FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 19 jan 2012, 15:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Prije nekih četiri mjeseca sam pricao zbog cega je Savic sklonjen u stranu. Jednostavno je, u najgorim momentima za klub frajer je slao sms-ove Amaru i ultimativno mu trazio ratu, koja je kasnila tri dana. Sam pao sam se ubio, dok su ostali sutili i radili on i Markovic su se pravili pametni i na kraju su popusili. I sto je najgore opet ce popusiti, mada me ne cudi ovo za penziono, socijalno i slicno. Tu mozda i ima istine.
mozda pio al mi igrac koji je tu kaze sve plate su redovne(sto si dogovorio to si dobio) :D
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 19 jan 2012, 15:20

probaj saviću sa šankom ,nemaš ti brzine za konobara,ako ni to ne možeš idi u sarajevo :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 19 jan 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2012, 15:21

diego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ek ... etka-marta

NAPOKON FAN SHOP
Pokupio je Buki dosta informacija od D.Selimovica i sproveo ih u djelo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 19 jan 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 jan 2012, 15:23

aleksandar_veliki je napisao/la:mada me ne cudi ovo za penziono, socijalno i slicno. Tu mozda i ima istine.
Može pojašnjenje, je li samo kod njega problem s penzionim i socijalnim ili i kod drugih?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jan 2012, 15:25

Zeljo.ba je napisao/la:boccaccio@

JA bio bio zadovoljan sa 250 000 eura za Zebu ali u slucaju da zeba striktno kaze da nece produziti ugovor s zeljom..ali nije takva situacija zeba hoce da produzi ugovor i tako ce i biti..Zato je Amar odma odbio Zurich jer zna kako zeba razmislja i zna da je voljan pruduziti ugovor..Dok je sutuacija oko Nyeme potpuno razlicita..on nece da produzi ugovor i nista od njeg u ovoj polusezoni,cak mislim da je potpisao predugovor s drugim timom al et znace se sve vise narednih dana...
Da potpuno se slazemo,da ne mislis da sam ti pravio neku repliku,upravo to sam i napisao,tako bi svi mi i razmisljali,da Zeba nece da produzi onda bi i bili zadovoljni sa ovom lovom s obzirom na isticanje ugovora,a svakako da ce i zainteresirani klub dati manje od njegove vrijednosti upravo zbog isticanja ugovora.Ali posto smo mirni i znamo da sa Zebom nece biti problema,logicno je da bi vise voljeli da potpise novi ugovor i onda bi se i trazila njegova prava trzisna vrijednost.To je to.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jan 2012, 15:38

Po meni je Savic kvalitetan igrac i dosta je zaduzio Zeljo jer ste zahvaljujuci njemu najvise osvojili KUP...
al naravno niko ne moze postavljati ultimatume i tu je kraj price...sad ce Savic ko fol da se otcepi i dosta ruznog vesa iznese ..kod nas se takmice ko ce se vise posrat po klubu tako da znam sta sada mislite o njemu,... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2012, 15:43

mma_hz je napisao/la:Po meni je Savic kvalitetan igrac i dosta je zaduzio Zeljo jer ste zahvaljujuci njemu najvise osvojili KUP...
al naravno niko ne moze postavljati ultimatume i tu je kraj price...sad ce Savic ko fol da se otcepi i dosta ruznog vesa iznese ..kod nas se takmice ko ce se vise posrat po klubu tako da znam sta sada mislite o njemu,... ;)
Nista vala posebno zelimo mu puno srece u nastavku karijere.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 jan 2012, 15:44

mma_hz je napisao/la:Po meni je Savic kvalitetan igrac i dosta je zaduzio Zeljo jer ste zahvaljujuci njemu najvise osvojili KUP...
ne mislim ništa, samo mi je žao što ga niko od nas ne štocira ono par tekmi što je presjedio na tribinama :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 19 jan 2012, 15:45

nookey je napisao/la:
ne mislim ništa, samo mi je žao što ga niko od nas ne štocira ono par tekmi što je presjedio na tribinama :D
ma pusti :sam je sebi iskopao jamu :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jan 2012, 15:46

Lazo nam je donio kup ;)

Savica ko je.be, nije bitan. Bez njega smo bolji.
NO PYRO NO PARTY

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 19 jan 2012, 15:51

spielführer_21 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:mada me ne cudi ovo za penziono, socijalno i slicno. Tu mozda i ima istine.
Može pojašnjenje, je li samo kod njega problem s penzionim i socijalnim ili i kod drugih?

To je rana većine klubova kod nas pa i Želje. To je javna tajna.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jan 2012, 15:52

Buu je napisao/la:
Lazo nam je donio kup ;)

a nad kim je napravljen penal protiv Sirokog u revansu koji vas je odveo u finale.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jan 2012, 15:53

mma_hz je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Lazo nam je donio kup ;)

a nad kim je napravljen penal protiv Sirokog u revansu koji vas je odveo u finale.. :roll: :roll:
ah da zaboravio na to :mrgreen:
ali svejedno nije bitan :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 jan 2012, 15:54

je. baji ga kad nam je zabio nož u leđa,
avtomacki je preselio na ahiret :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 jan 2012, 15:56

Savić je jedan od najzaslužnijih za osvojeni kup. Uglavnom za ono što je igrao treba biti uredno isplaćen, s druge strane ako je imao kakvih ispada i za to postoje sankcije ali neka bude sve po zakonu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jan 2012, 16:06

Spor, trom, mrzak, ali ima jak sut i osjecaj za gol. Takvi nam ne trebaju vise pored Adila i Nyeme i Bogija koji se znaju ubacit u 16 i lako zabit :) A i takodje usporava igru otkad nema njega sve je nabolje krenulo :) u svakom slucaju hvala mu za neke vazne golove i to je to. E sad se on nesto proqrcio i suspenzovan je nema toga kod Amara. :)

Srđan Savić: Ne vraćam se u Želju makar radio kao konobar :lol: :lol: Hvala ti ne vracaj se

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 jan 2012, 16:18

mma_hz je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Lazo nam je donio kup ;)

Upravu si, dosta je Savić bitnih stvari uradio u kupu prošle sezone...ali :)

...ali ono što mi se jako sviđa kod Osima je da nema minulog rada, nema zaslužnih igrača. Ako si sada u formi da zaslužuješ da igraš, onda ćeš biti u prvih 11. Ako nisi, nema te tamam da si Meša Baždarević a ne Srđan Savić. Kad se sjetim da je Miro Kružik koji nas je zadužio poprilično,ispao iz sastava radi Hasagića (opravdano), što ne bi Savić ispao radi Nyeme?

Stanić je imao fenomenalnih utakmica (mislim da sam ga baš na prvoj utakmici protiv Čelika u Kupu uporedio sa Salihamidžićem koliko je pretrčao i bio koristan), ali je sam sebe izbacio iz sastava jer previše oscilira. Em je već haman 5 godina kod nas, em ima duži ugovor, em je mlađi, em je moderniji i brži igrač od Savića, pa je na klupi ili na tribinama. Kad se bude najbolji na svojoj poziciji, onda će imati mjesta u prvih 11.

A Savić je ispao iz sastava, pravio se pametan i još uz to mi počeli pobjeđivati bez njega i sad treba da ga žalimo. Svaka čast njemu za ranije zasluge i koliko vidim da je isplaćen sve po ugovoru, tako da on ima ili da se dogovori sa klubom ili da se bori za mjesto u timu.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 jan 2012, 16:23

Imam pitanje jedno zašto mi je izbrisan post u kojem sam citirao izjavu Srdjana Savića ???

Hvala na odgovoru

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 jan 2012, 16:57

Savic je rekao svoje,klub ce reci svoje pa mislim da nema potrebe da deset stranica zauzima.Odigrao je dosta dobrih utakmica i nema potrebe za pljuvanjem.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jan 2012, 17:02

Sretnoj dobitnici uručena ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... a-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.