Šta ti je reć život iz ekipe u kojoj je imo prostora da igra pređe u Bayern, gdje uopšte ne igra, a bivša ekipa suvereno drži prvo mjesto na tabeli sedmicama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Šta ti je reć život iz ekipe u kojoj je imo prostora da igra pređe u Bayern, gdje uopšte ne igra, a bivša ekipa suvereno drži prvo mjesto na tabeli sedmicama
Klinsman takodje nije dobio otkaz odmah poslije wolfsburga, nego je ostao trener jos 2 utakmice i onda je dobio otkaz...Bayern@heart je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:43Čuj pragmaticar ostaje![]()
![]()
Hebem vam sve uli i rumeni kako je lahko odletila trenerica Carlo i ova olupina je isto morala. A olupina iz Berlina nema obraza pa da sam podnese ostavku. Ako je odletio Klinsmann nakon 1:5 protiv onakvog Wolfsburg onda i ovaj vec morao biti bivsi.
Dakle postajemo prosjek u evropskom fudbalu LP zadugo neće biti sve zahvaljujući ovom dvorcu na čelu kluba
Vjerojatno sam zaboravio
Ne kontam šta bi dobili time, da (individualno) dobijemo Dortmund, jer su i oni smeće ko mi, pa da ostane opet. Mislim, il ćeš ga nogirati ili nećeš, kakve nove šanse i zaje.bancije, samo produžuješ agoniju.Bayern@heart je napisao/la: ↑03 nov 2019, 13:09
Vjerojatno sam zaboravioevo kako piše bild i ovaj ostaje još dvije utakmice Olympiacos i Bih i onda će donijeti odluku o njegovom odlasku ili ne. Nadam se da igrači isto žele da ode i da neće izvršiti sve što bude htio od njih
#FCBayern: Massimiliano #Allegri Kandidat für #Kovac-Nachfolge
Živa istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.