NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Rekao je da ce doci 7 8igraca pa eto vidjecemo
-
- Kontakt:
Dosao momir zecevic iz kozare,sinan samardzic i zvijezda 09
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
-
- Kontakt:
Sretno Jedinstvu ABD da budete u vrhu kao i Zvijezda.
Sportski pozdrav iz Gradačča
-
- Kontakt:
Hvala ti brate i vama sve najbolje da sve dodje na svojeMirso13 je napisao/la:Sretno Jedinstvu ABD da budete u vrhu kao i Zvijezda.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
I ovaj Sarvan sto je trebao kod nas ode u Vitez? Bit ce da ce ipak morati doci drugi igraci, jer oni sto se pisalo su potpisli za drug klubove...
Po meni je uspjeh što su svi igrači iz prošle sezone ostali izuzev Jazvina koji je otišao u Čapljinu. Imamo punih mjesec dana do generalke i pripreme se mogu odraditi na kvalitetan način te uz pojačanja koja su već došla (Rovčanin, Zečević, Galin, Samardžić) možemo na polusezoni biti među prvih pet ekipa. A vjerujem da će kroz par dana doći još nekoliko igrača.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Koji Galin?NeRi_K je napisao/la:Po meni je uspjeh što su svi igrači iz prošle sezone ostali izuzev Jazvina koji je otišao u Čapljinu. Imamo punih mjesec dana do generalke i pripreme se mogu odraditi na kvalitetan način te uz pojačanja koja su već došla (Rovčanin, Zečević, Galin, Samardžić) možemo na polusezoni biti među prvih pet ekipa. A vjerujem da će kroz par dana doći još nekoliko igrača.
Miloš Galinnebeskasila je napisao/la:Koji Galin?NeRi_K je napisao/la:Po meni je uspjeh što su svi igrači iz prošle sezone ostali izuzev Jazvina koji je otišao u Čapljinu. Imamo punih mjesec dana do generalke i pripreme se mogu odraditi na kvalitetan način te uz pojačanja koja su već došla (Rovčanin, Zečević, Galin, Samardžić) možemo na polusezoni biti među prvih pet ekipa. A vjerujem da će kroz par dana doći još nekoliko igrača.
Hoćel bit live pressa
-
- Kontakt:
Super dobili smo najsmotanijeg napadaca lige
Nogometni klub Jedinstvo dobio novo rukovodstvo i trenera
Nogometni klub Jedinstvo slijedeće godine obilježiti će stotinu godina postojanja kluba a tim povodom javnosti je na današnjoj konferenciji za medije predstavljeno novo rukovodstvo kluba koje bi bihaćkog prvoligaša trebalo vratiti na stare staze slave. Medijima se obratio investitor Ismet Hadžimuratović, predsjednik UO NK Jedinstvo , Adnan Bajrić, menadžer marketinga, novoimenovani trener Vlado Jagodić i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić koji je istakao da i u narednom periodu neće izostati podrška Grada Bihaća nogometašima NK Jedinstvo.
„Dolazak investitora potvrda je da ćemo se mi još više angažirati u NK Jedinstvu i Grad Bihać dati će na upravljanje infrastrukturu klubu, izmiriti ćemo dugove kako novi ljudi ne bi zatekli stare probleme i maksimalno učestvovati u radu kluba kroz upravljačke strukture. Hvala ranijem rukovodstvu, trenerima i igračima koji su dali maksimum napora da Jedinstvo ostane u Prvoj ligi F BiH. Ovo je nova stranica u radu NK Jedinstva i uvjeren sam da ćemo dogodine dostojanstveno oblježiti 100 godina kluba „ – istakao je gradonačelnik Fazlić.
Zahvalivši se svima koji su do sada podržavali rad NK Jedinstvo, Ismet Hadžimuratović, predsjednik UO NK Jedinstvo, kazao je da u novu sezonu nogometaši Jedinstva idu sa novim trenerom i novom klimom u klubu koja će u godini kada se obilježava 100 godina postojanja zasigurno donijeti konkretne uspjehe i pomak u organizacionom i takmičarskom smislu.
„Naš prvi cilj je stabilizacija stanja u klubu i povratak omladine i djece u klub koji ima stogodišnju tradiciju i koji ima svoje mjesto u nogometu naše zemlje. Pred nama je dosta posla, ali ćemo se znati uhvatiti u koštac sa svim izazovima. Do početka sezone izvršiti ćemo i neke radove na sanaciji trebine i terena i uz kvalitetne pripreme i pojačanja spremno ćemo dočekati početak sezone“- istakao je Hadžimuratović.
„Nogometni klub Jedinstvo ima dugu i bogatu nogometnu tradiciju i ovo je klub koji zaslužuje maksimalnu angažiranost i odricanje i na to sam kao trener spreman. Već danas se okupljamo i krećemo sa pripremama koje ćemo nastaviti na Jahorini i napraviti ćemo tim koji će spremno dočekati novu sezonu i borbu za Premijer ligu BiH „- istakao je Vlado Jagodić, novi trener NK Jedinstvo.

Nogometni klub Jedinstvo slijedeće godine obilježiti će stotinu godina postojanja kluba a tim povodom javnosti je na današnjoj konferenciji za medije predstavljeno novo rukovodstvo kluba koje bi bihaćkog prvoligaša trebalo vratiti na stare staze slave. Medijima se obratio investitor Ismet Hadžimuratović, predsjednik UO NK Jedinstvo , Adnan Bajrić, menadžer marketinga, novoimenovani trener Vlado Jagodić i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić koji je istakao da i u narednom periodu neće izostati podrška Grada Bihaća nogometašima NK Jedinstvo.
„Dolazak investitora potvrda je da ćemo se mi još više angažirati u NK Jedinstvu i Grad Bihać dati će na upravljanje infrastrukturu klubu, izmiriti ćemo dugove kako novi ljudi ne bi zatekli stare probleme i maksimalno učestvovati u radu kluba kroz upravljačke strukture. Hvala ranijem rukovodstvu, trenerima i igračima koji su dali maksimum napora da Jedinstvo ostane u Prvoj ligi F BiH. Ovo je nova stranica u radu NK Jedinstva i uvjeren sam da ćemo dogodine dostojanstveno oblježiti 100 godina kluba „ – istakao je gradonačelnik Fazlić.
Zahvalivši se svima koji su do sada podržavali rad NK Jedinstvo, Ismet Hadžimuratović, predsjednik UO NK Jedinstvo, kazao je da u novu sezonu nogometaši Jedinstva idu sa novim trenerom i novom klimom u klubu koja će u godini kada se obilježava 100 godina postojanja zasigurno donijeti konkretne uspjehe i pomak u organizacionom i takmičarskom smislu.
„Naš prvi cilj je stabilizacija stanja u klubu i povratak omladine i djece u klub koji ima stogodišnju tradiciju i koji ima svoje mjesto u nogometu naše zemlje. Pred nama je dosta posla, ali ćemo se znati uhvatiti u koštac sa svim izazovima. Do početka sezone izvršiti ćemo i neke radove na sanaciji trebine i terena i uz kvalitetne pripreme i pojačanja spremno ćemo dočekati početak sezone“- istakao je Hadžimuratović.
„Nogometni klub Jedinstvo ima dugu i bogatu nogometnu tradiciju i ovo je klub koji zaslužuje maksimalnu angažiranost i odricanje i na to sam kao trener spreman. Već danas se okupljamo i krećemo sa pripremama koje ćemo nastaviti na Jahorini i napraviti ćemo tim koji će spremno dočekati novu sezonu i borbu za Premijer ligu BiH „- istakao je Vlado Jagodić, novi trener NK Jedinstvo.

Ne mogu nikog shvatiti ozbiljno ko Milosa Galina najavi ko pojacanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Ovo igraci vec poceli trenirati?
Ne znam da li misliš na mene, ja sam samo napisao "pojačanja", jer ih je tako klub okarakterisao.harden je napisao/la:Ne mogu nikog shvatiti ozbiljno ko Milosa Galina najavi ko pojacanje.
Moje mišljenje je da su ovo sve prinove, a da li su pojačanja moraju se dokazati.
Treba navijačima i simpatizerima pojasniti da učestvovanjem u akciji "Jedan navijač jedna stolica" samo pomažu klubu da zamijeni stolice na tribini, a ne stiču pravo da besplatno sjede na istima.
Hahaha jedino nas narod tako moze skontati akcijuNeRi_K je napisao/la:Treba navijačima i simpatizerima pojasniti da učestvovanjem u akciji "Jedan navijač jedna stolica" samo pomažu klubu da zamijeni stolice na tribini, a ne stiču pravo da besplatno sjede na istima.

Znaju li se imena igraca sto su se pojavili na prozivci? Kakve ce ugovore potpisati, da li ce i dalje moci otici u pola sezone i bez marke klubu?
Ne mislim.NeRi_K je napisao/la: Ne znam da li misliš na mene

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na premijernom treningu pojavili su se gotovo svi nogometaši, koji su iznijeli teret u prošloj polusezoni, a od novih imena bili su prisutni Damir Rovčanin, Momir Zečević, Ismet Pendek, Miloš Galin, Adnan Civić i Adnan Alić.
Drago mi je sto se Pendek vratio.
Drago mi je sto se Pendek vratio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.