ako vas interesuje statut ili bilo koji dokument FKS pošaljite zahtjev klubu , rado ćemo pomoći manjim klubovima da se organizuju...JoseeMourinho je napisao/la:Hajde hajde polako ne moraš zurit taman lijepo vrijeme prosetaj

ako vas interesuje statut ili bilo koji dokument FKS pošaljite zahtjev klubu , rado ćemo pomoći manjim klubovima da se organizuju...JoseeMourinho je napisao/la:Hajde hajde polako ne moraš zurit taman lijepo vrijeme prosetaj
dajte ljudi majke vam shvatate li sta pricate? shvatate li da ovo nije robovlasnicko drustvo, cuj ako ode nekad u sporting klub placa iznosDenchiNL je napisao/la:Benfica to radi često u prodajni ugovor stave da ukoliko igrač nakon tog kluba završi u sportingu, klub plaća određen iznos/kaznu.JoseeMourinho je napisao/la:Pa postavite taj dokument kad svi ste ubdjedjeni toliko kao da ste ga čitali
Ja nema šanse da povjerujem u to, a vi kako hoćete
s obzirom da je kod nas u pitanju odšteta, koja se vjerovatno isplaćuje na rate, vrlo je lako zaključiti koliko je jednostavno isposlovati takvu klauzulu...
ne treba nemamo problema sto ce neki nas otpadak zaigrati protiv zelje a da je preso u neki drugi timDenchiNL je napisao/la:ako vas interesuje statut ili bilo koji dokument FKS pošaljite zahtjev klubu , rado ćemo pomoći manjim klubovima da se organizuju...JoseeMourinho je napisao/la:Hajde hajde polako ne moraš zurit taman lijepo vrijeme prosetaj
Ko prati fudbal zna da je ovo istina, odavno je pravilo takvo. Ne mora meni Zeljo "podvaljivati" nista. Tan je vlasnik Kortrijka ali ne i Sarajeva. Da je vlasnik Sarajeva onda bi se mozda i zabrinuo.ceze je napisao/la:Ušao sam na onu vašu glavnu temu da vidim šta pišete povodom ovoga da nećete moći igrati u Europi zbog Kortrijka, nema ni meni puno logike da budem iskren, ali kad već pišete da su ovo neke podvale iz Želje moram vam reći da su ovo mnogi portali u Belgiji objavili još sinoć.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/baric-pr ... -km/191496JoseeMourinho je napisao/la:pa naravno da znam, haj iskreno reci jesi li ikad cuo za ovu "klauzulu" prije nego sto ste je vi upotrebili?
pa sklapa klub s klubom ugovor o kupo-prodaji igrača, koji i on mora potpisati ako hoće da pređe u taj klub...ne žele pojačati direktnog konkurenta i rivala....ne znam šta ti nije jasno? potpisuje čovjek novi ugovor...JoseeMourinho je napisao/la: dajte ljudi majke vam shvatate li sta pricate? shvatate li da ovo nije robovlasnicko drustvo, cuj ako ode nekad u sporting klub placa iznos![]()
na osnovu cega? nakon raskida ugovora prestaju sva prava i obaveze kluba sa igracem
daj clanak, link bilo sta da potkrijepis tvrdnju![]()
majke vam jel svi tako razmislajte tj. vecina? ne mogu da vjerujem bgm da mozete povjerovat u te nekakve "klauzule"
sve logične stvari u 21.vijeku al momak je još na grbavici polako stići će to do njih za nekoliko godina....THEC je napisao/la:pa jednostavno je ovo, da bi raskinuo jedan ugovor mora potpisati drugi u kojem se obavezuje da nece igrati protiv sadasnjeg kluba i to je to, ne znam zasto je ovo tesko za shvatiti, mislim nije morao potpisati on taj drugi ugovor ali zato nece dobiti raskid osim ako ga on sam ne plati a realno rijetko koji igrac ce na svoju stetu raskinuti ugovor
Saznaje SportSport.ba.joker90 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/baric-pr ... -km/191496JoseeMourinho je napisao/la:pa naravno da znam, haj iskreno reci jesi li ikad cuo za ovu "klauzulu" prije nego sto ste je vi upotrebili?
Laze li ovaj portal ili?
oj majko draga kakva kupoprodaja sad, raskid ugovora je u pitanju znaci prestaje igracu svaka obaveza prema sarajevu a i sarajeva prema njemuDenchiNL je napisao/la:pa sklapa klub s klubom ugovor o kupo-prodaji igrača, koji i on mora potpisati ako hoće da pređe u taj klub...ne žele pojačati direktnog konkurenta i rivala....ne znam šta ti nije jasno? potpisuje čovjek novi ugovor...JoseeMourinho je napisao/la: dajte ljudi majke vam shvatate li sta pricate? shvatate li da ovo nije robovlasnicko drustvo, cuj ako ode nekad u sporting klub placa iznos![]()
na osnovu cega? nakon raskida ugovora prestaju sva prava i obaveze kluba sa igracem
daj clanak, link bilo sta da potkrijepis tvrdnju![]()
majke vam jel svi tako razmislajte tj. vecina? ne mogu da vjerujem bgm da mozete povjerovat u te nekakve "klauzule"![]()
evo ti npr. klauzula da ne smije nositi crvene kopačke Coates igrač Sportinga
http://www.the.sun.co.uk/sol/homepage/s ... boots.html
MortemHz je napisao/la:Pusti covjeka nek prati nba, za fudbal ocito nije.
pa i raskid ugovora je dogovor , ako se stavi u taj dogovor određena klauzula čovjeka možeš pravno tužiti i dobit ćeš ga , ukoliko je to prekršio, zavisi koliko imaš love i da li ti se da zajebavat.........JoseeMourinho je napisao/la: oj majko draga kakva kupoprodaja sad, raskid ugovora je u pitanju znaci prestaje igracu svaka obaveza prema sarajevu a i sarajeva prema njemu
to je ugovor kluba sa igracem gdje mozes staviti sta hoces jer je ugovor, nakon sto raskine coates sa sportingom npr. tada moze raditi sta hoce jer nema vise nista izmedju njega i sportinga, moze se obojit u crveno ako mu je cejf![]()
u njegovih se još kešira pa čudno momku treba imat razumijevanja....nadoći će momčiluk kroz par godina.....bordoakapitar je napisao/la:Ja ne znam murinjo jesi li ti stvarno tako "pametan" ili ri je cilj da drzis tenziju? Zato se i zove SPORAZUMNI raskid ugovora. Upravo ta rijec sporazumni podrazumijeva neke uslove koje igrac mora prihvatiti da bi se ugovor sporazumno raskinuo ili da raskine ugovor na svoju stetu i nema vise nikakve obaveze prema bivsem klubu, ali to podrazumijeva odricanje odredjenih novcanih sredstava. Upravo u tom sporazumu moze stajati da se igrac obavezuje da prilikom nastupa za sljedeci klub nece igrati ako taj klub igra protiv njegovog bivseg kluba ili u suprotnom placa odstetu kao u slucaju M. Barica... Zar je tako tesko shvatiti?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma brate prije bih rekao da je cilj praviti se "pemetan" da bi nas yebavao u mozak sto duze... Pravi manijak, nema sta!DenchiNL je napisao/la:u njegovih se još kešira pa čudno momku treba imat razumijevanja....nadoći će momčiluk kroz par godina.....bordoakapitar je napisao/la:Ja ne znam murinjo jesi li ti stvarno tako "pametan" ili ri je cilj da drzis tenziju? Zato se i zove SPORAZUMNI raskid ugovora. Upravo ta rijec sporazumni podrazumijeva neke uslove koje igrac mora prihvatiti da bi se ugovor sporazumno raskinuo ili da raskine ugovor na svoju stetu i nema vise nikakve obaveze prema bivsem klubu, ali to podrazumijeva odricanje odredjenih novcanih sredstava. Upravo u tom sporazumu moze stajati da se igrac obavezuje da prilikom nastupa za sljedeci klub nece igrati ako taj klub igra protiv njegovog bivseg kluba ili u suprotnom placa odstetu kao u slucaju M. Barica... Zar je tako tesko shvatiti?
ma nemaju iskustva s tim , tek su počeli potpisivat ugovore na duži period....kažem ti kroz par godina to će im biti friška tematika....bordoakapitar je napisao/la: Ma brate prije bih rekao da je cilj praviti se "pemetan" da bi nas yebavao u mozak sto duze... Pravi manijak, nema sta!
Haha...ima i ta mjesta!DenchiNL je napisao/la:ma nemaju iskustva s tim , tek su počeli potpisivat ugovore na duži period....kažem ti kroz par godina to će im biti friška tematika....bordoakapitar je napisao/la: Ma brate prije bih rekao da je cilj praviti se "pemetan" da bi nas yebavao u mozak sto duze... Pravi manijak, nema sta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.