Zasto bi, posto smo mi Srbski klub logicno da ce igrati za nasChinaglia je napisao/la:je li babuka obecao premije Radniku

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zasto bi, posto smo mi Srbski klub logicno da ce igrati za nasChinaglia je napisao/la:je li babuka obecao premije Radniku
tuzlak1987 je napisao/la:Zasto bi, posto smo mi Srbski klub logicno da ce igrati za nasChinaglia je napisao/la:je li babuka obecao premije Radniku
I really don't givee a fuckkkChinaglia je napisao/la:je li babuka obecao premije Radniku
Ko zeli bujrumklma1 je napisao/la:Nazalost mi i jesmo pali zato sto nema istih...Neda mi se ovdje polemizirati ali malo fali necega u upravi i na tribinama pretvarali se mi ili ne...tuzlak1987 je napisao/la:Zasto bi, posto smo mi Srbski klub logicno da ce igrati za nasChinaglia je napisao/la:je li babuka obecao premije Radniku
Danas oni navijaju za Radnik, Mladost VO, Drinu a nekad su redovno karte na Tusnju kupovali...
Reci ti meni gdje su Fukare pile vodu kad su se vracali iz sARAJEVA?wobly92 je napisao/la:Pa nisi ni ovo prošaoNighthawk je napisao/la:Moze nesto teze?
A za tebe pitanje ko je bacio suzavac na A tribini?zlajci je napisao/la:Koje je preneseno znacenje naseg "je.bavo sam te"Nighthawk je napisao/la:Moze nesto teze?
Hvala lijepo.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:DobrodosaoNighthawk je napisao/la:Pozdrav ekipa. Par godina citam samo ovu temu. Danas registracija.
Nije fer, pricamo o domacim utakmicma, a ne kad (ne)idemo u goste. A vala mog'o si ih i usput vidjeti da srcu na nekoj hajr cesmi pa nas zaj3bajes.Nighthawk je napisao/la:Reci ti meni gdje su Fukare pile vodu kad su se vracali iz sARAJEVA?wobly92 je napisao/la:Pa nisi ni ovo prošaoNighthawk je napisao/la:Moze nesto teze?
Kakvo izbjegavanje. Nisi zaslužio da ti odgovorim, kad ni ti nisi ponudio odgovor.Nighthawk je napisao/la:
Reci ti meni gdje su Fukare pile vodu kad su se vracali iz sARAJEVA?
Picak, nama trebaju svi. Svi su dobrodosli koji navijaju za Slobodu.HankMoody je napisao/la:Pa ne trebaju nam ljudi iz Lukavca, Živinica itd. Ima sasvim dovoljno ljudi u Tuzli da se napuni stadion.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi ba jos dva dana do tekme, pocnite odmah sada zvati narod da dodje na tekmu, da napunimo yebeni Tusanj... Ocekujem da Radnik uzme bod Zrinjskom, tako da cemo im sa pobjedom pobjeci na 2 boda! Najavljuju prelijepo vrijeme, atraktivan protivnik, padaju svi redom, jednom nogom smo u finalu Kupa BiH, na diobi prvog mjesta... Pa sta nam vise treba? Siroki Brijeg nije nimalo naivna ekipa, Musa je dobar trener, jedan od najboljih, ali ne sumnjam u nase momke i najboljeg trenera u BiH, Sir Husrefa Musemića!
SVI NA TUŠANJ!
Ima ulaznica ne sikiraj se.AdmirLav je napisao/la:Hoćel biti sutra prodaje ulaznica prije početka utakmice ? Ako neće ima li neka dobra duša da kupi danas dvije ulaznice dok ja sutra ne stignem iz Gradačca?
Da, prvo ćeš vidjeti trenutnu situaciju za LP kad otvoriš excel i tu je Zrinjski u donjem dijelu za 2 pretkolo a dole imaš opciju da otvoris novi sheet za EL gdje je naša Sloboda u donjem dijelu žrijeba 1 pretkla zbog malog koeficijenta 1,425 a Siroki i Sarajevo su u gornjem dijelu zbog zarađenog koeficijenta poslednjih 5 godina.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovi u plavom dijelu su moguci protivnici ovima ispod njih ?Biban25 je napisao/la:
@Beduin i ostali, na sljedećem linku koji vodi do Excel sheet-a možete vidjeti trenutne moguće protivnike Slobode u EL (pošto smo trenutno drugi), u prvom a pogotovo u drugom pretkolu ima strašnih protivnika
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... Nv4hXH3YuQ
is this even a real questionNighthawk je napisao/la:Ima li neko da ce slucajno ic gledat danas radnik zrinski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.