realno, u srednjoj sam imao lijepe i zgodne profesorice, cak stavise, obje su mi bile razrednepinoglavi je napisao/la:Chinaglia izgleda upisao kurs engleskog
ko je isao u MSMS, zna

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
realno, u srednjoj sam imao lijepe i zgodne profesorice, cak stavise, obje su mi bile razrednepinoglavi je napisao/la:Chinaglia izgleda upisao kurs engleskog
It is real,becuse i am there and i coming later to Tuzla.Chinaglia je napisao/la:is this even a real questionNighthawk je napisao/la:Ima li neko da ce slucajno ic gledat danas radnik zrinski?
solinas je napisao/la:It is real,becuse i am there and i coming later to Tuzla.
How yes nopinoglavi je napisao/la:Chinaglia izgleda upisao kurs engleskog
Nikada nisam volio gramatikuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Biban25 Hvala na odgovoru.
@solinas Bolje ti ide na njemackom
DoeTz je napisao/la:Da lupim keca na Radnik? Dobra kvota
U nekim stranim kladjama je blokirana tekmasolinas je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Da lupim keca na Radnik? Dobra kvota![]()
DoeTz je napisao/la:U nekim stranim kladjama je blokirana tekmasolinas je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Da lupim keca na Radnik? Dobra kvota![]()
Mislim da nakon ovoga kola svi igraju u istom terminu do kraja.adnan27 je napisao/la:Ovo nam raspored prave kao namjerno nikad mi i zrinjski u isto vrijeme ne igramo ovako je lakse nastimati
BHT imas direktan prenos.adnan27 je napisao/la:Da li neko zna da li neko prenosi sutra utakmicu
Puko je kec na Radnik i Slobodu i Mladost jos jucer u Admiralu.samirr je napisao/la:Lištica mora pastiiiiiii . Imam neki neriješenih racuna sa wwinom
Bolje da si igrao na Borac nego na Radnik..solinas je napisao/la:Puko je kec na Radnik i Slobodu i Mladost jos jucer u Admiralu.samirr je napisao/la:Lištica mora pastiiiiiii . Imam neki neriješenih racuna sa wwinom
Valjda mogu skinut tri tekme bem mu oca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.