijski gubitak da nismo izborili evropu ove sezone... normalno da sad trazimo mladje igrace...pitic je napisao/la:Jel ovo Željezničar želi da se vrati u eru priče o djeci Željezničara ili nemaju više para za ozbiljna pojačanjaNema više bahaćenja ni na transferima
Totalni zaokret i u transfer politici da li sa namjerom ili zbog sile prirode što su milione potrošili samo da bi evropu izborili
Nedostaje mi komšijska priča možemo šta hoćemo, kupit ćemo šta hoćemo, može nam se
Tjerate pa vraćate iste ovo je veliki zaokret
Više ste potrošili da izborite evropu ove godine nego što će te zaraditi od iste.
Toskasa, Pozdera i Zaimovića.Eisenbahner1921 je napisao/la:Koga je Sarajevo proizvelo u poslijednjih pet godina?
niko nije vise oprao mozak nego tan vas... kod nas miske kaze, bice istocne tribine i bude... kod vas tan kaze, bicemo serijki prvaci bih, a vi jedva uzmete onu namjestenu titulu 2015. godine...Memara je napisao/la:Visca nije vaša škola a Memija nije dobar igrac a ovo itd mislim da ne postoji. Stavljeno nako. Ko je itd?
A ovo da ste morali dovoditi starije a sad je logicno da dovodite mladje je eklatantan primjer ispiranja mozga.
zrinjskiEisenbahner1921 je napisao/la:Koga je Sarajevo proizvelo u poslijednjih pet godina?
"Itd" je više i moćnije nego što ste vi proizveli od rata pa do dana današnjegMemara je napisao/la:Visca nije vaša škola a Memija nije dobar igrac a ovo itd mislim da ne postoji. Stavljeno nako. Ko je itd?
A ovo da ste morali dovoditi starije a sad je logicno da dovodite mladje je eklatantan primjer ispiranja mozga.
miske kaze bice tribina, vi jedva naprosite lovu za istu, on je napravi, vi duzni butmiru 1.300 000, miske, zulic i kompanija sretni i zadovoljnigrbavicka je napisao/la:kod nas miske kaze, bice istocne tribine i bude...Memara je napisao/la:Visca nije vaša škola a Memija nije dobar igrac a ovo itd mislim da ne postoji. Stavljeno nako. Ko je itd?
kod vas tan kaze, bicemo serijki prvaci bih, a vi jedva uzmete onu namjestenu titulu 2015. godine...
Nikoga. Vidis..escobarpablo je napisao/la:Toskasa, Pozdera i Zaimovića.Eisenbahner1921 je napisao/la:Koga je Sarajevo proizvelo u poslijednjih pet godina?
Aldin CenanEisenbahner1921 je napisao/la:Koga je Sarajevo proizvelo u poslijednjih pet godina?
De, postavi taj intervju gdje Tan najavljuje "serijske titule" i time ispira mozak!grbavicka je napisao/la:niko nije vise oprao mozak nego tan vas... kod nas miske kaze, bice istocne tribine i bude... kod vas tan kaze, bicemo serijki prvaci bih, a vi jedva uzmete onu namjestenu titulu 2015. godine...Memara je napisao/la:Visca nije vaša škola a Memija nije dobar igrac a ovo itd mislim da ne postoji. Stavljeno nako. Ko je itd?
oko mladih igraca mi ne moramo brinuti, ovo su samo najzvucnija imena... visca je nas kako god da okrenes... kerim nije klasa bajica ili amira, ali neka vrijeme pokaze kakav ce igrac biti...
Kako mislis on i Nikolic? Lendric, Nikolic i on.ThrillerHz je napisao/la:Al najjace mi je ovo, opet su u fazi da nemaju za platit racune i sad cemo opet slusat price o zeljinoj djeci![]()
![]()
Doveli ljudi pojacanje iz prve lige federacije, lik u 20 utakmica 5 golova dao, a napadac, zestoka konkurencija u napadu, on i Nikolic![]()
Vjerujes da Lendric nije zavrsio svoju epizodu?Eisenbahner1921 je napisao/la:Kako mislis on i Nikolic? Lendric, Nikolic i on.ThrillerHz je napisao/la:Al najjace mi je ovo, opet su u fazi da nemaju za platit racune i sad cemo opet slusat price o zeljinoj djeci![]()
![]()
Doveli ljudi pojacanje iz prve lige federacije, lik u 20 utakmica 5 golova dao, a napadac, zestoka konkurencija u napadu, on i Nikolic![]()
Zasto Said ne zeli da raskine ugovor, bez obzira sto ga vasi mole da to uradi?
Pa zar nije Zajimovic doveden kao njegova zamjena?Eisenbahner1921 je napisao/la:Kada bude zvanicno zavrsio, tada cemo reci da smo ostali na Nikolicu i Zajmovicu. Do tada, u nasem rosteru je i dalje najbolji napadac PLBiH.
Kad ode, trazit ce se njegova zamjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.