Tako nekako, s tim da se ne smije gubiti od direktnih konkurenata.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako nekako, s tim da se ne smije gubiti od direktnih konkurenata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Valja vam sutra vazit ne budel onako kako svi normalni ocemo
nek crknu dusmani, najjaci smo
- svrakino1921
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:40Pa to treba klub da se oglasi, zasto niko nije iz kluba postavio to pitanje? Nece forum to raditi za njih ili ako jesu onda da upoznaju navijace sa odlukomsvrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:11Upravo tako
Ako Karamarko bude igrao bez odluke disciplinske ide 0:3 za Borac
Samo kažem ovdje
Ako nema odluke disciplinske komisije ne smiju stavit Karamarka u roster a kamoli u prvih 11
U našem klubu je sve moguće
Alic je za Mujakica igracina…
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Jesu li se gospoda udostojila da sjednu i odluce u vezi suspenzije Karamarka i Adzema ili se ceka da prodje mec sa Borcem, namjenski?
-
- Kontakt:
Tacno mjesec dana od utakmice sa Velezom do utakmice sa Borcem, disciplinska komisija ili ko vec, nisu se udostojili da donesu odluku o desavanjima u tunelu j da opravdaju odluke Giiiiige datuma 15.8.2025.
I onda ovi "posteni" banjalucani govore, nije do njij, do saveza je. A eto gle cuda, sve odluke saveza idu njima u korist.
Ko je normalan mogao zamisliti da ce desavanje sa 3 utakmixe prije imati uticaj na utakmixu sa Borcem? Pa mi kao da smo Chelsea pa nas je potrebno ovako sankcionisati. Borac ima jacu ekipu od nas i ne vidim svrhu ovakvog amaterizma. Jasno je da se nista ne prepusta slucaju ove sezone i da mi moramo platiti izbijanje titule prosle sezone. Sramota za drzavu, savez a na kraju krajeva i klub koji nikako medijski nije napravio pritisak da se stvari rijese u normalnom vremenskom okviru.
A i bez Adzema i Karamarka nece nas dobiti na Grbavici. Nek proradi inat, 10k ljudi vam stoji iza ledja u ponedjeljak momci! Samo me strah nereda ako bude standardno mesetarenje da neko glavu ne izgubi a mi zestoko budemo kaznjeni.
I onda ovi "posteni" banjalucani govore, nije do njij, do saveza je. A eto gle cuda, sve odluke saveza idu njima u korist.
Ko je normalan mogao zamisliti da ce desavanje sa 3 utakmixe prije imati uticaj na utakmixu sa Borcem? Pa mi kao da smo Chelsea pa nas je potrebno ovako sankcionisati. Borac ima jacu ekipu od nas i ne vidim svrhu ovakvog amaterizma. Jasno je da se nista ne prepusta slucaju ove sezone i da mi moramo platiti izbijanje titule prosle sezone. Sramota za drzavu, savez a na kraju krajeva i klub koji nikako medijski nije napravio pritisak da se stvari rijese u normalnom vremenskom okviru.
A i bez Adzema i Karamarka nece nas dobiti na Grbavici. Nek proradi inat, 10k ljudi vam stoji iza ledja u ponedjeljak momci! Samo me strah nereda ako bude standardno mesetarenje da neko glavu ne izgubi a mi zestoko budemo kaznjeni.
-
- Kontakt:
Cekamo da vidimo kojeg ce nam sudiju dodjeliti, ocekujem Topalovica ili Halkica.
Mene samo zanima da li je nas klub zatrazio od Saveza SLUZBENO ocitovanje o visini kazne. Kao sto ste rekli skoro mjesec dana smo u vakumu, pa ako vec ne mozemo da medijski ovo ispratimo valjda smo zatrazili ZVANICNU odluku u ovih mjesec dana.
Mene samo zanima da li je nas klub zatrazio od Saveza SLUZBENO ocitovanje o visini kazne. Kao sto ste rekli skoro mjesec dana smo u vakumu, pa ako vec ne mozemo da medijski ovo ispratimo valjda smo zatrazili ZVANICNU odluku u ovih mjesec dana.
- svrakino1921
- Kontakt:
Disciplinska komisija Saveza nije održana, a prema informacijama ,,,,,,,, Karamarko i Adžem će biti u kadru već za duel protiv Borca u ponedjeljak, 15. septembra.
Posljednje informacije govore da će ih crveni karton koštati dvije utakmice, te da neće biti povećanja kazni. To je svakako dobra vijest za Plave pred derbi meč, a očekuje se i potvrda od Saveza već danas ili sutra.
Posljednje informacije govore da će ih crveni karton koštati dvije utakmice, te da neće biti povećanja kazni. To je svakako dobra vijest za Plave pred derbi meč, a očekuje se i potvrda od Saveza već danas ili sutra.
- gegenpressing
- Kontakt:
I po Cometu je tako.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 11:56Disciplinska komisija Saveza nije održana, a prema informacijama ,,,,,,,, Karamarko i Adžem će biti u kadru već za duel protiv Borca u ponedjeljak, 15. septembra.
Vjerujem da se očekuje i ozbiljna kazna za crvene mundire.
Brohra ribo se...
- mamonelafo
- Kontakt:
Smorio me Spaho sa gegenpressingom.gegenpressing je napisao/la: ↑10 sep 2025, 12:01I po Cometu je tako.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 11:56Disciplinska komisija Saveza nije održana, a prema informacijama ,,,,,,,, Karamarko i Adžem će biti u kadru već za duel protiv Borca u ponedjeljak, 15. septembra.
Vjerujem da se očekuje i ozbiljna kazna za crvene mundire.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Pocela online prodaja karata za Borac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pozz za sve. Novi sam član.
U ponedjeljak očekujem punu Grbavicu, na terenu "u kost" do kraja pa sta bude.
U ponedjeljak očekujem punu Grbavicu, na terenu "u kost" do kraja pa sta bude.

-
- Kontakt:
dolaze novi forumasi na dan skupstine, interesatno.....
- gegenpressing
- Kontakt:
Neće se večeras ništa spektakularno desiti,tako da se hajcate bezze.
Uglavnom,vibracija je pozitivna od strane ulagača,malkice još vremena,da se poslože određene stvari sa njegove strane.
Sve ostalo je rekla-kazala,ili klasični spin(dušmanluk)
Uglavnom,vibracija je pozitivna od strane ulagača,malkice još vremena,da se poslože određene stvari sa njegove strane.
Sve ostalo je rekla-kazala,ili klasični spin(dušmanluk)
Brohra ribo se...
Ma nista od investitora, kupovina vremena da se ne baca drvlje i kamenje na levate u klubu. Ne bi me cudilo da mu je email divizija jasno predocila zasto ne treba ulagati u nas klub jer dionice su zlato naaaaa
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Drug, Halkić navija za Želju, samo jbg ne ide to tako znaš i sam. Da sam se sjetio, uslikao bih ti majicu u kojoj mu je bio sin prije par dana. Uglavnom, iz našeg je Fan shopaitatabisine je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:53Cekamo da vidimo kojeg ce nam sudiju dodjeliti, ocekujem Topalovica ili Halkica.
Hebem mu i sinaBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 17:24Drug, Halkić navija za Želju, samo jbg ne ide to tako znaš i sam. Da sam se sjetio, uslikao bih ti majicu u kojoj mu je bio sin prije par dana. Uglavnom, iz našeg je Fan shopaitatabisine je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:53Cekamo da vidimo kojeg ce nam sudiju dodjeliti, ocekujem Topalovica ili Halkica.
Mene samo zanima da li je nas klub zatrazio od Saveza SLUZBENO ocitovanje o visini kazne. Kao sto ste rekli skoro mjesec dana smo u vakumu, pa ako vec ne mozemo da medijski ovo ispratimo valjda smo zatrazili ZVANICNU odluku u ovih mjesec dana.![]()
-
- Kontakt:
E jesi kulturan svaka ti čast. Fuj.Orvel je napisao/la: ↑10 sep 2025, 17:28Hebem mu i sinaBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 17:24Drug, Halkić navija za Želju, samo jbg ne ide to tako znaš i sam. Da sam se sjetio, uslikao bih ti majicu u kojoj mu je bio sin prije par dana. Uglavnom, iz našeg je Fan shopaitatabisine je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:53Cekamo da vidimo kojeg ce nam sudiju dodjeliti, ocekujem Topalovica ili Halkica.
Mene samo zanima da li je nas klub zatrazio od Saveza SLUZBENO ocitovanje o visini kazne. Kao sto ste rekli skoro mjesec dana smo u vakumu, pa ako vec ne mozemo da medijski ovo ispratimo valjda smo zatrazili ZVANICNU odluku u ovih mjesec dana.![]()
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CCMuHa87, GIBRA, Hamagara, Kajkutenjoyer, Proximic i 49 gostiju.