FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljeznicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar » 20 jan 2012, 19:46

LudLo 4 je napisao/la:
zeljeznicar je napisao/la:Eo kako nam je dosadno na pauzi mogli smo na prozivku da im damo podrsku za drugi dio sezone ?
Ako bude stav grupe da se ide bit ces obavijesten kao i svi,sabura,jeb.emu nije valjda toliko dosadno :)
jest vala dosadno drama, trebanam malo aktivnosti na tribini :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 jan 2012, 19:46

Ma nemora biti nikakav stav grupe,doci cu kao i uvijek,prosle godine je bilo oko 200-tinjak ljudi,onako samo posmatrali...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 20 jan 2012, 19:56

ipetm je napisao/la:Ma nemora biti nikakav stav grupe,doci cu kao i uvijek,prosle godine je bilo oko 200-tinjak ljudi,onako samo posmatrali...
doci ce raje, al moglo se organizovano doci malo da pokaze da smo najbolji :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 jan 2012, 19:57

Cuj ako bude stav grupe da se ide, ici ce se.
Kome je Zeljo u srcu i ko ima u tom periodu slobodnog vremena ce otici, nema mu sta neko govoriti da li da ide ili ne.
Ako ste mladji, nemojte da vam se u ovom pravcu razvijaju mozgovi i nacin razmisljanja.
Sto bi rekli nadrealisti "budi ono sto jesi, ali budi" :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 jan 2012, 20:06

Da ne duzimo podrska ne znaci iskljucivo navijanje. Samim tim sto si dosao po nekom eventualnom minusu i snijegu, sto si odvojio vrijeme da se pojavis u tom trenutku na tom mjestu je podrska. Odes sa zenom na porod da joj budes podrska, ne znaci da ces stajati pored nje i navijati, evoooo gaaaaaaaaa eeeevooo gaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 20 jan 2012, 20:07

LudLo 4 je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Cuj ako bude stav grupe da se ide, ici ce se.
Kome je Zeljo u srcu i ko ima u tom periodu slobodnog vremena ce otici, nema mu sta neko govoriti da li da ide ili ne.
Ako ste mladji, nemojte da vam se u ovom pravcu razvijaju mozgovi i nacin razmisljanja.
Sto bi rekli nadrealisti "budi ono sto jesi, ali budi" :mrgreen:
Nije nikom zabranjeno da ide hvala Bogu,al' covjek je rekao da se ide navijati ili sta vec kakvu je podrsku mislio dat' a to koliko znam organizuje grupa...
znas i sam da se jednom ovdje pokrenula prica da se ide organizovat nekakva podrska,pa je i grupa na fb bila ,pa su reagovali neki ljudi i brzo je ukinuto to sve ;)
to sam mislio neko navijanje mozda neka parola malo u tom fazonu, al u svakom slucaju cu doci, al et reko mozda nesto organizovanije :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 20 jan 2012, 20:14

U Rijeku treba iči...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 jan 2012, 21:04

Avanes je napisao/la:Da ne duzimo podrska ne znaci iskljucivo navijanje. Samim tim sto si dosao po nekom eventualnom minusu i snijegu, sto si odvojio vrijeme da se pojavis u tom trenutku na tom mjestu je podrska. Odes sa zenom na porod da joj budes podrska, ne znaci da ces stajati pored nje i navijati, evoooo gaaaaaaaaa eeeevooo gaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Momak je mislio bas na navijanje,sto je i potvrdio u svom postu,ne trci pred rudu podrsko ! ;) :)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jan 2012, 21:11

DANDY je napisao/la:U Rijeku treba iči...
to bi trebalo zaganjati :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 20 jan 2012, 21:46

Seyo_TM je napisao/la:dat mu qrac da izbije oba oka...drzat ga pod suspenzijom, placat minimalno koliko je odredjeno za suspenziju i nek gleda na tv-u tekme pola godine, jer ne smije nastupani ni u prijateljskim...eto on ce blatit klub, pizda obicna koja je prva pobjegla u svlacionicu kada je trebalo odgovarati navijacima za los rezultat protiv zrinjskog, a najlosiji je bio na terenu...placipicKa razvukla po novinama da jadi ko gladan srat...u svadji se vidi ko je kakav...
Upravo ovako !!!!!!!!!!!!!

Drzat ga polusezonu, da sjedi na tribinama, i na treninzima da donosi loptu ! Pa da vidimo ko ce ga onda uzet, mozda Kozara al i oni tesko.

Ja kad ga vidim u gradu il bilo gdje pljunut cu ga! P.Icka jedna!
On ce pljuvat po svetom grbu i klubu a klub mu dao sve, doveo ga Amar iz Zvijezde, igro Evropske utakmice a do tad nije znao otic na more u Hrvatsku i ovako ponasanje ?! P Izda jedna, Pu !
Razumijes ti mene burazere moj :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jan 2012, 22:05

Luca.Toni je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:dat mu qrac da izbije oba oka...drzat ga pod suspenzijom, placat minimalno koliko je odredjeno za suspenziju i nek gleda na tv-u tekme pola godine, jer ne smije nastupani ni u prijateljskim...eto on ce blatit klub, pizda obicna koja je prva pobjegla u svlacionicu kada je trebalo odgovarati navijacima za los rezultat protiv zrinjskog, a najlosiji je bio na terenu...placipicKa razvukla po novinama da jadi ko gladan srat...u svadji se vidi ko je kakav...
Upravo ovako !!!!!!!!!!!!!

Drzat ga polusezonu, da sjedi na tribinama, i na treninzima da donosi loptu ! Pa da vidimo ko ce ga onda uzet, mozda Kozara al i oni tesko.

Ja kad ga vidim u gradu il bilo gdje pljunut cu ga! P.Icka jedna!
On ce pljuvat po svetom grbu i klubu a klub mu dao sve, doveo ga Amar iz Zvijezde, igro Evropske utakmice a do tad nije znao otic na more u Hrvatsku i ovako ponasanje ?! P Izda jedna, Pu !
sve je kod nekih koji su povezani s našim klubom dobro dok ti ne pokušaju iscrpiti interese iz njega.. eno Topić neki dan pljuje po Želji i po Zebi nakon što nije uspio izvući koju marku od FKŽ-a, sad Savić.. nijedan igrač nije jači od Amara, zato bih se složio s tobom, @Luca.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jan 2012, 22:07

Nije vrijedan nikakve paznje niti price..ovo sto plasira u medije sam mislio da je patka, a kad sam procitao post tm8784 sve mi je jasno. ko izda pizda KRAJ PRICE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 jan 2012, 22:41

nime_tm87 je napisao/la:Nije vrijedan nikakve paznje niti price..ovo sto plasira u medije sam mislio da je patka, a kad sam procitao post tm8784 sve mi je jasno. ko izda pizda KRAJ PRICE
Brate stvarno nisam zelio da ovo iko sazna, ali kad vidim sta pise i pljuje, onda...nek se zna malo istine. Nazalost tako je. Mene konkretno kao navijaca koji godine i godine voli taj klub, dolazi da gleda te iste igrace kako igraju za svetinju boli kad neki igrac koji dodje sa strane i tako se ponasa. Mislim imaj obzira prema momcima koji o svom trosku idu u BL, Mostar i druge gradove. Koji nekad rizikuju svoje zivote zbog kamenica, baklji, blokova, cigli, kojekakvih "huligana". Dodje neko i onda prica kako ovo, kako ono. GOSPODINA SIR OSIMA svakodnevno zovu igraci koji su sigurno kvalitete bolje od pomenutog, zele da igraju, zele da zarade pare jer u danasnje vrijeme kod nas ljudi ne znaju ni kako to izgleda u pojedinim klubovima. Onda on dodje i pocne da s.e.r.e. kako ovo kako ono. Naglasavam da taj isti Savic odigrao lijepih utakmica u dresu, dao lijepih golova, navijaci ga cijenili i volili, ali brate neke stvari su presle granicu. Ako je bilo nekih nesporazuma, a bilo je jer je poceo da prosipa neke svoje uslove, treba to rijesiti na nacin kako dolikuje, a ne ovako.

P.S. Ne zivim od kluba ni na koji nacin, nego zivim od ljubavi ako se to moze reci prema tom klubu. Mnogi su me u zivotu razocarali, nisam im oprostio. Medjutim vise puta sam se razocarao u klub ali nisam mogao da ga ne volim. Prema tome mnogi od nas zive za taj klub, porodicni sam covjek ali jedva cekam da prvu utakmicu sad na proljece i da odem 3h prije utakmice da cekam. Neki nikad nece shvatiti ovo sto sam napisao, ali me raduje da ce mnogi shvatiti sta jesam napisao. Jednostavno Zeljo se voli i to je nesto jace od svih nas. Do groba...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jan 2012, 23:00

DANDY je napisao/la:U Rijeku treba iči...
Bićemo obavješteni, za sad nema ništa...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 20 jan 2012, 23:13

Ljudi moji, ne znam kako nekoga može uzimati na svoju priču. Željo je prvi, Želji dobro ide, svidjelo se to nekome ili ne. Samo bih komentirao ovu Savićevu priču i nešto napomenuo.

Savić sada radi što je i nedavno Vladavić u Olimpicu. Ista priča iste laži i pogađate u istom su klubu. Obojica u Karvini pod istim menadžerom, kao što su obojica stalno dočekivali zore u kafani zajedno. Na kraju, Vladavić je izgubio na arbitraži, tako će i ovaj završiti.

Nisam navijač Želje, ali pustite te cirkusante... Oprostite ako sam vam uzeo vrijeme.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jan 2012, 00:27

Mogli bi mi kesirati na njemu znas ono hladno papire uvalit nekome advokatu i tuzit ga za blacenje kluba ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 jan 2012, 00:29

lakovic je napisao/la:Ljudi moji, ne znam kako nekoga može uzimati na svoju priču. Željo je prvi, Želji dobro ide, svidjelo se to nekome ili ne. Samo bih komentirao ovu Savićevu priču i nešto napomenuo.

Savić sada radi što je i nedavno Vladavić u Olimpicu. Ista priča iste laži i pogađate u istom su klubu. Obojica u Karvini pod istim menadžerom, kao što su obojica stalno dočekivali zore u kafani zajedno. Na kraju, Vladavić je izgubio na arbitraži, tako će i ovaj završiti.

Nisam navijač Želje, ali pustite te cirkusante... Oprostite ako sam vam uzeo vrijeme.
ima jedna bitna razlika a to je amar ters koji će se za razliku od gracića krvi napiti saviću ako željo dobije arbitražu

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 21 jan 2012, 00:32

nidi je napisao/la:
lakovic je napisao/la:Ljudi moji, ne znam kako nekoga može uzimati na svoju priču. Željo je prvi, Želji dobro ide, svidjelo se to nekome ili ne. Samo bih komentirao ovu Savićevu priču i nešto napomenuo.

ima jedna bitna razlika a to je amar ters koji će se za razliku od gracića krvi napiti saviću ako željo dobije arbitražu
I ovi Vladaviću piju krv, uzeli su mu pare, sam je to izjavio:)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 jan 2012, 10:18

Avanes je napisao/la:Da ne duzimo podrska ne znaci iskljucivo navijanje. Samim tim sto si dosao po nekom eventualnom minusu i snijegu, sto si odvojio vrijeme da se pojavis u tom trenutku na tom mjestu je podrska. Odes sa zenom na porod da joj budes podrska, ne znaci da ces stajati pored nje i navijati, evoooo gaaaaaaaaa eeeevooo gaaaaaa :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evoooo gaaaaaaaaa eeeevooo gaaaaaa :lol:
Sto se issmija na sabahu,svaka cast legendo :mrgreen:

nego u koliko je sati u ponedeljak,moglo bi se malo i navratiti,dosadna ova pauza u pm 8-)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 jan 2012, 10:40

SarajlijaTM je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evoooo gaaaaaaaaa eeeevooo gaaaaaa :lol:
Sto se issmija na sabahu,svaka cast legendo :mrgreen:

nego u koliko je sati u ponedeljak,moglo bi se malo i navratiti,dosadna ova pauza u pm 8-)
u 11
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.