RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

r0djeni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la r0djeni » 20 apr 2011, 16:06

OO gubavac :lol: :lol: :lol: :lol:

Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 20 apr 2011, 16:34

r0djeni je napisao/la:OO gubavac :lol: :lol: :lol: :lol:

Zanima me zna li iko hoce li biti bus il nesto drugo organizovano iz KN? Moze i PP.
I mene zanima,hoce li biti bus,voz ? :D
Hitno je ,ko zna,neka pise na pp.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 apr 2011, 16:45

Red or Dead je napisao/la:

Nezna se jos idi na Fb stranicu KN RED ARMY i trebalo bi da bude napisano do sutra... jer je takav obicaj 2 dana prije utakmice da jave .. i idi na www.redarmy-mostar.ba
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 20 apr 2011, 17:28

Red or Dead je napisao/la:

Voz ti otpada jer je utakmica u večernjem terminu, a prosto sumnjam da će biti i bus jer imamo uvijek problema s tim. Tako da gledaj da se sa ekipom sam snađeš, skontajte nešto...
Who dares, wins !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 apr 2011, 18:27

Ovo je mostarski šmek :) , po ovome nas možete poznat ;)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 apr 2011, 18:35

Svaka cast momci za ovo!! Evo pricam sa rajom iz Sarajeva kojima je Velez u srcu, i mogu vam reci da su najavili dolazak. Atmosfera se polako zagrijava. Volio bih da vas dode sto vise. Samo bih molio nekoga ako moze da mi napise pribliznu broju vasis navijaca koji se spremaju za Grbavicu!! Hvala!!! :D :D :D
[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2011, 18:40

Pa negdje izmedju 1 i 1,000,000. Evo sace ti reci taman koliko ce doc, dje ce doc, sta ce doc i hocel doc.

Joj boni ljudi - javni je portal nije sms poruka.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 20 apr 2011, 19:31

Nema toga koji može pogoditi našu cifru u subotu, mene više ništa ne može iznenaditi. Ni 5 ljudi niti 2000 ljudi a i ne znam što želite znati koliko dolazi raje, ta mi dolazimo Velež bodriti, vi Želju i bila.
Who dares, wins !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 apr 2011, 19:56

Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Kad se sjetim kaknja..jedna zivu glavu izvuko..specijalci nam upali u bus i degenecili sve redom :geek:

slika

Dolazak u kakanj..
slika
slika
slika
slika
slika

Kako je lijepo kad se sve crveni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 20 apr 2011, 20:24

bilo je nas 2000 u Sirokom 2003. nesto slicno kao i vas na Grbavici, ali ipak msm da je ta tekma u Sirokom najbrojnije odradjeno gostovanje...
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 20 apr 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 apr 2011, 20:52

MOZAK je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?
sigurno jedno od najvecih, bio sam na toj utakmici naravno, i tada ste nam uzeli bod na grbavici, prvi i jedini put da zeljo nije pobjedio veleza na grbavici poslije rata... naravno taj rezultat je bio posljedica vaseg velikog broja navijaca ali i zeljine usra.ne kalendarske godine 2006. gdje smo vjerovali ili u 14 utakmica na grbavici pobjedili samo u 6. :roll:

a sto se tice gostovanja, sjecam se par zeljinih gostovanja u zenici poslije rata, gdje nas je znalo biti i po 1000-1500 (maltene cijela sjeverna tribina je znala biti puna)

a najvece gostovanje je bilo i dugo ostace siroki brijeg 2003. ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2011, 21:03

tm84 je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?
sigurno jedno od najvecih, bio sam na toj utakmici naravno, i tada ste nam uzeli bod na grbavici, prvi i jedini put da zeljo nije pobjedio veleza na grbavici poslije rata... naravno taj rezultat je bio posljedica vaseg velikog broja navijaca ali i zeljine usra.ne kalendarske godine 2006. gdje smo vjerovali ili u 14 utakmica na grbavici pobjedili samo u 6. :roll:

a sto se tice gostovanja, sjecam se par zeljinih gostovanja u zenici poslije rata, gdje nas je znalo biti i po 1000-1500 (maltene cijela sjeverna tribina je znala biti puna)

E,sjećam se radioprenosa sa grbavice, kada spiker veli, da je velež realno trebao dobiti želju na grbavici nakon 1989., jer jer obad imao 100% šansu, no pucao pored gola, tada je željo bio čini mi se u krizi rezultata..

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 apr 2011, 21:20

AlemC85 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:

E,sjećam se radioprenosa sa grbavice, kada spiker veli, da je velež realno trebao dobiti želju na grbavici nakon 1989., jer jer obad imao 100% šansu, no pucao pored gola, tada je željo bio čini mi se u krizi rezultata..
pa to i kazem, sve se poklopilo tada za velez, i potpuno je zasluzeno uzeo bod, od brojnosti vasih navijaca do nase krize...

ali ako cemo iskreno, velez godi zelji nekako rezultatski... ako se uzme u obzir da je zeljo, osim tog remija, sve uzeo na grbavici poslije rata, i to ne rijetko i sa 4-5 golova razlike, onda znas o cemu je rijec...

ali meni ostaje u sjecanju utakmica velez-zeljo iz 1998. kada zeljo igra za play off a velez se bori za opstanak. zeljo ako pobjedi bice mozda i 3. i igrace u mostaru play off umjesto u sarajevu, a velezu bodovi ko hljeb potrebni... i na kraju velez uzme 4-3 u vrapcicima :) zeljo ostao 4. velez ostao u ligi
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2011, 21:23

Za tm84: Ja se nadam da ćemo u subotu konačno uspjeti uzeti želju na grbavici nakon 1989. ali bogami teški, željo ganja titulu, ko zna ako nas lopta krene, sve je moguće.., nego znaš li ko je zabio za posljednju pobjedu veleža na grbavici 1989?

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 20 apr 2011, 23:42

AlemC85 je napisao/la:Za tm84: Ja se nadam da ćemo u subotu konačno uspjeti uzeti želju na grbavici nakon 1989. ali bogami teški, željo ganja titulu, ko zna ako nas lopta krene, sve je moguće.., nego znaš li ko je zabio za posljednju pobjedu veleža na grbavici 1989?
brate, ako te nesto interesuje , potrazi sam :) nema smisla da ti zeljinovci daju info o ROĐENIM 8-)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 21 apr 2011, 09:57

rame uz rame i samo lagano ...
[youtube][/youtube]
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 21 apr 2011, 10:36

Da je i sada kao prije,pa da RA dodje ovoliko i na Grbavicu i Kosevo i u Zenicu ,ali to su neka lijepa vremena,ove sezone su mi Horde malo vratile nadu u to kad su uBanovicima napravili spektakl ,pa lijepo mi je bilo vidjeti i nas u Travniku (TM) i biti tu.Nadam se da ce vas doci sto vise na tekmu,iako su se odnosi nakon onog degeneka dole malo splasnuli... Pozdrav
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 apr 2011, 11:11

Ovo Proljece imamo veoma jaku odbranu samo 2 gola primljena ako odbrana bude igrala kako je igrala prethodni kola onda se moze pricati o bodu .
Samo jedan klub Velež Mostar

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 11:45

a okica sto bezze zaradi suspenziju..al eto od radosti hehehe on je vas najjaci igrac po meni!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 apr 2011, 13:16

Nadam se prije svega jednoj dobroj,korektnoj utakmici i nek pobijedi ko bude imao vise srece jer ne pobjedjuje uvijek onaj koji bude bolji nego ko ima vise srece.Nadam se da ce biti dosta RA jer je derby a sto se tice Veleza,nadam se jednoj dobroj utakmici i ako nam gostovanja vise nisu bitna jer smo osigurali opstanak ali treba igrat maksimalno do kraja.
Odbrana nam je bila dobra do sad i ponavljam po ko zna koji put da je najvece pojacanje ove godine dobivanje nasa 2-3 igraca u ekipi a to su Kazazic ( pogotovo ),Zolj i Demic i sa njima treba produzit ugovore i uz par pojacanja mozemo napravit dobru ekipu ali misljenja sam da je uprava vec trebala pocet radit na tom planu jer brzo ce kraj sezone

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.