BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Hvala momcima na borbenosti i svemu
Jedino zamjeram sto neko nije stociro Ponitku na kraju...kakav **** nevidjeno
Jedino zamjeram sto neko nije stociro Ponitku na kraju...kakav **** nevidjeno
=\_1921_/=
Imam jedno pitanje, pošto sam totalno neupućen.
Šta je tačno fazon sa Sulejmanovićem i Đedovićem(sad nakon rješavanja njegovog pasoša). Jel u pitanju inat trenera ili su oni odbili poziv?
Šta je tačno fazon sa Sulejmanovićem i Đedovićem(sad nakon rješavanja njegovog pasoša). Jel u pitanju inat trenera ili su oni odbili poziv?
Statistika
Kamenjas 15 minuta 2 skoka
Kamenjas 15 minuta 2 skoka
- VensanKasel
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:14Na uvrede uvredom. Nikakvo izvinjenje.VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:12
Zamolio bih te da promjeniš post i da mi se izvineš . Nema potrebe za tim . Meni piši šta hoćeš ba , majku mi ne spominji .
.
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 07 sep 2025, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sulejmanovic misli da mora igrati 30 minuta samo jer je iz Srebrenice i poceo odbijati pozive nakon sto je bio nezadovoljan minutazom na Eurobasketu proslom kada se nije mogao sastaviti sa loptom.
Sulejmanovic mrzi Bekira i nece igrati dok je on selektor
Djedovicu treba nas svez da rjesi pasos jer on sam ne moze dobiti dvojno.Mogao je igrati na eurobasketu da se to rjeislo al nije Bekir bio zainteresovan da ga zove
Koga briga uopste sa obojicu, ko god se ne odazove na poziv reprezentacije, ne bih ga ni ja zvao nikada vise. A ko se odrekne svoga pasoša neka sam razmisli o sebi
Na muci se poznaju junaci
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 07 sep 2025, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da je drugi selektor obojica bi vjerovatno bila tu
Sa Sulejmanovicem ima licne probleme, a Djedovica nije zelio zvati jer je "star"
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Pa ne možeš čovječe... cijelu utakmicu im puštaju kretajuće blokove. Ili će visoki igrač izaći na hendlera da ne bude otvorena trojka, ili će hendler ostati sam upotpunosti. Nema trećeg. Skoro nijedan naš bek se nije uspio probiti iz onih mrtvih kretajućih blokova Poljaka.
Ok. Izvinjavam se. A i meni su upravo mrtve psovali u nedostatku argumenata. Sasvim sam iznio svoj stav i nemoc bosnja je proizvela nekakve psovke.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2025, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- dubioza144
- Kontakt:
Vjerovatno i Roberson završava karijeru posle ovog turnira, hvala mu za sve, dosta puta nas je obradovo a mi tesko da cemo nac nekog takvog sa strane a kao da je rodjen u Bosni.
Bravo i ostalim momcima i hvala za ovu srecu sto su nam pruzili zadnjih dana..
Bravo i ostalim momcima i hvala za ovu srecu sto su nam pruzili zadnjih dana..
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- invincible1921
- Kontakt:
Lazic, Kamenjas i bacanja ...
Lazic da je pogodio makar 2 od onih teojki A MORO JE drugacije bi bilo
Kamenjas je previse proveo na terenu i to je azizova greska
Lazic da je pogodio makar 2 od onih teojki A MORO JE drugacije bi bilo
Kamenjas je previse proveo na terenu i to je azizova greska
=\_1921_/=
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma pametnije su Poljaci igrali, puno jaca odbrana za razliku kd Gruzijaca, dobro je Ilicic procitao nas i iskoristio sve nase mane, nema mu se sta prigovoriti, a realno na papiru Gruzijci imaju jaca imena od njih. Plus i kod nas umor, ispraznili su se nakon te tekme, posebno Nurkic, to se najbolje vidjelo u skokovima gdje energija igra veliku ulogu. A i nas sut je bio nerealan u prvom pol, u jednom trenutku trica bila 60posto, logicno da mora to pasti.
Uglavnom osmina finala je super rezultat za ovakav tim, puno vise od onog sto je bilo ko ocekivao prije prvenstva, sad napasti kvale za SP i nadati se povratku povrijedjenih i novim pojacanjima i to je to.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slobodna bacanja su nas ukopala, jednostavno nisu isla i to je to. Sve ostalo je odigrano po PS, ali bacanja se moraju odraditi do savrsenstva da bi se bilo konkurentno u ovakvim mecevima.
CPOJ
Najveca greska danas je sto niko ne smije preuzeti da opali trojku i tu smo najvise kiksali. Nema veze steta za ono prvo poluvrijeme i sto se robertson povrijedio mozda bi i mogli stici ali sta je tu je idemo dalje. Najvise je utjecalo strah od pobjede nakon prvog poluvremena kazem samo da se ne prepadnu pobjedit i to se desilo
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kakav bolan stav, kakav je stav nazivati "karinašima" i "mentalnim amebama" momke koji su napravili najveći sportski uspjeh ove države u ovom mileniju? Već sam ti napisao, u 5 od 6 utakmica su bili outsideri i ti ih nazivaš "karinašima". Stidi se. Još evo čitam da se izjašnjavaš kao vjernik.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:20Ok. Izvinjavam se. A i meni su upravo mrtve psovali u nedostatku argumenata. Sasvim sam iznio svoj stav i nemoc bosnja je proizvela nekakve psovke.VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:18Nema problema .
Tvoj obraz , srami se . Ja opet pišem da tvoju majku nisam spomenuo , ali neka ...
Opet te pitam , šta je ona skrivila ? Samo to odgovori ?
Kako bi se ti osjećao da ti neko napiše slično tvojoj majci ? Nema potrebe za , dobar si momak , vruća je glava . Majka je svetinja , nema potrebe buraz ...
Momcima čestitke za napravljeno.
Preuzeo je Gegić pa ga nije išlomirsonetz je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:22Najveca greska danas je sto niko ne smije preuzeti da opali trojku i tu smo najvise kiksali. Nema veze steta za ono prvo poluvrijeme i sto se robertson povrijedio mozda bi i mogli stici ali sta je tu je idemo dalje. Najvise je utjecalo strah od pobjede nakon prvog poluvremena kazem samo da se ne prepadnu pobjedit i to se desilo
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, TripleThreat i 23 gosta.