FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 04 maj 2014, 20:14

dupla kruna pitarima cuna kako su ono pisali ?

Eno Ibrakovic i Jakupovic piju kafu i smiju se,uz kafu jedu vocne kocke.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 maj 2014, 20:15

Fina utakmica, po meni opravdala epitet derbija i najveće utakmice lige. I po prilikama i po borbenosti i zalaganju pa na kraju krajeva i po velikom broju kartona, onako temperamentna.
Na početku da pohvalim sve i jednog gledaoca na stadionu kada su po onakvom vremenu izdržali.
Zadovoljan sam rezultatom ali isto tako i da smo izgubili ne bih bio razočaran.
Mogli smo ovo lahko izgubiti ali i pobjediti, nešto slično kao i u Kupu. Imali smo svoje šanse koje smo trebali iskoristiti, prvo onu Tatka, zatim lob Velkoskog i stativu Bilbije, pa onda onaj šut Stojčeva. Da se ne lažemo imali smo više loptu u svom posjedu, u nekim trenucima smo i dominirali a isto tako je bilo trenutaka kada smo strepili. Ali dobro ipak su se srele po meni kvalitetne dvije ekipe.
Domaćini su se svim silama (mislim naravno na nogometnu igru) trudili da dođu do pobjede, naši kao da su nakon onog izjednačujućeg gola krenuli u Zenicu. Nekako kao da su sporo trčali i one kontre (polukontre) za koje smo imali priliku nismo istrčali. Nekoliko pogrešnih dodavanja od odbrane do sredine i od sredine prema napadačima, mogle su nas koštati.
Primjetio sam, a vjerujem i većina vas, da Jajala inspirišu ove velike utakmice, i danas je pokazao da je ipak korak ispred igrača naše lige. Kako ih je samo okrenuo prije nego su napravili penal.
Odbrana me je malo zabrinjavala, malo su pažnje obraćali na Hodžića, a on da je malo iskusniji natamburali bi nas pošteno. Kod nas ne bih nikog izdvojio kao najboljeg pojedinca ali u nekim trenucima nisam znao koju poziciju igra Bilbija. Pa onda kada je Samir ušao djelovalo je kao da on igra napadača pogotovo nakon izlaska Velkoskog.

KO god od skauta da je bio na tribinama mislim da je imao šta vidjeti i u jednoj i u drugoj ekipi.

Sad se okrećemo mnogo važnijoj utakmici od ove. Idemo u Zenicu da zabijemo pogodak, imao razloga za optimizam jer otkako je Dženo glavni na svim gostovanjima postižemo gol(ove).

MoSa Raj`voSa

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2014, 20:15

BeSha1992 je napisao/la:[
BeSha1992 je napisao/la: p.s. Evropa cao cao :D
Vidim i oprostili ste se od Evrope. Ma ne sikirajte se komšinice, neće Čelik dobiti licencu ;)
ovo je komsin'ce tebi i tvojima bilo upuceno :D[/quote]
Zeljo jedino nece u Europu ako Celik uzme KUP..ja nezz sta ti prizeljujes besha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 04 maj 2014, 20:17

HAHAH izgleda da je bitnije da Zeljo ne ide u Evropu nego da Sarajevo osvoji kup :urnebes: :urnebes:
Pa djeco draga Zeljo jedino u Evropu nece ako izgubi od Rudara i ako Celik osvoji kup i da jos dobije licencu. :urnebes: :urnebes:
a... pehari su tu

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 maj 2014, 20:17

stannis je napisao/la:Cekaj samo narednu sezonu ? Ovu recenicu vec slusam osam godina.. :lol:
Mislio sam na sudije i penale :rol: jedva čekam kmečanje :shh:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 maj 2014, 20:18

gio10 je napisao/la:Znam da je nama bilo upućeno, podj3bavam te, veće su šanse da vi ostajete bez Evrope nego mi, ali opet ti kažem, Likče neće dobiti licencu :salut:
ma da izvines isti ste mi, samo su ovi iz ovih sredina poput Ze i Tz i jos pojedinih previse agresivni prema ekipama iz glavnog grada, vjerovatno ljubomorni, ili im nesta ne odgovara zaista ne znam... Tako da mi je svejedno ko ce ici u Evropu osim FKS, samo nek' se koeficijent pojaca i nek' se ostvare dobri rezultati...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 maj 2014, 20:22

Cimirot je Xabi Alonso za Tina, odusevljava svaki put kroz godinu-dvije ne gine mu jaca liga i repka.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 04 maj 2014, 20:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:Cimirot je Xabi Alonso za Tina, odusevljava svaki put kroz godinu-dvije ne gine mu jaca liga i repka.
A Semir Stilic je za sve njih Gabriel Batistuta pa ga nigdje nema :? :? Zola je prije povrede bolje igrao nego Cimirot sada pa je dobio sarenu lazu..
a... pehari su tu

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 maj 2014, 20:38

Konacno dobar derbi :thumbup: dosta sansi i na jednoj i drugoj strani, dosta tezak teren, mi smo mogli izgubiti ali i pobjediti tako i Zeljeznicar. Idemo sad odigrati dvije utakmice sezone za trofej! Jajalo majstor, Cimi :clap:

Bravo Horde Zla :thumbup: parola strumfova :lol: :facepalm: jel vi trenirate onakvu glupost :puke:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 04 maj 2014, 20:43

Burberry46 je napisao/la:Konacno dobar derbi :thumbup: dosta sansi i na jednoj i drugoj strani, dosta tezak teren, mi smo mogli izgubiti ali i pobjediti tako i Zeljeznicar. Idemo sad odigrati dvije utakmice sezone za trofej! Jajalo majstor, Cimi :clap:

Bravo Horde Zla :thumbup: parola strumfova :lol: :facepalm: jel vi trenirate onakvu glupost :puke:
koliko je parola bila losa da ste odjednom podjeljeni na svom SEVERU i pola pjeva ubij ubij turcina a pola zvizdi toj polovici..........toliko o paroli :lol: :lol: :lol: :lol: :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 04 maj 2014, 20:53

:crazy: :crazy: :crazy:

svaku drugu tekmu im padne neki trans.. i opet oni nesto prigovaraju sto se tice tribine :D

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 04 maj 2014, 20:57

Hvala momci na remiju, sretno! :tokralju:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2014, 20:57

Micron je napisao/la::crazy: :crazy: :crazy:

svaku drugu tekmu im padne neki trans.. i opet oni nesto prigovaraju sto se tice tribine :D
Vidim da ima dosta pametnih :think: ljudi poput tebe pa da ti objasnim par stvari . Kao navijaci ste 0 bodova , na tribini vam 90 % djeca i cisti sabanluk . Parole 0 bodova , koreografija armani :thumbdown: Ne znam o cemu pricamo o kakvim transovima , lupaju vas ljudi gdje ko stigne i ti se nadjes nesta pricat.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2014, 20:59

colorado znas li ti kako izgleda grb zelje, pogledaj jos par puta, mozda ti treba dioptrija... shvatices koreo, mozda nisi jos zreo za logicko zakljucivanje... sta bi sa transovima :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 maj 2014, 20:59

Vise sam ocekivao od Sarajeva , puno vise. Neke igrace koje ste kupili su veoma precijenjeni. Odbrana pogubila konce u drugom. Al eto jos uvjek ste projekat u izgradnji to shvatam. BIt ce bolje sledece godine.

sretno
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 04 maj 2014, 21:03

Colorado je napisao/la:

Vidim da ima dosta pametnih :think: ljudi poput tebe pa da ti objasnim par stvari . Kao navijaci ste 0 bodova , na tribini vam 90 % djeca i cisti sabanluk . Parole 0 bodova , koreografija armani :thumbdown: Ne znam o cemu pricamo o kakvim transovima , lupaju vas ljudi gdje ko stigne i ti se nadjes nesta pricat.

:clap: :clap: :clap: :clap: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 04 maj 2014, 21:06

Colorado je napisao/la:

Cirkus Colorado je za tebe 0.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 maj 2014, 21:13

Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala :?:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 04 maj 2014, 21:17

sjever je napisao/la:Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala :?:
Ono sto izaziva polemiku je pocetak "Po terenu vam trce cetnici.....

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 04 maj 2014, 21:19

Armala je napisao/la:
sjever je napisao/la:Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala :?:
Ono sto izaziva polemiku je pocetak "Po terenu vam trce cetnici.....
Haj sto debili pokusavaju uvrijediti nase igrace,ali zaboravljaju na svoje,pa valjda i kod njih u ekipi ima igraca drugih nacionalnosti. :roll:

Sta od primitivaca drugo i ocekivati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], N3R3D, napoleon72 i 36 gostiju.