Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2016, 12:29

Bolje da je zvao Memiju na beka , nego ovog panja Matea.

I ko je to kriv sto nema desnog beka?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 12:32

emir79 je napisao/la: I ko je to kriv sto nema desnog beka?
Safet Susic.
Bolje da je zvao Memiju na beka , nego ovog panja Matea.
Da imalo pratis nasu ligu znao bi kolika je panjina Memija.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 12:33

emir79 je napisao/la:Bolje da je zvao Memiju na beka , nego ovog panja Matea.

I ko je to kriv sto nema desnog beka?
Ja ti mogu potvrditi da je Memija miljama od reprezentacije, momak čak nije ni standardan pored Stevanovića Siniše.
Nakon evropskih utakmica prošle sezone gdje je pokazao da ima šlifa nestao je i nije zaslužio da se dovodi u vezu sa reprezentacijom.
Mateo jeste panj, ali Memija ga sigurno ne bi mogao zamijeniti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 12:39

Koliko got je bilo bezobrazno da se TSS poziva na poziciju DM-a za Safetovo vrijeme slicno je i danas kada se Tomic pretpostavlja Susicu. Totalno van pameti.
Osim toga nema velikih zamjerki sa moje strane makar sto se vecih stvari tice.
Milicevicev poziv je odlicna stvar i bravo za taj potez. Ja bih jos par igraca zamjenio ali tu se nista krucijalno ne bi dogodilo. Znaci osim Susica, pozvao bi Jajala i Dumica.
Ne znam po kojem standardu se pozvao Tomic, mislim da bi i Kozulj bio puno logicniji nego on. Ali ajde on zove on ce i snositi posljedice.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 25 avg 2016, 12:46

komentar na fb : Vranješu je mjesto očito zagarantirano dejtonom
Zarathustra

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 avg 2016, 12:47

dubrovnik je napisao/la:Ne znam po kojem standardu se pozvao Tomic, mislim da bi i Kozulj bio puno logicniji nego on. Ali ajde on zove on ce i snositi posljedice.
Po standardu da iz PL ne bi bio samo Duljević (jer je neopravdano tu), nego "evo imamo dva igrača iz PL BiH".

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 12:53

Coraco je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne znam po kojem standardu se pozvao Tomic, mislim da bi i Kozulj bio puno logicniji nego on. Ali ajde on zove on ce i snositi posljedice.
Po standardu da iz PL ne bi bio samo Duljević (jer je neopravdano tu), nego "evo imamo dva igrača iz PL BiH".
Ne postujem to kao standard pogotovu kad u njega uzima
igraca koji se nije mogao ni u osrednjem Grckom klubu izboriti za svoje mjesto pod suncem. Da je uzeo Ordagica to bi i razumio ali ovo ....
Imam osjecaj da Mesa uziva u Tinovom mrcvarenju i nije mi jasno da li covjek zna da je on pred transferom. Ili ga bas namjerno minira? Ljubav izmedju Susica i Bazdarevica izgleda cvjeta.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 25 avg 2016, 13:00

dubrovnik je napisao/la:Koliko got je bilo bezobrazno da se TSS poziva na poziciju DM-a za Safetovo vrijeme slicno je i danas kada se Tomic pretpostavlja Susicu. Totalno van pameti.
Ni blizu. Prvi se zvao u vise navrata, vodio u Brazil i igrao neke utakmice u kojima nije trebao igrati, bar ne u onolikoj mjeri. Gurao se na sve moguce nacine, iako tada nije imao kvalitet. Ovaj se poziva prvi put, na spisku od 20+ igraca i vjerovatnoca da ce dobiti priliku ista kao i ta da ja zamijenim Dzeku. :D

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 25 avg 2016, 13:03

Tino je nekoliko puta izradio Mesu, recimo izmisljao povredu samo da ne ide u Japan.

dosta ga je vise ;)
nije ni Mesa sisao vesla...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 13:07

Federer17 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Koliko got je bilo bezobrazno da se TSS poziva na poziciju DM-a za Safetovo vrijeme slicno je i danas kada se Tomic pretpostavlja Susicu. Totalno van pameti.
Ni blizu. Prvi se zvao u vise navrata, vodio u Brazil i igrao neke utakmice u kojima nije trebao igrati, bar ne u onolikoj mjeri. Gurao se na sve moguce nacine, iako tada nije imao kvalitet. Ovaj se poziva prvi put, na spisku od 20+ igraca i vjerovatnoca da ce dobiti priliku ista kao i ta da ja zamijenim Dzeku. :D
Pusti vjerovatnosti i tko ce koga mjenjati. To nije vazno.
Ne postoji klub na svijetu koji bi radije uzeo Tomica nego Susica. Pa ja sam uvjeren da bi svaki klub iz PL radije prisvojio Kozulja pa i Ordagica nego Tomica. Makar ja imam takav dojam. Ovo ignoriranje Susica mi se uopce ne svidja i to bas u vrijeme kada se pise o njegovom transferu. Bas mi je ovo bez veze. Otkud sada Tomic, pa niko ovaj potez nije ocekivao.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2016, 13:12

Vi se brinete oko tih 5 igraca ko je trebao, a ko nije. A u biti nam je ekipa puna polovnjaka bez obzira kakav spisak bio. I to je sve jer nema sistematskog rada.

A da ne bi Duljevicu se pricalo i za stele tu je Tomic. A Tomic izvan okvira BiH ne zna, nije mogao igrati u ispodprosjecnom Grckom klubi i vratio se nakon pola godine. Neki bi jos da napakoste Papetu kojeg odavno nema pa mrze ovog malog Susica iako je on hladno bolji igrac od Duljevica.
Fazon je sto ljudi ne prate PL pa ne znaju ko kako igra i kakvo je dno ovo sto Duljevic igra ovih 6 kola.
Liga nam je losa i taj Susic bi ovdje u PL bih bio lagani duplo bolji igrac od svih ostalih. Sto ne znaci da i TSS nije polovnjak, polovnjak je i on ali i drugi iz ove reprezentacije.

A idemo dalje neki jos uvijek misle da su Zukanovic, Bicakcic, Cocalic, Vranjes i Sunjic neki igraci. Pa bolje da imamo jednog dobrog nego 4 polovna. Svi urade jedan korak naprijed, nazad 2. Zukanovic iz Rome u Atl, Sunjic ispadne iz lige, Cocalic tapka godinama u prosjecnoj ligi, Vranjes luta od kluba do kluba. Bicakcic klasicni kikser i u reprezentaciji i u klubu. Vrancic prosjecan veznjak ako i to.

I tu jos ima prosjecnih i polovnih igraca u reprezentaciji. I sve ovo sto se skupi ne moze parirati jakim reprezentacijama. Mi imamo Pjanica i Dzeku i to je to. Dvije klase koje prave razliku ..

Tako da neka je Bog na pomoci reprezentaciji BiH u buducnosti sa razniraznim polovnjacima.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 avg 2016, 13:14

E moj Mesa Bazdarevicu, postajes malo bolja kopija Safeta Susica, cuj Emir Spahic :puke: :puke: Da nije zalosno, bilo bi smijesno :thumbdown:
Max Allegri

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2016, 13:14

I ja mislim da se Susic izostavlja zbog ociglednog laganja i izmisljanja nekakvih povreda. Jednom je slagao da je povrijedjen, pa kroz nekoliko dana poceo utakmicu u Hajduku, a na kraju i ovaj Kirin kup, gdje mu je ocigledno bilo mrsko ici. Da sam na Mesinom mjestu ni ja ga ne bih pozvao nakon svega toga, ali ovako iz ugla navijaca mi je krivo sto je sve tako kako jeste, jer mislim da bi Tino mogao doprinijeti reprezentaciji i da je tu u nekih 15ak igraca za rotacije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 13:15

Kad neko misli da tamo neki Ordagic iz nase saban lige moze uradit bilo sta za repku i jos zbog tog igracica psuje selektoru. :rol: :rol: :rol:

Seljacki igracici iz nasih seljackih, divljih, amaterskih klubova koji sebi umisljaju da su veliki ne mogu nista dat reprezentaciji. To vazi i za ovog Tomica. Duljevic ako se ne ispali do kraja mjeseca i njemu se crno pise i ne vidim da ima sta trazit na spisku nakon toga, iako ga cijenim relativno i mislim da ima potencijala ako ode iz cirkus lige.

Inace mi je drago sto nema Susica. Mada se zna od koga ova repka zavisi i ko ce odlucit hoce li bit pobjeda. Dzeko, Pjanic, Spahic. Ibisevic, Visca, Beg ako imaju svoj dan. Ovi ostali neka se ne provale previse i dobro je.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 25 avg 2016, 13:17

dubrovnik je napisao/la: Pusti vjerovatnosti i tko ce koga mjenjati. To nije vazno.
Ne postoji klub na svijetu koji bi radije uzeo Tomica nego Susica. Pa ja sam uvjeren da bi svaki klub iz PL radije prisvojio Kozulja pa i Ordagica nego Tomica. Makar ja imam takav dojam. Ovo ignoriranje Susica mi se uopce ne svidja i to bas u vrijeme kada se pise o njegovom transferu. Bas mi je ovo bez veze. Otkud sada Tomic, pa niko ovaj potez nije ocekivao.
Da, ali si ti pominjao Tinu iz amidzinog perioda. On je tada, ne samo da se zvao jednom (kao Tomic zasad), nego je itekako dobivao priliku za igru. Vodio se u Brazil, igrao protiv Nigerije, zapoceo protiv Irana (ako se ne varam). Da pricamo o ovom sadasnjem Tini, bilo bi mozda previse, a mozes tek misliti da se radi o periodu od prije 2 godine.

Zasto se Tino ne zove, pitanje je na koje samo Mesa i on znaju odgovor. Moguce da ga je ovaj zavlacio nekakvim izgovorima, pa Mesa nece da ispada budala. Da je sve ok izmedju njih (u sta sumnjam), morao je dobiti poziv, a ne trebao.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 13:23

Medikament je napisao/la:Kad neko misli da tamo neki Ordagic iz nase saban lige moze uradit bilo sta za repku i jos zbog tog igracica psuje selektoru. :rol: :rol: :rol:

Seljacki igracici iz nasih seljackih, divljih, amaterskih klubova koji sebi umisljaju da su veliki ne mogu nista dat reprezentaciji. To vazi i za ovog Tomica. Duljevic ako se ne ispali do kraja mjeseca i njemu se crno pise i ne vidim da ima sta trazit na spisku nakon toga, iako ga cijenim relativno i mislim da ima potencijala ako ode iz cirkus lige.

Inace mi je drago sto nema Susica. Mada se zna od koga ova repka zavisi i ko ce odlucit hoce li bit pobjeda. Dzeko, Pjanic, Spahic. Ibisevic, Visca, Beg ako imaju svoj dan. Ovi ostali neka se ne provale previse i dobro je.
Koji si ti saban. Dijaspora pretpostavljam, samo u dijaspori ovako retardirane umove mogu uzgojiti. Najvecu patrioti a prvi u redu za pametovati o stvarima o kojima veze nemaju. Siguran sam da nisi odgledao ni 3 utakmice PL u zivotu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 avg 2016, 13:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 13:25

pinoglavi je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Kad neko misli da tamo neki Ordagic iz nase saban lige moze uradit bilo sta za repku i jos zbog tog igracica psuje selektoru. :rol: :rol: :rol:

Koji si ti saban. Dijaspora pretpostavljam, samo u dijaspori ovako retardirane umove mogu uzgojiti.
Jok, iz Tuzle, svako jutro pustim "Hej Slaveni" pa "Boze Pravde" i onda na forum kmecit o favoriziranju Sarajeva. :guz:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 13:27

Pravi dijasporas, pretpostavljam da i po drugim stranicama pametujes o stvarima u BiH oko kojih se ne razumijes samo ne bi li se osjecao kao bosanac dok sjedis milion metara od BiH :bih:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 25 avg 2016, 13:28

Morao je zvati Ordagića, možda i najboljeg igrača lige trenutno .

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 13:28

pinoglavi je napisao/la:Pravi dijasporas, pretpostavljam da i po drugim stranicama pametujes o stvarima u BiH oko kojih se ne razumijes samo ne bi li se osjecao kao bosanac dok sjedis milion metara od BiH :bih:
Tako je brate komunisticki, ako Ordagic ne dobije poziv marsiramo do Sarajeva. Vadi petokrake. :bih:
sloboda72 je napisao/la:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Rigoletto, Sheyi, Sveti i 23 gosta.