mma_hz je napisao/la:Buu je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Po meni je Savic kvalitetan igrac i dosta je zaduzio Zeljo jer ste zahvaljujuci njemu najvise osvojili KUP...
al naravno niko ne moze postavljati ultimatume i tu je kraj price...sad ce Savic ko fol da se otcepi i dosta ruznog vesa iznese ..kod nas se takmice ko ce se vise posrat po klubu tako da znam sta sada mislite o njemu,...

Lazo nam je donio kup
Savica ko je.be, nije bitan. Bez njega smo bolji.
a nad kim je napravljen penal protiv Sirokog u revansu koji vas je odveo u finale..

Upravu si, dosta je Savić bitnih stvari uradio u kupu prošle sezone...ali
...ali ono što mi se jako sviđa kod Osima je da nema minulog rada, nema zaslužnih igrača. Ako si sada u formi da zaslužuješ da igraš, onda ćeš biti u prvih 11. Ako nisi, nema te tamam da si Meša Baždarević a ne Srđan Savić. Kad se sjetim da je Miro Kružik koji nas je zadužio poprilično,ispao iz sastava radi Hasagića (opravdano), što ne bi Savić ispao radi Nyeme?
Stanić je imao fenomenalnih utakmica (mislim da sam ga baš na prvoj utakmici protiv Čelika u Kupu uporedio sa Salihamidžićem koliko je pretrčao i bio koristan), ali je sam sebe izbacio iz sastava jer previše oscilira. Em je već haman 5 godina kod nas, em ima duži ugovor, em je mlađi, em je moderniji i brži igrač od Savića, pa je na klupi ili na tribinama. Kad se bude najbolji na svojoj poziciji, onda će imati mjesta u prvih 11.
A Savić je ispao iz sastava, pravio se pametan i još uz to mi počeli pobjeđivati bez njega i sad treba da ga žalimo. Svaka čast njemu za ranije zasluge i koliko vidim da je isplaćen sve po ugovoru, tako da on ima ili da se dogovori sa klubom ili da se bori za mjesto u timu.