FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najlakse je reci "istok pljuvao, bordo dres tezak, svi proigraju negdje drugo". A vrlo mali broj igraca bude bolji nego kod nas, mislim na ove koji se seljakaju po ovoj ligi. I u taj Zrinjski odu u dobar kolektiv i kod dobrih trenera pa djeluju bolji nego sto jesu, a pogledajte omjer utakmica i statistike, ili onako gledajte meceve, to je u pet deka. Zrinjski je u zadnjih 10 godina imao dva losa trenera, Mise i Zizovic. Mi smo imali 5-6 losih, i onda su i oscilacije u igrama vece kad te trener ne zna iskoristit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Nije htio da udje u igru da brani u martu kad je bio na okupljanju reko da ima stomacnih problema i posle vise nije ni dolazio na okupljanja ne moze ga nista oprat nek mu je sa srecom ispo je supak i to je to menadzer prico umjedto njega kako je prirodni Srbin
E, čuj, pritisak...?!? Pa ko da su iz carskih muda ispali, pa im tako krhkim smetaju povici i psovke s tribina. Da im nije fudbala, 90% njih bi natezalo ovce po bh pašnjacima, a publiku vidjeli samo o teferiču.
- napoleon72
- Kontakt:
Pritisak igrat pred 1500 ljudi a satro neki fudbaleri, qrci palci. U ugovor ubacit da, ko god se pozali na pritisak u bilo kojem trenutku u klubu, odbit mu 70% plate. Ja na svom poslu ako se ne mogu nosit sa zadacima koji se od mene ocekuju, necu dobit bonus i povisicu. Jbg druze, ako ne mozes podnijet malo pritiska eno ti prva liga federacije. Sta bi da sutra zaigras za Mancester??VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2023, 10:24E, čuj, pritisak...?!? Pa ko da su iz carskih muda ispali, pa im tako krhkim smetaju povici i psovke s tribina. Da im nije fudbala, 90% njih bi natezalo ovce po bh pašnjacima, a publiku vidjeli samo o teferiču.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Od pritsaka priznajem samo hipertenziju i njutn po metru kvadratnom, ostalo je sve vadiona za nerad i neznanje.napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 10:30Pritisak igrat pred 1500 ljudi a satro neki fudbaleri, qrci palci. U ugovor ubacit da, ko god se pozali na pritisak u bilo kojem trenutku u klubu, odbit mu 70% plate. Ja na svom poslu ako se ne mogu nosit sa zadacima koji se od mene ocekuju, necu dobit bonus i povisicu. Jbg druze, ako ne mozes podnijet malo pritiska eno ti prva liga federacije. Sta bi da sutra zaigras za Mancester??VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2023, 10:24E, čuj, pritisak...?!? Pa ko da su iz carskih muda ispali, pa im tako krhkim smetaju povici i psovke s tribina. Da im nije fudbala, 90% njih bi natezalo ovce po bh pašnjacima, a publiku vidjeli samo o teferiču.
-
- Kontakt:
Sjoj jbt teren vise Mirza.
Nije da branim savez al tekst je preofiran i pun izmisljanja. Sta se savez ima javljat da demantuje gluposti, kad bi reagovali na svaki negativan clanak o njima trebalo bi im 5 ljudi samo da demante pisu. Sto se vladan nije oglasio sa 3 rijeci na nekoj drustvenoj mrezi?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2023, 16:36covjek je rekao na kraju nek se javi savez ili neko da to demantuje. Pa da vidimo
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Boga mi Guzina je proigraospezial je napisao/la: ↑11 mar 2023, 07:54Ma ljudi sve gledaju kroz prizmu tih najocitijih slucajeva pa im se cini da su u pravu. Ovo je mit koji se provlaci po ovom forumu kako su svi genijalci samo im istok ne da da igraju jer je eto pritisak. Svi vide Bilbiju koji je nakon odlaska stvarno postao jedan od najboljih igraca lige ikad u zrinjskom, a realnost je da mi godisnje tjeramo 10 igraca i 90 posto ih propadne samo tako. Sto nisu guzina, milanovic, aladin sisic, tatar, kapic dva puta, darko lazic, i jos milion slucajeva, postali igracine kad su otisli? Evo primjer lazica i tatara bi rekao da je bas obrnuto, da igraci ovdje dobro igraju, pa da postanu karne kad odu negdjenapoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 00:18Jedan gol Kouadija koji nije ni minute odigrao za nas znaci da je "derao" nakon odlaska? Kako znas da li bi ga kod nas pritisak pojeo ili ne kad lik nije ni debitovao ako se ne varam? Hebibovic bolji sad nego sto je bio kod nas? Jukic, Handzic, na osnovu cega??? 2-3 dobre utakmice? Pavlovic tu i tamo, iako se kod nas posmatra kroz prizmu 8 komada od Atalante i srednjaka, sem toga sasvim dobar golman i kod nas. Trazio sam da mi nabrojis te koji su "rastereceni i deru", a "deranje" nije tri dobro odigrane utakmice.Amcho1 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 00:00Hebibovic, Todorović, Jukić, Kadusic, Handzic, Pavlović, Bilbija, it'd pa i onaj mrtvi Coudado nam ga zabi kad je igrao u Travniku. Ne kažem da nismo imali strpljenja , nemoj da mi dodajes riječi, samo kažem da je bordo dres težak i da samo pojedinci ostave trag. Lp
Zbog Bilbije ste stvorili mit da svaki igrac koji ode iz FKS napravi karijeru i dobije svoju najbolju verziju a da su kod nas svi u grcu radi nekog famoznog pritiska.

MartinovićImao sam veliko predznanje. Iako sam novi igrač, mnogo toga znam i o Bosni i Hercegovini i o Sarajevu kao klubu. Ovo je klub koji može da bude većini igrača "hajlajts" životni i to treba cijeniti. Zapalo mi je za oko od prvog momenta, da je ovdje prisutna ogromna emocija oko kluba i o klubu i to ja kao stranac, a vjerujte da nisam, jer sam tu nedaleko od Sarajeva nastao, izuzetno poštujem i cijenim i sa tim se svako jutro budim i idem da spavam. Osjećam veliku odgovornost da doprinesem ovoj priči da Sarajevo vratimo gdje treba biti. Nama je data baklja prethodnih generacija i čast i privilegija da je mi sada nosimo i ostavimo sljedećim generacijama koje dolaze. Smatram da se sa time ne smijemo igrati. To je pritisak, ali taj pritisak može da te napravi boljim čovjekom i igračem

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hahha to ostavi za sebe hejteru, j..te mirza, a ti njega. Suludo je uopšte što ti odgovaram, ali hajde mi nađi jedan post gdje ja podržavam Mirzu? Što si bolan hejter koji samo iz konteksta izvlaciš činjenice koje ti odgovaraju kako bi mogao pljuvati i hejtati.BordoBBoja je napisao/la: ↑11 mar 2023, 10:00Dajte narkomanovom amchi vazelina, ne moze on izdrzat kako ga napolen penetrira
I kakve bolan i ne bio ima veze Mirza sa težinom bordo dresa?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dakle vjetar, teren... uvijek se nadje neki krivac. Nema veze sto izvedes istu ekipu kao protiv sirokog, time das protivniku prednost da zna kako ces i na koji nacin igrati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma proigrat ce nase Sarajevo kad tad i yebat cemo im nane redom svima 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
A da se mjenjalo, bilo bi sto debil mjenja kad je ta ekipa rasturila Sirokog
standardno nase..
Ilija Martinovic pravi momak, karakter a i igrac. Ovakvih igraca nam je trebalo i mislim da su se dovela puno bolja pojacanja nego na ljeto. Karatkterno i igracki. Po meni vec dobar dio je opravdao.
Ilija
Besim
Ziljkic
Gulisa
Jos treba da se pokazu Renan i Francis.
Od Radovica ocekujem neku sredinu kao i od Balte, bice to toplo-hladno kod njih vjerovatno.

Ilija Martinovic pravi momak, karakter a i igrac. Ovakvih igraca nam je trebalo i mislim da su se dovela puno bolja pojacanja nego na ljeto. Karatkterno i igracki. Po meni vec dobar dio je opravdao.
Ilija
Besim
Ziljkic
Gulisa
Od Radovica ocekujem neku sredinu kao i od Balte, bice to toplo-hladno kod njih vjerovatno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mora će Francis svaku minutu na terenu iskoristiti ako želi duže ostati u timu. Ovim tempom, do ljeta noga. Sumnjam i sutra da će Mirza dati njemu priliku.nokee je napisao/la: ↑11 mar 2023, 13:44A da se mjenjalo, bilo bi sto debil mjenja kad je ta ekipa rasturila Sirokogstandardno nase..
Ilija
Besim
Ziljkic
Gulisa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Da smo dobili ebeni derbi, pa da se sutra tucemo za 4. mjesto uz poraz govana. Da budemo malo mirniji, onda bi se eventualnih 5 bodova u 11 kola stiglo siguran sam.
Koliko izgubljenih lopti i duela ocekujemo sutra od naseg dalkana ? Koliko ce minuta dobiti Avramovski pored naseg dalkana ?
Puno je pitanja, odgovora malo...
Gazi dive ! Promukli keru odlazi !!!
Puno je pitanja, odgovora malo...
Gazi dive ! Promukli keru odlazi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Eno sada nije valjao teren stručnjaku 
Znači zijan u Kaknju jer dole je loš teren, biće vjetra i kiše...
Jbote kada se sjetim da smo najbolje igrali kada je bila kiša i nevrijeme. Rijetko kada da potrefiš tekmu na Koševu da nije nakav kijamet bio.
Hrđavom kurcu i dlake smetaju moj Mirza, moj Mirza...
Možemo li napraviti neku akciju da se plati nekom od protivnički igrača da ga barem onoesposobi za jedno 10 kola, valjalo bi. Može i neko biciklo, romobil
Neće on drugačije na klupu i tribine...
Znači zijan u Kaknju jer dole je loš teren, biće vjetra i kiše...
Jbote kada se sjetim da smo najbolje igrali kada je bila kiša i nevrijeme. Rijetko kada da potrefiš tekmu na Koševu da nije nakav kijamet bio.
Hrđavom kurcu i dlake smetaju moj Mirza, moj Mirza...
Možemo li napraviti neku akciju da se plati nekom od protivnički igrača da ga barem onoesposobi za jedno 10 kola, valjalo bi. Može i neko biciklo, romobil
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 11 mar 2023, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Koja ce bit opravdanja ako Avramovski sutra bude starter i bude imao 0 golova 0 asistencija..
Prva utakmica jak protivnik treba da upozna kretnju igraca novi teren, puho vjetar, mlijecna kiselina nijega cuvo sudija zarvorio ga velez znali gdje opasan, zavalio ga cicak tezak pritivnik..
Kao sto se ovde pisalo kako ce cicak zavalit Mulalica da bi se mogao pravdat mladuce mora igrat radi u21, sad svi to zaobilaze prave se koda nikad nista nisu pisali
Pucace mladunce penal da nabije statitstiku itd itd
Avramovski je dobio minutaze onoliko koliko on moze da je izdrzi fizicki, i tu se cicku nema sta zamjerit..
Krivi ljudi iz uprave sto policija u mostaru neda domacu publiku nama 7 dana poske toga gradski derbi (velez) publika domacinu moze..
Ayla je kriva
Pustite ljude nek izbore evropu posle eliminacije iz iste sjest za hastal otjerat cicka i to je to najpostenije
Prva utakmica jak protivnik treba da upozna kretnju igraca novi teren, puho vjetar, mlijecna kiselina nijega cuvo sudija zarvorio ga velez znali gdje opasan, zavalio ga cicak tezak pritivnik..
Kao sto se ovde pisalo kako ce cicak zavalit Mulalica da bi se mogao pravdat mladuce mora igrat radi u21, sad svi to zaobilaze prave se koda nikad nista nisu pisali
Pucace mladunce penal da nabije statitstiku itd itd
Avramovski je dobio minutaze onoliko koliko on moze da je izdrzi fizicki, i tu se cicku nema sta zamjerit..
Krivi ljudi iz uprave sto policija u mostaru neda domacu publiku nama 7 dana poske toga gradski derbi (velez) publika domacinu moze..
Ayla je kriva
Pustite ljude nek izbore evropu posle eliminacije iz iste sjest za hastal otjerat cicka i to je to najpostenije
Trenutno korisnika/ca: fks74, napoleon72, r3m1 i 32 gosta.