TaRgEt_ je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:da, babo je bas lijepo objasnio, posebno na 4:55: "i da je htio igrati, nije mogo". hoce jezik pravo...
Pa zbog povrede logicno koja nije od juce, nego se vuce jos od pred kraj sezone.
kad se kaze "i da je htio", to znaci da nije ni htio... jasno kao dan
kim je napisao/la:A nisi upratio kad je rekao šta će igrati za one koji mu kunu porodicu, i rekao je na kraju i da je zdrav igrao bi bez obzira što je ova garnitura ljudi u savezu, jer je on patriota, mislim to su njegove riječi, ali on opet neće igrat ako mu savez ne palti osiguranje, a znamo da savez nema, tih para ni za Mirzu a kamali Juku, a neko se nadovezao na "ugovorčić" normalno da će reći tako jer valja vratiti meneđeru pare koji je dao da se otkupi ugovor od Cedevite, tako i pored kikirikija za kojeg igraju "rooki" Juka igra za još manji.
upratio sam i to... i tu se nalazi citava sustina problema... to sto enes/juka imaju problema sa dinom/harunom je irelevantno... juka ne igra ni za dinu, ni za haruna, vec za jedno 3 miliona patriota sto vole ovu zemlju i sto nikad nisu gledali kako prolazimo u drugi krug (nije ni jusufov babo vidio onaj uspjeh '93 jer je bio u rovu)...
a za ugovorcic ja nisam nista rekao... jbg, ljudi ne razumiju da u nba ligi pare koje su na papiru nisu ni izbliza zaista te pare koje igraci dobiju... tamo em ide porez, em pare ne mogu
stajati na kamari, em ce i od tih para sto dobije vecinu dati za cedevitu i jos kojekakvih troskova (inace, nba klubovi placaju svake dvije sedmice, ne vjerujem da iko zna za to... ljudi garant misle da mu na pocetku sezone iskesiraju citav ugovor)
jasko_juve je napisao/la:Taj isti savez je ulaskom u A diviziju trebao isplatiti po 500 KM svakom igracu. Oni su lagano podijelili po 50 KM a one pare boga pitaj gdje su. Kakav crni Harun, zlo najvece. Poslije toga je Juka razvalio vrata u svlacionici. Logicno da ih covjek ne moze ocima gledat,, svoj interes gledaju.
i za tebe isti odgovor... ne igra se za haruna i dinu, vec za narod... i sam harun je izjavio "nek juka dodje, ne mora se ni pozdraviti sa mnom"... i ja se slazem sa tim, vala nek ga i pljune ako zeli ali neka iduce godine dodje aBd ako bude zdrav

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"