Naivčinashzna je napisao/la:Sta ovo niko ne ispostova piksija!?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naivčinashzna je napisao/la:Sta ovo niko ne ispostova piksija!?
Cekamo tvoj znakMocMahale444 je napisao/la:Ko mu je dao green light, to se radi planski ne grlom u jagode.
zena ti je iz tuzle???Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne bih volio da se ugasi Sloboda. Kada god mi je tesko u zivotu, sjetim se da postoji tuzlanska ku.rva i vrati mi se volja za zivotom jer postanem svjestan da uvijek moze gore od najgoreg. Tuzlanska marva je primjer.
Bice javljeno paša prije nego sto odemo diverzantski.Evolution87 je napisao/la:Cekamo tvoj znakMocMahale444 je napisao/la:Ko mu je dao green light, to se radi planski ne grlom u jagode.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
jesi zajeban.svi te zajebaju...Eisenbahner1921 je napisao/la:Zaduzit cemo Tuzlake da posiju buraniju na Tusnju, a mi cemo ubirati plodove mukotrpnog rada.
Tuzla radi, Sarajevo se gradi.
@Sariel
Tacno, iako je ja, obzirom da je iz Tuzle, nazivam malo drugacije.... Robom.
Ma kakva buranija...Eisenbahner1921 je napisao/la:Zaduzit cemo Tuzlake da posiju buraniju na Tusnju, a mi cemo ubirati plodove mukotrpnog rada.
ooo sidje klošo hercegovacki...Rigoletto je napisao/la:Pozdrav sari i njegovih krpeljavim diverzantima sa Jadrana. Izađite iz šume, rat je gotov
ooo djeste focaci i gorazdani sta mai, kako rodna gruda?pradjedovska zovel da se trava pokosi za vikend?shzna je napisao/la:Ma kakva buranija...Eisenbahner1921 je napisao/la:Zaduzit cemo Tuzlake da posiju buraniju na Tusnju, a mi cemo ubirati plodove mukotrpnog rada.
Jagode ili maline!?
to se tebi nesto pomesalo, vi ste dole ko teheran imate izrazen taj ektremni fanatizam, i odlicni ste za ciscenje misnskih polja..Eisenbahner1921 je napisao/la:Savjetujem vodju FDBH (Forumske drzave Boko Haram)... Posaljite Tuzlake u izvidnicu ! Njih mozete i zrtvovati, svakako su beskorisni.
@shzna
Posijat cemo Tuzlake, neka nikne balega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.