izgleda haha a i CSKA ce me sjebat ko da gledamLjumanM95 je napisao/la:skoro pa da smo prepisali jedan od drugogajmo golovi
a chicharito debil fula ono aaaaa ..ajde sad navalite u drugom dijeluuu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
izgleda haha a i CSKA ce me sjebat ko da gledamLjumanM95 je napisao/la:skoro pa da smo prepisali jedan od drugogajmo golovi
Hahaha ma ide to laganoLjumanM95 je napisao/la:Ne želim bit prepotentan al znam da misliš na meneBihac96 je napisao/la:Yebe se tebi tebe je krenuloneka neka samo neka tako nastavi
![]()
pa eto jbg za 24 sata prošao sam 3 solidna tiketa i na ovom fali još gol pa da vidimo..
ma kod mene još gol na zenit-valencia, brno sam igrao više od 4,5, cska 1IndependenT je napisao/la:Brno nam stao izgleda haha a i CSKA ce me sjebat ko da gledamLjumanM95 je napisao/la:skoro pa da smo prepisali jedan od drugogajmo golovi
a chicharito debil fula ono aaaaa ..ajde sad navalite u drugom dijeluuu
1-2 za lever i 3-1 za zenit ide ovoSPY je napisao/la:Dobro ide za sad, žuti i korneri, samo golovi fale. Valjda poprave realizaciju u drugom.
najgora kladara na dunjaluku burazGabrielBatistuta je napisao/la:Bodi ne moze to vec 4-5 mjeseci ne mozes ni hendikep kombinovati ni pm-ove.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
GabrielBatistuta je napisao/la:Najgora nema sta nabijem ih na qrac blokirali me na fb ne mogu im ni psovati vise a mi se debili i dalje tu kladimo...
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.