PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jel stvarno misliš Tinjak bolji pekar?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nekome pekara obezbijedila za djeciji turnir hranu i nista vise, a nekome sponzor kluba
Zibje kundo

Zibje kundo

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
Jesi to išao probati kifle kod Tinjka i dvoumiš se ko je bolji pekar?Babatunde je napisao/la:Nekome pekara obezbijedila za djeciji turnir hranu i nista vise, a nekome sponzor kluba![]()
![]()
Zibje kundo

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pekare, automehaničari sponzori klubova u BiH. Eto kakvo je stanje
Još se prcaju ko je šta hajrovao od pekara

SRETAN BROJ - 1725
A imas lika teskog bar po milijarde...i ono zicamo se prekoo njeg za 2,5milje 5 milja itako....da se po pekarama zicamo.da nije istinito bili bi tragikomicno...
Akumulacija bogatstva manjine nad ogromnom vecinom...
I kazu nije politika..
Akumulacija bogatstva manjine nad ogromnom vecinom...
I kazu nije politika..
Kaže ti tvoja stara bolji Sacirsviunapad1010 je napisao/la:Jesi to išao probati kifle kod Tinjka i dvoumiš se ko je bolji pekar?Babatunde je napisao/la:Nekome pekara obezbijedila za djeciji turnir hranu i nista vise, a nekome sponzor kluba![]()
![]()
Zibje kundo

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
Duhovit si jako nema dalje
Mostarski lobotomci u elementu.

Mostarski lobotomci u elementu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jesu ovo Pl prepucavanja? Da nisam sprat fulio?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mogla bi porezna put Tuzle,da vam ugasi i to malo kluba.
Nisu vam ovo Sarajevska prepucavanja,previse ste prisvojili temu
lezVe do bagro
- Medikament
- Kontakt:
A na kosevu opsta bjezanija... SVI SVI SVIIIIIII
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ja ne znam sta ti koji k?rac ovdje pises, ovo je tema PL (PREMIER LIGA) prepucavanja, a ne 2 ligadzelllo je napisao/la:Mogla bi porezna put Tuzle,da vam ugasi i to malo kluba.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Ziv si. Svi smo brinuli za tebe poslije derbija, Amne mi... Evo ljudi svjedoka.Medikament je napisao/la:A na kosevu opsta bjezanija... SVI SVI SVIIIIIII
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta te boli kurrac gdje ja pisem?Pisat cu gdje ja hocu i gdje ja mislim da trebaGuest007 je napisao/la:Ja ne znam sta ti koji k?rac ovdje pises, ovo je tema PL (PREMIER LIGA) prepucavanja, a ne 2 ligadzelllo je napisao/la:Mogla bi porezna put Tuzle,da vam ugasi i to malo kluba.
Ova tvoja piccka se sakrila i pise po ovoj temi nekakve gluposti na koje odgovaram
Ubuduce mi se ne obracaj

lezVe do bagro
- Medikament
- Kontakt:
Ma hajde.belosevic28 je napisao/la:Ziv si. Svi smo brinuli za tebe poslije derbija, Amne mi... Evo ljudi svjedoka.Medikament je napisao/la:A na kosevu opsta bjezanija... SVI SVI SVIIIIIII
Bas ti hvala, sljedeci put kad naletis u Sarajevo, javi se da ti urucim centrin kupon.

sloboda72 je napisao/la:
- Neandertalac
- Kontakt:
A šta je sa Pitarima, nisam upratio. Al' samo ozbiljni odgovori.
Hvala.
Hvala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Re: RE: Re: PL prepucavanja
NemERE vaJIK ringEvolution87 je napisao/la:Kasno su se sjetili da dime, da su prije mozda bi i uzeli jednuMocMahale444 je napisao/la:Jesi vidio sta pisu o Cavsima? Kazu to se dimilo u svlacionici da ublaže bol. Cali kush, saviola LBj i j.rEvolution87 je napisao/la:![]()
Zig-Zag crew!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Takav period, dosadan. Popunjavamo redove za narednu sezonu.Neandertalac je napisao/la:A šta je sa Pitarima, nisam upratio. Al' samo ozbiljni odgovori.
Hvala.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Neandertalac
- Kontakt:
Isti smo. Kako je krenulo Sloboda će bit prvak. Al' u qurcuSabinho je napisao/la:Takav period, dosadan. Popunjavamo redove za narednu sezonu.Neandertalac je napisao/la:A šta je sa Pitarima, nisam upratio. Al' samo ozbiljni odgovori.
Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.