FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bubakar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bubakar » 18 jan 2012, 17:58

Narin je napisao/la:Sumnjam da je trazio samo 50k (pored onih 200k),jednom je prilikom rekao da ga neda ispod 1M..
i ja mislim da je to neka patka za javnost, da je puno veci iznos u pitanju.
AMAR AMAR OSIM OSIM

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jan 2012, 18:55

Veliko hvala Amaru za ovakve poteze,sto nam lagano udara temelje jakog i stabilnog kluba,sposobnog za puno vece stvari.Nadam se da ce formirati jaku ekipu i ostaviti je na okupu 2 sezone i da ce konacno ostvariti plasman u grupnu fazu.Svaka mu cast na ovome sto ne dopusta nikakve zajebancije sa igracima,sto ne dozvoljava da mu najboji igracide na probe i da se on poslije sa njim zajebaje zbog prospustenih treninga.Samo na ovaj nacin dizemo sebi rejting i sposobni smo poslije prodati igrace za puno vece pare.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jan 2012, 18:59

don_burza je napisao/la:Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura

Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke

tako ispada jbg
A šta ako na ljeto ode džabana kad mu istekne ugovor?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 18 jan 2012, 19:00

Fraiburg zainteresovan za Adilovica?
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2012, 19:02

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Pocelo je...sretno! :D
EDIT: nije OBN u pitanju...
Znaci pocelo je :mrgreen:
Samo da je kako prespavati...
Seyo, Kako prespava?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 jan 2012, 19:39

Vidim mnogi ovdje vec pricaju o grupnoj fazi pa cak i lige prvaka,pa dok je pauza nema se o cemu pricati da se osvrnem malo na to.
Realno daleko smo mi od grupne faze,puno daleko,po meni mnogo je bitnije da Zeljo nastavi kontinuitet izlazaka u evropu,jer nije ovo ni liga gdje Zeljo moze biti konstantno prvak,barem nije bila do sada,zbog milion razloga poznatim svima nama dobro (dovoljni govori ko je sve bio prvak ),tako da je super i stabilizujemo se kao klub,sto uprava i svi imaju osnovni zadatak izlaska u evropu,naravno da je lijepo biti i prvak,ali kad mi postanemo ono sto su Partizan i Dinamo u svojim ligama,tada po meni treba pricati o LP.Jer kod nas klub neki i kad ima plan izlaska u evropu dodje Modrica i osvoji ligu,pa sljedece godine napuste tu istu ligu.Zeljo ima kapacitet da bude u BIH sto je Dinamo kod komsija odnosno Partizan.Mi imao srece dok je Amar tu,i treba sto vise izgraditi ili bolje receno obnoviti ime Zeljo,evo hvala Bogu docekali smo,da kad Zeljo negdje gostuje vece su nama sanse za pobjedu nego domacinu,a znamo da prije 4 godine mogli smo samo mastati o pobjedi u gostima,potpisali bi svaki od nas i remi u Trebinju,a sad pojedemo Leotar ili neki slican klub.Tako da ne trebamo puno ocekivati,da ne bi kasnije ruzili Amara ili Zuji ili bilo koga sto nismo u grupi LP.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jan 2012, 20:49

spielführer_21 je napisao/la:

tako ispada jbg
nece,ne brini:)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 18 jan 2012, 21:00

Tržisna vrijednost Zebe 950.000 eura po transfermarktu a da ode za 250.000 eura !? smijesno da ne moze smijesnije, Zeba je isfurao Topića jer ne zeli nigdje da ide a Topić je "navalio" jer bi od transfera imao 35%, sama cinjenica ponudjenih para je smijesna najbolji igrac lige da ode za tu sicu je smijesna, Topić me razocarao poletio odmah da pljuje a prica kako nije spreman itd. je glupa momak svaki drugi dan visi u teretani u Importane Centru a svi igraci su dobili plan priprema i kondicionih vjezbi osim Savića. I sva prica zavrsena.

I nek mi je sa srecom prvo pa musko :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jan 2012, 21:25

bistrikboy je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:

tako ispada jbg
nece,ne brini:)
Ne brinem ja, ima ko brine ;) Nego kažem da je između solucije 250 000 eura i 0 eura bolja ova prva. Bar što se tiče nas, u Europi te pare bacaju na kafu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 jan 2012, 22:53

spielführer_21
Ne brinem ja, ima ko brine ;) Nego kažem da je između solucije 250 000 eura i 0 eura bolja ova prva. Bar što se tiče nas, u Europi te pare bacaju na kafu.

Nek mi osvojimo titulu cak sto vise i kup samo (gluho bilo) i onda nek ide za 0 eura i ja cu to prezalit samo tako. Medzutim da ode za te pare a mi izgubimo i titulu i kup (gluho bilo) e onda mi tih 250.000 eura ne treba! Da ode za 700.000+ eh onda bi i nekako mogao prezalit ne osvajanje nekog trofeja ove sezone.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 18 jan 2012, 23:04

Ako osvojimo titulu čini mi se da dobijamo 330 hiljada maraka ili eura nisam siguran.Da smo Zebu prodači za 200 hiljada titulu nebi 100% osvojili. Pa tako je možda i bolje da Zeba ostane i osvojimo titulu po cjenu da on na kraju ode bet obeštećenja.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jan 2012, 23:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/eldin-ad ... 39941.html eeeeee naletih na ovo samo kliknite ovo vamo sa desne strane adilovic zu SC Freiburg
SC Freiburg prati Eldin Adilovica (FK Zeljeznicar Sarajevo) ? po Informaciji koju smo dobili SC freiburg je zainteresira na dovodjenju Eldina u slucaju da Cisse ode u Newcastel! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: eto vam para ako je istina
Koliko pojedini portali prate forume jasno se vidi, kako je na jednom od njih odmah ovo objavljeno. Sad se ljudi zapitajte koliko "ti" portali imaju provejrene informacije i koliko im treba vjerovati.

P.S. Mislim da bi pojedini forumasi trebali otvoriti jedan portal, na kojem bi trebali objavljivati vijesti. Jer znam nekoliko provjerenih forumasa koji znaju vise (pojedinacno)od cijele novinarske ekipe pojedinih portala. Cak i Aldin1 ima bolje informacije :D :D :D :D.
Normalno je da se spekulacije objavljuju, kao recimo za Teveza. Milion inostranih portala je Teveza smjestilo u pet razlicitih klubova. Tako to funkcionise, no necemo o tome, tema je Zeljo
Aco ne odnosi se na ovaj portal, to svi znamo. Nego na jedan drugi koji prenosi vijesti rekla kazala. Uostalom tema je fk zeljeznicar. LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 19 jan 2012, 00:19

Zeba ako ostane produzice ugovor i niko nece biti na gubitku..dobice najbolje uslove u drzavi i svi zadovoljni..bruka je da jedan Zajko zeba se spominje sa ciframa 250 000 neceg..znaci smjesno..Zajko ce ostat ovu polusezonu produzice ugovor i prodace se na ljeto i to je sva prica..vidjecete da ce tako biti..I bekric ako ima imalo pameti zna ako dodje kod nas da odigra pola godine garantujem da ce dobiti bolju ponudu nego sto sad ima iz Rusije i Turske..Vrlo vjerovatno je da ce doci jer stalno ponavlja da nema nista protiv dolaska,ima zelju da se vrati kuci i nadam se da ce na tu kartu doci u Zelju i da naprave najbolji tim sto je zeljo imao poslije rata..od pomisli se moras najezit Bekric,Zeba,Smajic..strasno pozavidile bi mnoge europske ekipe na ovom trojcu! :mrgreen:

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 19 jan 2012, 00:26

Imam nekih sitnih para pa reko da dovedem i ovog medunjanina, nek nam se najde :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jan 2012, 01:36

dado55 je napisao/la:Imam nekih sitnih para pa reko da dovedem i ovog medunjanina, nek nam se najde :D
Haj nek dodze i Muslimovic onako jaka klupa :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 19 jan 2012, 01:59

Odlazak Adilovića je smiješan čitam komentare Njemaca na transfermarktu, istinitost zainteresovanosti Freiburga za Adilovića je 16% odnosno sama informacija, menager i sportski direktor Freiburga Dierk Duffner izjavio je kako je cuo za samog igraca i da je prvi strijelac Bosanske lige ali da nisu uopste zainteresovani za njega i njegove usluge, prenijeli su i to kako je jedan Bosanski sportski portal prenio normalnu špekulaciju Transfermarkta i prenio je u bh. javnost kako je Freiburg spreman platiti obestecenje od 200.000 dok je isti sportski direktor rekao kako igraca za tu vrijednost nisu doveli jos od 2005. dok su bili u drugoj Bundesligi ... :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jan 2012, 02:26

Zeljo.ba je napisao/la:Zeba ako ostane produzice ugovor i niko nece biti na gubitku..dobice najbolje uslove u drzavi i svi zadovoljni..bruka je da jedan Zajko zeba se spominje sa ciframa 250 000 neceg..znaci smjesno..Zajko ce ostat ovu polusezonu produzice ugovor i prodace se na ljeto i to je sva prica..vidjecete da ce tako biti..I bekric ako ima imalo pameti zna ako dodje kod nas da odigra pola godine garantujem da ce dobiti bolju ponudu nego sto sad ima iz Rusije i Turske..Vrlo vjerovatno je da ce doci jer stalno ponavlja da nema nista protiv dolaska,ima zelju da se vrati kuci i nadam se da ce na tu kartu doci u Zelju i da naprave najbolji tim sto je zeljo imao poslije rata..od pomisli se moras najezit Bekric,Zeba,Smajic..strasno pozavidile bi mnoge europske ekipe na ovom trojcu! :mrgreen:
Pazi,visina obestecenja zavisi o trenutnoj situaciji u kojoj se igrac nalazi...U stvari je sve vrlo jednostavno.Prvi bi ti,a i svi mi definitivno pristali na ovu cifru da znamo da Zeba nije voljan da potpise novi ugovor sa nama.Kada bi bilo tako,svi bi mi rekli da je cijena odlicna i da je bolje dobiti te pare nego da on odigra polusezonu,a svakako ti samo ta cinjenica ne garantuje prvo mjesto...mi zapravo znamo da je Zeba voljan produziti ugovor sa nama i zato tako i razmisljamo.Njegova realna cijena je puno veca nego sto smo dobili ponudu,ali ako pogledamo cinjenicu da njemu u ovom trenutku istice ugovor za par mjeseci,a da tako razmislja i Cirih i svaka druga zainteresovana ekipa,logicno je da ce nasem klubu ponuditi najmanju mogucu cifru,jer je to zakon vecih,i jer uz dobru ponudu u ugovoru sa ovim igracem,maltene obezbjedjuju sebi pravo favorita u kupnji,pa cak i ako nas klub ne pristane,oni se nadaju da ce ga dobiti dzaba za koji mjesec.To je ono cemu se svaki kupac nada,i ponuda kao takva je cak i odlicna...druga je stvar sto Zeba ne zuri i ne trci za ovim varijantama,pa onda se ponuda i odbije...mi imamo sada situaciju da Nijema moze otici kao slobodan igrac na ljeto...oprecne su informacije koje govore o njegovoj zelji za daljnu saradnju kod nas.Njegova cijena je definitivno u ovom trenutku puno manja,nego kada bi imao ugovor koji je produzen,jer tada klub moze kalkulisati.U situaciji kada Nijema nece da produzi,klub ce pristati i na puno manje obestecenje nego sto bi realno pristao u slucaju da ovaj ima cvrst ugovor.Takva je situacija i sa Zebom...Zeba kojem istice ugovor vrijedi 250 000 i da se svi lupamo nogama u dupe od srece,i Zeba koji ima cvrst ugovor koji jos dosta traje,vrijedi dva do tri puta vise...To su dvije razlicite situacije.Znaci po meni nije sramota prodati Zebu za ovu cifru ako on ima zelju za odlaskom...u svakom drugom slucaju,u produzenju ugovora,naravno da bi i Amar vjerovatno povisio zahtjeve kluba...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 19 jan 2012, 08:57

Sta je sa Adilom da li je ovo istina za Freiburg ?

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 19 jan 2012, 09:13

black64 je napisao/la:Sta je sa Adilom da li je ovo istina za Freiburg ?
Freiburg doveo Freisa (Koln) , napadac .
On je zamjena za Cisea, ne treba im vise napadac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Balorda i 40 gostiju.