nime_tm87 je napisao/la:Nije vrijedan nikakve paznje niti price..ovo sto plasira u medije sam mislio da je patka, a kad sam procitao post tm8784 sve mi je jasno. ko izda pizda KRAJ PRICE
Brate stvarno nisam zelio da ovo iko sazna, ali kad vidim sta pise i pljuje, onda...nek se zna malo istine. Nazalost tako je. Mene konkretno kao navijaca koji godine i godine voli taj klub, dolazi da gleda te iste igrace kako igraju za svetinju boli kad neki igrac koji dodje sa strane i tako se ponasa. Mislim imaj obzira prema momcima koji o svom trosku idu u BL, Mostar i druge gradove. Koji nekad rizikuju svoje zivote zbog kamenica, baklji, blokova, cigli, kojekakvih "huligana". Dodje neko i onda prica kako ovo, kako ono. GOSPODINA SIR OSIMA svakodnevno zovu igraci koji su sigurno kvalitete bolje od pomenutog, zele da igraju, zele da zarade pare jer u danasnje vrijeme kod nas ljudi ne znaju ni kako to izgleda u pojedinim klubovima. Onda on dodje i pocne da s.e.r.e. kako ovo kako ono. Naglasavam da taj isti Savic odigrao lijepih utakmica u dresu, dao lijepih golova, navijaci ga cijenili i volili, ali brate neke stvari su presle granicu. Ako je bilo nekih nesporazuma, a bilo je jer je poceo da prosipa neke svoje uslove, treba to rijesiti na nacin kako dolikuje, a ne ovako.
P.S. Ne zivim od kluba ni na koji nacin, nego zivim od ljubavi ako se to moze reci prema tom klubu. Mnogi su me u zivotu razocarali, nisam im oprostio. Medjutim vise puta sam se razocarao u klub ali nisam mogao da ga ne volim. Prema tome mnogi od nas zive za taj klub, porodicni sam covjek ali jedva cekam da prvu utakmicu sad na proljece i da odem 3h prije utakmice da cekam. Neki nikad nece shvatiti ovo sto sam napisao, ali me raduje da ce mnogi shvatiti sta jesam napisao. Jednostavno Zeljo se voli i to je nesto jace od svih nas. Do groba...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...