RF se ovom pobjedom pridružio Lendlu i Connorsu na vječnoj listi, uz pristojne šanse da do kraja karijere prestigne Ivana po broju pobjeda. Jimmy je svakako nedostižan.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Belmin6 je napisao/la:Babo![]()
Ajmo sad po AO
Ako prođe noćas Južnog biće dobroVirtu4l je napisao/la:Sumnjam da može dalje od Berdycha koji bi ga trebao čekati u 1/4 finalu.
ima tema za GS...legenda reala je napisao/la:Ako prođe noćas Južnog biće dobroVirtu4l je napisao/la:Sumnjam da može dalje od Berdycha koji bi ga trebao čekati u 1/4 finalu.
Jes da ima tema za GS ali ovdje sam ovo pisao pa samo da se citiram [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]ronaldo99 je napisao/la:Berdih mi djeluje odlicno na pocetku sezone kao da je dosta smrsao i nabildao se u teretani![]()
uglavnom po prikazanoj igri na obome turniru mogao bi dosta daleko na AO
Zavisi do kad je potpisao astronomske sponzorske ugovore,čim to istekne ode Rodžer.Virtu4l je napisao/la:Jedno pitanje za sve.
Šta mislite na koji će se način Roger oprostiti. Da li će to biti iznenađenje, npr. kad ispadne na Wimbledonu, samo će na pressu reći 'ovo je bio moj posljednji meč, bla, bla...', ili će se to desiti na kraju sezone nakon WTF uz prethodnu najavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.