FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simicz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simicz » 15 apr 2016, 14:07

slana_krv je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Je li istina da Kostic i Mehmedagic nece igrati protiv Sirokog?
Ivan je jucer odradio laksi trening zbog oporavka, ali ne bi trebao biti upitan.
Haris je upitan, ali ce se znati danas.
Hvala ti , ziv i zdrav bio. ..Ovi sa ss.ba napisali da obojica nece igrati kao ni Piric.
Vidio ja pirica sa husarom, valjda je ok

Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 15 apr 2016, 14:11

HankMoody je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi ba jos dva dana do tekme, pocnite odmah sada zvati narod da dodje na tekmu, da napunimo yebeni Tusanj... Ocekujem da Radnik uzme bod Zrinjskom, tako da cemo im sa pobjedom pobjeci na 2 boda! Najavljuju prelijepo vrijeme, atraktivan protivnik, padaju svi redom, jednom nogom smo u finalu Kupa BiH, na diobi prvog mjesta... Pa sta nam vise treba? Siroki Brijeg nije nimalo naivna ekipa, Musa je dobar trener, jedan od najboljih, ali ne sumnjam u nase momke i najboljeg trenera u BiH, Sir Husrefa Musemića!

SVI NA TUŠANJ!
Pa ne trebaju nam ljudi iz Lukavca, Živinica itd. Ima sasvim dovoljno ljudi u Tuzli da se napuni stadion.
halo d.ebilcino ti neki ljudi koji nisu iz Tuzle idu na svako gostovanje (posebno mislim na momke iz Zivinica) tako da pokazes malo respekta :!: Sloboda koliko je klub Tuzlaka toliko je klub svih ljudi iz kantona i sjeveroistocne Bosne :!: i ovdje ima odlicnih forumasa iz drugih gradova naseg kantona tipa Zoom, sadaacm, cesc...... momci iz Banovica i Gradačca (ove iz Srebrenika ne moram ni nabrajati (Benjo, crni i ostali) jer su vec duze vrijeme uz nas) :!: a moguce da si napravio profil samo da ovo pises i siris neku netrepeljivost......kako god glup si i poluretardiran :kafa:
Sloboda Tuzla

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 15 apr 2016, 14:15

Ima nas i iz Gračanice što dolazimo :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 apr 2016, 14:19

Edin075 je napisao/la:Ima nas i iz Gračanice što dolazimo :)
ma znam ima vas iz Gracanice, Zivinica, Dubrava, Srebrenika, Kladnja, Doboj Istoka, Kalesije, Tojsica....... ali ne mozes ti kad doce smrad poput ovog gore i pise neke idiotizme a utakmice nije vidio od Cirine ere :kafa:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 apr 2016, 14:23

Kako ide sada,ako bi mi uzeli titulu,od prvog pretkola,ili direktno u drugo pretkolo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 apr 2016, 14:27

HankMoody je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi ba jos dva dana do tekme, pocnite odmah sada zvati narod da dodje na tekmu, da napunimo yebeni Tusanj... Ocekujem da Radnik uzme bod Zrinjskom, tako da cemo im sa pobjedom pobjeci na 2 boda! Najavljuju prelijepo vrijeme, atraktivan protivnik, padaju svi redom, jednom nogom smo u finalu Kupa BiH, na diobi prvog mjesta... Pa sta nam vise treba? Siroki Brijeg nije nimalo naivna ekipa, Musa je dobar trener, jedan od najboljih, ali ne sumnjam u nase momke i najboljeg trenera u BiH, Sir Husrefa Musemića!

SVI NA TUŠANJ!
Pa ne trebaju nam ljudi iz Lukavca, Živinica itd. Ima sasvim dovoljno ljudi u Tuzli da se napuni stadion.
. .koji si ti idiot. Garant posjećuješ Tušanj kao i ovaj forum. Prvi put te vidim . . .

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 apr 2016, 14:29

solinas je napisao/la:Kako ide sada,ako bi mi uzeli titulu,od prvog pretkola,ili direktno u drugo pretkolo
Direktno u drugo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 apr 2016, 14:29

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la:Kako ide sada,ako bi mi uzeli titulu,od prvog pretkola,ili direktno u drugo pretkolo
Direktno u drugo.
Fino.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2016, 14:30

solinas je napisao/la:I opet pisu po temi koja je zabranjena za njih.
Naklon za administraciju.
I mene to brate nervira, ali pisu i nasi ljudi na njihovim temama. Ne mozes ti to dokazati nekome, jer dodje jedan i normalno prodiskutuje na nasoj temi, onda dodje drugi jazavac i pocne pametovati, pa smajlije redati, i onda se nakote. I tako u krug.
Kad mi prestanemo pisati na njihovim temama, osim na "opcim diskusijama", onda mozemo zahtjevati da ne pisu ni oni na nasim. ;)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 apr 2016, 14:31

HankMoody je napisao/la:

SVI NA TUŠANJ!
Ti nam trebas..jazavac jedan....po mogucnosti dres Barcelone obuci u nedelju!!!
Iz Mostara kad smo se vratili,bus stade na Sickom,momci iz Zivinica i Mramora odose pjeske kuci u pola jedan navece.ONI su ti koji vole istinski Slobodu,smradu jedan....
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 15 apr 2016, 14:39

HankMoody je napisao/la: Pa ne trebaju nam ljudi iz Lukavca, Živinica itd. Ima sasvim dovoljno ljudi u Tuzli da se napuni stadion.

Idi dijete gledaj Barcelonu živ bio,okani se ti Tušnja nije to za tebe ;)

U nedjelju svi na sjever,cijeli kanton Bujrum i simpatizeri i navijači na zajedničko druženje i navijanje.Svi imaju mjesta od Tuzle pa do ne znam ti ni ja kojeg grada.

Tako i za srijedu večernji termin,pod reflektorima,bit će pravi spektakl.I dočekati Delibašića JNR kako dolikuje (kako je zaslužio) :cool:
Solina navija za Slobodu!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2016, 14:44

Direktno u drugo.
U pretkolima LP igramo od 1. pretkola, a u LE igramo od 2. Cini mi se da sam tako procitao na onoj temi "ucesce nasih u Evropi..."

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 apr 2016, 14:48

Beduin je napisao/la:
Direktno u drugo.
U pretkolima LP igramo od 1. pretkola, a u LE igramo od 2. Cini mi se da sam tako procitao na onoj temi "ucesce nasih u Evropi..."
Obrnuto ;)
LP od drugog, jer u prvom igra 6 klubova, i to iz Velsa, Andore, Armenije, Farskih Ostrva, Gibraltara i San Marina. :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 apr 2016, 14:50

stanite ljudi prvo siroki.

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 15 apr 2016, 14:56

+1 :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2016, 15:01

NKMramor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Direktno u drugo.
Obrnuto ;)
LP od drugog, jer u prvom igra 6 klubova, i to iz Velsa, Andore, Armenije, Farskih Ostrva, Gibraltara i San Marina. :kafa:
Do mene je onda. :mrgreen:

Ne znam, od 2. pretkola u LP kreces i svi znamo da bismo tesko to prosli, mada nije ni nemoguce. U LE kreces od 1. pretkola i vjerovtno se moze proci cak i 2. pretkolo, a tu ce se zaraditi velika cifra para. Pogotovo znajuci da u LE ako kreces od 2. pretkola, onda ne dobijas pare od 1. Ali kako god, meni je titula najbitnija, para ce biti i u buducnosti ako budemo radili kao do sada, pametno i promisljeno.

075 ❤

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 apr 2016, 15:02

Danas Krstajic pravi licitaciju. Dolaze ponude iz Mostara ali i od nas. Nadam se da ce Don nadvisiti ponudu iz Hercegovine. Mada cisto sumnjam da oni mogu pruziti otpor Zrinjskom jer mi se sve cini da ce cuvati snagu za uzvrat u Širokom :hmmmmm:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 apr 2016, 15:02

SLOBODA DO LONDONA!

@Sariel je upravu, idemo prvo Siroki Brijeg pa onda sve ostalo :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 15 apr 2016, 15:08

Sariel je napisao/la:stanite ljudi prvo siroki.
Tako je, jedno po jedno :) Široki mora pasti

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 apr 2016, 15:13

fukaratz je napisao/la:
ma znam ima vas iz Gracanice, Zivinica, Dubrava, Srebrenika, Kladnja, Doboj Istoka, Kalesije, Tojsica....... ali ne mozes ti kad doce smrad poput ovog gore i pise neke idiotizme a utakmice nije vidio od Cirine ere :kafa:
Meni je Brcko uvijek bilo drago. Jos od povezivanja sa FM JAM-om pa do ekipe na Tusnju. A momci iz Doboj-İstoka su raja prava, uz to razumiju navijacku kulturu. İma tih ekipa nije da nema, ali moze masovnije. :thumbup:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.