Realno vrijeme je da odmori
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mirza ostaje do ljeta,cak i da ne izborimo opstanak. Bice danas tesko,Velez je daleko kvalitetniji od Listice i zeljeznicara. Nadat se kakvom potezu i trenutku nadahnucu najvece nade BiH fudbala- Dala Varesanovica !! 

2019 zadnji put dobili Veleža ,ne baš obecavajuce...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas utakmicu rjesava nas najbolji igrac zadnjih 10 godina. Dijete naseg kluba, projekat, i neko ko ima zagarantovano mjesto u timu. Covjek koji je prvi po svim statistickim parametrima ;
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pazi ovo, Ziljkić ima 2 izgubljene lopte manje a niko mu ništa ne bi rekao. Nije problem da gubiš lopte, već napravi nešto konkretno mimo toga.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jes, ali pogledaj ucinak Ziljkica i mladunceta. Pogledaj zelju, borbu i htijenje. Uz to, Ziljkic se nudi, primio je 3x vise lopti i logicno da neke i izgubi, dok se ova slina krije po terenu i opet uspije izgubiti najvise lopti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Pa i govorim ti, on izgubljene lopte nadoknadi drugim stvarima, ona slina u prijemu lopte je već izgubioNazorUso je napisao/la: ↑12 mar 2023, 11:33Jes, ali pogledaj ucinak Ziljkica i mladunceta. Pogledaj zelju, borbu i htijenje. Uz to, Ziljkic se nudi, primio je 3x vise lopti i logicno da neke i izgubi, dok se ova slina krije po terenu i opet uspije izgubiti najvise lopti...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fazon je sto dal osim tih izgubljenih lopti nema nista drugo, to je jedina statisticka kategorija gdje se pojavljuje
Zato svaku pocinjemo sa 10 igraca, jbg. Vjerujem da ce i danas tako...mnon46 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 11:37Pa i govorim ti, on izgubljene lopte nadoknadi drugim stvarima, ona slina u prijemu lopte je već izgubio
- Objektivac1946
- Kontakt:
Daj 1-0 pa šta bude, mogao bi Ziljkić kakav iz slobodnjaka dati 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evropa 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Danas sa mošnicama do boda
Jedini smo klub u historiji fudbala koji ce zbog nasilnog guranja i forsiranja jednog invalida i antitalenta dva puta zaredom ostati bez Evrope i usput uništiti sasvim pristojan koeficijent koji je garantovao mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka i u prva dva pretkola Konferencijske lige

-
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Takva šala moze da se odrazi na nase zdravlje nemoj brate
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
skullcrusher je napisao/la: ↑12 mar 2023, 13:12Takva šala moze da se odrazi na nase zdravlje nemoj brate
Zadnja izmjena: Neutralan77, dana/u 19 jul 2023, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je mladuncetu da se nije prehladio
Ne bude li Dala u prvoj, spremam se i pravac MGM
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, adoado, Amcho1, bvsic, Cwirek, galia95, HordasFks, Hrammm1921, Hrasno15, Kabinet1987, MaroonBjelave, mma_hz, mosarajvosa83, N3R3D, TefalTava i 125 gostiju.