Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.
I mene zanima,hoce li biti bus,voz ?r0djeni je napisao/la:OO gubavac![]()
![]()
![]()
![]()
Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.
Red or Dead je napisao/la:I mene zanima,hoce li biti bus,voz ?r0djeni je napisao/la:OO gubavac![]()
![]()
![]()
![]()
Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.![]()
Hitno je ,ko zna,neka pise na pp.
Voz ti otpada jer je utakmica u večernjem terminu, a prosto sumnjam da će biti i bus jer imamo uvijek problema s tim. Tako da gledaj da se sa ekipom sam snađeš, skontajte nešto...Red or Dead je napisao/la:I mene zanima,hoce li biti bus,voz ?r0djeni je napisao/la:OO gubavac![]()
![]()
![]()
![]()
Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.![]()
Hitno je ,ko zna,neka pise na pp.
sigurno jedno od najvecih, bio sam na toj utakmici naravno, i tada ste nam uzeli bod na grbavici, prvi i jedini put da zeljo nije pobjedio veleza na grbavici poslije rata... naravno taj rezultat je bio posljedica vaseg velikog broja navijaca ali i zeljine usra.ne kalendarske godine 2006. gdje smo vjerovali ili u 14 utakmica na grbavici pobjedili samo u 6.MOZAK je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?
E,sjećam se radioprenosa sa grbavice, kada spiker veli, da je velež realno trebao dobiti želju na grbavici nakon 1989., jer jer obad imao 100% šansu, no pucao pored gola, tada je željo bio čini mi se u krizi rezultata..tm84 je napisao/la:sigurno jedno od najvecih, bio sam na toj utakmici naravno, i tada ste nam uzeli bod na grbavici, prvi i jedini put da zeljo nije pobjedio veleza na grbavici poslije rata... naravno taj rezultat je bio posljedica vaseg velikog broja navijaca ali i zeljine usra.ne kalendarske godine 2006. gdje smo vjerovali ili u 14 utakmica na grbavici pobjedili samo u 6.MOZAK je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?![]()
a sto se tice gostovanja, sjecam se par zeljinih gostovanja u zenici poslije rata, gdje nas je znalo biti i po 1000-1500 (maltene cijela sjeverna tribina je znala biti puna)
a najvece gostovanje je bilo i dugo ostace siroki brijeg 2003.
pa to i kazem, sve se poklopilo tada za velez, i potpuno je zasluzeno uzeo bod, od brojnosti vasih navijaca do nase krize...AlemC85 je napisao/la:E,sjećam se radioprenosa sa grbavice, kada spiker veli, da je velež realno trebao dobiti želju na grbavici nakon 1989., jer jer obad imao 100% šansu, no pucao pored gola, tada je željo bio čini mi se u krizi rezultata..tm84 je napisao/la:sigurno jedno od najvecih, bio sam na toj utakmici naravno, i tada ste nam uzeli bod na grbavici, prvi i jedini put da zeljo nije pobjedio veleza na grbavici poslije rata... naravno taj rezultat je bio posljedica vaseg velikog broja navijaca ali i zeljine usra.ne kalendarske godine 2006. gdje smo vjerovali ili u 14 utakmica na grbavici pobjedili samo u 6.MOZAK je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?![]()
a sto se tice gostovanja, sjecam se par zeljinih gostovanja u zenici poslije rata, gdje nas je znalo biti i po 1000-1500 (maltene cijela sjeverna tribina je znala biti puna)
a najvece gostovanje je bilo i dugo ostace siroki brijeg 2003.
brate, ako te nesto interesuje , potrazi samAlemC85 je napisao/la:Za tm84: Ja se nadam da ćemo u subotu konačno uspjeti uzeti želju na grbavici nakon 1989. ali bogami teški, željo ganja titulu, ko zna ako nas lopta krene, sve je moguće.., nego znaš li ko je zabio za posljednju pobjedu veleža na grbavici 1989?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.