Joj sta im je radio njihov sadasnji glavni skautnide je napisao/la:
nadam se uskoro ovakvoj posjeti i atmosveri na sljedecem derbiju

Joj sta im je radio njihov sadasnji glavni skautnide je napisao/la:
Nove stolice nisu stigle.nide je napisao/la:Kako mi je poznato stolice za istocnu tribinu trebaju da stigni 11.3. U prjenosu utakmice zeljo mladost mogle su se vidjeti neke stolice zapakovate tamo kod zdenke gdje su gostujuci navijaci. Dali neko zna jeli isporuka stigla pa se ceka da se stepeniste zavrsi pa da se krene sa postavljanjem ili su to neke stare sjedalice koje su ostale od sminkanja prjedhodnih tribina?
To je narudzba koja je stigla, ali koja ce biti vracena zbog pogresne nijasne boje. Svijetlije su u odnosu na ostalenide je napisao/la:
Te se stolice mogu vidjeti dobro na ovom videu 5:06
Jesi vidio u Banjaluci, odmah zavariti, zakatanciti! SramotaScholl je napisao/la:Za vikend cemo da vidimo pravo stanje nasih stadiona
Imamo grozne stadione, o tome se i ne treba pričati.Scholl je napisao/la:Za vikend cemo da vidimo pravo stanje nasih stadiona
nide je napisao/la:
Zrinjski sredjuje stadion. Postavili su krov, uradili lozu i jos ce dodatno ulagati u njega. Istocna tribina ne dobija licencu niti ce ju ikad dobiti. Ne znam kako ju i NSBiH dodijeli za PL s obzirom na stanje te tribine. Kada naprave novu imat ce priliku postaviti stolice, a onda za istu dobiti licencu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Interesuje me ako su već "maznuli" Veležov stadion, zašto ga barem ne urede kako treba (Zrinjski) ?
Tribina stajanje - nema stolica, ona velika tribina također pola je nema stolica. Kako dobijaju licencu za evropska takmičenja? Jel sve mora ići po nacionalnom ključu? Hoće li se Širokom naštimati Evropa preko Kupa?
Samo sto travnjak ne moze trajati deset godina, tj. za deset godina ce biti isti kao i danas. I Savez nije duzan nikome nista donirati. Savez je savez, organizacija, vise tijelo, a ne donator. Savez treba odrediti pravila i tko ih ne zadovoljava leti iz lige. Za to sluzi Savez, a ne da pomaze odabrane pojedince.nide je napisao/la:Savez bi trebao da financira svake godine jedan stadion za mijenjanje travnate podloge. Tako će za 10 godina kompletna liga imati travu kakva pripada na fudbalske stadione u suprotnom mi nećemo za 10 godina imati ni jedan uređen stadion sa finom travnatom podlogom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.