ma kakav crni elfsborg,da sta valjaju igrali bi ligu sampiona

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma kakav crni elfsborg,da sta valjaju igrali bi ligu sampiona
Neka isplati plate,porez i ostala dugovanjaobrijanopile je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:31Mislim da ce Tanova pomoć se ogledati u pomaganju u isplati plata i možda jednog dijela duga prema poreznoj.
Ne treba očekivati da će ulagati kao kada je tek došao, a i sam je to rekao u intervju.
Kako god, treba nastaviti ulagati u Akademiju i mlade igrače.
Borac je ubacivanjem klubova iz manjeg entiteta, vec stvorio bodovnu prednost u odnosu na sve klubove.PeakyBlinders je napisao/la: ↑05 jul 2021, 23:29Znači sada sam sa jednog sastanka poslovnog, sa jednim predsjednikom kluba iz PlBiH. Reče mi čovjek ko je šampion, ko ispada i ko ulazi u PlBiH dogodine. Bude li tako kako je rekao, ja prestajem sa našom ligom.
- Jesu li se naši obratili UEFI za lakrdiju u prošloj sezoni?
- Kada da očekujemo odgovor od UEFE na razne dopise?
- Da li nam je nešto obečano, pa smo povukli dopis?
- Da li je Nam saznao za muljanje i umješanost političkog vrha, pa zato napustio sve?
- Zašto se odustalo od udruženja premierligaša?
- Zašto se ne održi sastanak sa FK Željezničarom i FK Veležom i zajedno ne probamo pridobiti ostale klubove?
- Zašto se ne vrši pritisak na hrvatske klubove da se uključe u udruženje?
- Zašto se ne izlazi sa saopštenjima oko klubova koji su protiv toga i razloge koje navode?
- Šta novinari rade, osim što prepisuju sa foruma tekstove?
Ljudi, planski nam uništavaju ligu ili barem ovo što je od nje ostalo. Pustili smo Mladost i Olimpik da uguše tako će sutra nas i Željezničar. Lijepo je rivalstvo, ali bez ove lige nema ni nas ni njih, ni onih ni ovih, pa izvolite dragi novinari, budite dio rušenja naše lige, a veliku odgovornost imate upravo vi, koji za 20KM pustite članak koji vam se pošalje.
- Izbacite dugovanja svih klubova, za početak.
Ako nas opet iscupa iz govana u koje nas uvaljuju nasi onda mu treba podici kakav spomenikBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 jul 2021, 12:51Ovo je najbolja moguća vijest za klub.
Eh sad se mi navijači moramo ujedinit i pomoć klubu maximalno.
Moramo natjerat da budu transparentni, da ispravno rade, da se plan i strategija naprave.
Ne vjerujem da ce on ulagati u stadion. Njega, trenutno, ne zanima povratak u klub na takav način. Ovo je klasična pomoć, svidilo se to nama ili ne mislim da je stvarno za ovo zaslužna Sabrina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:36Neka isplati plate,porez i ostala dugovanjaobrijanopile je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:31Mislim da ce Tanova pomoć se ogledati u pomaganju u isplati plata i možda jednog dijela duga prema poreznoj.
Ne treba očekivati da će ulagati kao kada je tek došao, a i sam je to rekao u intervju.
Kako god, treba nastaviti ulagati u Akademiju i mlade igrače.
Neka bar nesto ulozi u stadion
I za mene imat ce status legenda kluba
I ja mislim sa ce on biti tu samo da "ugasi pozar" i da sve bude pod kontrolom dok ne nadju nekoga ko hoce da ulaze
Valjda ce i nama Forto obezbijediti testove kao navijacima VelezaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2021, 11:29Trebao bi biti prijenos na Areni,ali nista jos zvanicnojohntravolta123 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 11:12Ima li prenos u cetvrtak i hoce li se moci na Kosevu 15 tog ?
Ako ne bude na Areni bit ce sigurno na youtube ili preko nekog linka
Moze se na Kosevo uz negativan test na koronu ili dokaz o vakcinaciji sa bar 1 dozom
Trebao biTatamata1946 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:51Valjda ce i nama Forto obezbijediti testove kao navijacima VelezaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2021, 11:29Trebao bi biti prijenos na Areni,ali nista jos zvanicnojohntravolta123 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 11:12Ima li prenos u cetvrtak i hoce li se moci na Kosevu 15 tog ?
Ako ne bude na Areni bit ce sigurno na youtube ili preko nekog linka
Moze se na Kosevo uz negativan test na koronu ili dokaz o vakcinaciji sa bar 1 dozom
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:51Pa nije Mortem pesimističan. Vidiš da je napisao da bi neko bio zadovoljan remijem u MLD.![]()
![]()
![]()
Nisam siguran. Ako bi se završile plate i porez onda bi klub krenuo od nule što je odlična stvar jer će budžet biti dosta razumniji. Sve je manje i manje igrača koji koštaju puno a ne rade ništa, možda ovo i nije loša stvar na kraju krajeva jer će ova sezona biti prepuna lakrdija.
Vala ako nisu znali raditi sa velikim budzetom sa manjim može biti smao gore.Nikako bolje.MortemHz je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:00Nisam siguran. Ako bi se završile plate i porez onda bi klub krenuo od nule što je odlična stvar jer će budžet biti dosta razumniji. Sve je manje i manje igrača koji koštaju puno a ne rade ništa, možda ovo i nije loša stvar na kraju krajeva jer će ova sezona biti prepuna lakrdija.