FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megaloman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megaloman » 03 mar 2010, 13:32

amertiger je napisao/la:O merhametu bi se dlo raspravljati al nije forum mjesto, al ja ne bih spominjao to da znam kako sam nasto!
Nastali smo iz razloga jer je gradu Sarajevu trebao klub sa kojim ce se moci identifikovati vecina stanovnistva, nakon ukidanja nacionalnih klubova (Djerzelez, Slavija, Napredak, Maccabi). Dok je postojao npr. jedan Djerzelez imao je vise gledalaca na svojim utakmicama od vas. Sto nije ni cudo, dovoljno je pogledati na vasoj stranici imena i prezimena osnivaca NK/FK/NK/FK Zeljeznicara i shvatiti da nijedan od njih nije imao nikakve veze sa Sarajevom (Cesi, Slovaci, Austrijanci, Hrvati iz Dalmacije i Istre) i da obicni Sarajlija taj klub nije mogao prihvatiti kao svoj. Vi ste tada bili ono sto su FAMOS, UNIS, Saobracajac danas - obicni klub jedne firme, fabrike, struke. U vasem slucaju radnika Zeljeznica. Na kraju krajeva niste ni igrali u Sarajevu jer je Grbavica tada bila predgradje i selo. Nesto kao Doglodi danas. To sto smo mi i kako osnovani treba da bude razlog vaseg stida a ne ponosa. Jer da nije bilo potrebe za gradskim klubom, ne bi se ni osnivao. Vrlo jednostavno. I povlacim se sa ove teme o historiji FK Sarajeva i NK/FK/NK/FK.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 mar 2010, 13:40

Megaloman je napisao/la:
bordo_momak je napisao/la:nevjerujem da je ovaj velezovac jer smo mi u dobrim odnosima ;) ;)
Navija on za Velez, nije on jedini koji medju njima sa ovom pricom - slusao sam ovo isto od vise njih. Mi jesmo u korektnim odnosima sa njima, iskreno ne volim ih ali mi i ne smetaju. Zaduzili su nas i uradili su stvari za nas koje ja njima licno nikada necu zaboraviti (zadnji put nakon Sirokog). Ali i mi smo njih. Problem je u tome sto se dosta njih prave levati pa se zaboravlja i baca pod noge sve sto smo mi nakon rata uradili za njih i njihov klub.
Navija on za Velez , ali siguran sam da on nema veze sa Red Army i grupom sa kojom mi imamo dobar odnos , ovi pojedinci ne znaju bili pisali ili srali ali njih ne smatram bitnim niti njih neko iz grupe slusa oni su tu da palamude po forumima i da se uvlace u dupe raznim likovima da bi bili priznati na forumu sto je za takve velika stvar ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 mar 2010, 14:02

Samo da napisem nesto i nadam se da je zakljucena tema utakmica Sloboda-Sarajevo...nazalost provjerena informacija necemo dobiti bodove jer je sve regularno.Kako sta cucete sve u petak....bila je to jedna packa jednog iz uprave Olimpika koji je nesto bio zamjerio Gavaricu...dobro bi dosli bodovi ali eto.Ako neko ne vjeruje uvjerice se u petak.
P.S. Samo me zanima jel vise ne idemo na gostovanja ako je tako odluceno to je malo glup potez ma kako nas docekali bilo gdje za klub se bori do sudnjeg dana....pozzzz

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 mar 2010, 14:04

ado-hz je napisao/la:Samo da napisem nesto i nadam se da je zakljucena tema utakmica Sloboda-Sarajevo...nazalost provjerena informacija necemo dobiti bodove jer je sve regularno.Kako sta cucete sve u petak....bila je to jedna packa jednog iz uprave Olimpika koji je nesto bio zamjerio Gavaricu...dobro bi dosli bodovi ali eto.Ako neko ne vjeruje uvjerice se u petak.
P.S. Samo me zanima jel vise ne idemo na gostovanja ako je tako odluceno to je malo glup potez ma kako nas docekali bilo gdje za klub se bori do sudnjeg dana....pozzzz
Tvoj izvor je jako cudan , ne znam kako to da je neko iz Olimpika bacio patku , a i na stranici saveza ima informacija da ima tri zuta kartona , da nam objasnis ovo ako nije problem kad vec sve znas :roll:

Nisu valjda ti iz Olimpika izmislili zute kartone ili je neko hakovao stranicu saveza pa napisao Gavaricu kartone :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 mar 2010, 14:10

Sve to pise, ali je odradio sve te utakmice vjeruj mi,ima tu mutnih talova koje slabo ko zna sta se sve radi.I ja sam se nadao bodovima i jos molio Boga da izgube u Laktasima pa da ispadnu iz lige nakon svega, ali nece tako biti.A imam dosta kontakata sa svim ljudima iz NSBiH tako da nista od bodova.Juce sam sjedio sa jednim zvanicnikom saveza koji kaze ovako kako sam napisao.Obradovao sam se i ja dobovima do sinoc kad sam to saznao.Hajde da pricekamo jos 2 dana ali sjetices se mojih rijeci, mada nece biti receno zbog cega je bilo ovako nego ce samo reci imao je pravo nastupa i kraj prica.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 mar 2010, 14:15

Samo bi ja sada otvorio jednu drugu temu a to je blokiran racun FKS...malo ljudi zna da pare od evrope koje su dosle su legle na racun jednog covjeka koji se zove Mirad Alihodzic....odnosno legle su na njegov privatni racun koji on kofol nezna se ni kako preko sportskog udruzenja dijeli kako kome hoce.Zato i nismo doveli pojacanja jer samo on raspolaze parama, i jos jedan podatak koji mnogi neznaju je taj da je Sarajevo dobilo 200.000KM od SDA kada je imenovala Husniju Arapovica za trenera....ni sami neznamo koliko ima politike u i oko kluba...i kakve se mutne radnje rade.Vjeruj da ja nemogu vise da slusam a kad saznam ovako neke stvari zivot mi se zgadi.pozzz

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 03 mar 2010, 14:16

Vidjet cemo odgovor nase uprave, ja da se pitam nebi tako lako presao preko ovoga, jer onda je i Maksumic mogao igrati, cemu zuti kartoni ako se ne mora pauzirati.

neka_nam_zavide
Kontakt:

Post Postao/la neka_nam_zavide » 03 mar 2010, 14:17

ado-hz je napisao/la:Samo da napisem nesto i nadam se da je zakljucena tema utakmica Sloboda-Sarajevo...nazalost provjerena informacija necemo dobiti bodove jer je sve regularno.Kako sta cucete sve u petak....bila je to jedna packa jednog iz uprave Olimpika koji je nesto bio zamjerio Gavaricu...dobro bi dosli bodovi ali eto.Ako neko ne vjeruje uvjerice se u petak.
Kao prvo neiznosi dezinformacije .
Kao drugo kako moze biti sve regularno kad je igrac koji je sakupio tri zuta kartona igrao za Slobodu ( i sama Sloboda je priznala da je Gavarić skupio tri žuta)
jedina mogu ca kazna za slobodu je oduzimanje tri boda tj registracija utakmice 0-3
Ako si ti siguran u svoj izvor ja ti nudim opkladu : na tvojih 50km ja cu staviti 100km
Jel posteno
I u buduce pazi malo sta pišeš

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 mar 2010, 14:19

ado-hz je napisao/la:Sve to pise, ali je odradio sve te utakmice vjeruj mi,ima tu mutnih talova koje slabo ko zna sta se sve radi.I ja sam se nadao bodovima i jos molio Boga da izgube u Laktasima pa da ispadnu iz lige nakon svega, ali nece tako biti.A imam dosta kontakata sa svim ljudima iz NSBiH tako da nista od bodova.Juce sam sjedio sa jednim zvanicnikom saveza koji kaze ovako kako sam napisao.Obradovao sam se i ja dobovima do sinoc kad sam to saznao.Hajde da pricekamo jos 2 dana ali sjetices se mojih rijeci, mada nece biti receno zbog cega je bilo ovako nego ce samo reci imao je pravo nastupa i kraj prica.
Naslusao sam se tih provjerenih informacija po forumima tako da ne vjerujem u sve to , ne vjerujem da bi FKS tek tako dizalo sluzbu a i sam Baljak je na poziv iz udruzenja rekao da je sve cisto i da nema potrebe da se sikiramo ;)

U najgorem slucaju nista se ne moze izgubiti jer svakako smo porazeni ali evidentno je da ima neki propust ;)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 03 mar 2010, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.

nikmak
Kontakt:

Post Postao/la nikmak » 03 mar 2010, 14:19

svakakvi likovi daju sebi za pravo da stave hz na nick :roll:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 mar 2010, 14:19

neka_nam_zavide je napisao/la:
Kao drugo kako moze biti sve regularno kad je igrac koji je sakupio tri zuta kartona igrao za Slobodu ( i sama Sloboda je priznala da je Gavarić skupio tri žuta)
jedina mogu ca kazna za slobodu je oduzimanje tri boda tj registracija utakmice 0-3
Ako si ti siguran u svoj izvor ja ti nudim opkladu : na tvojih 50km ja cu staviti 100km
Jel posteno
Sacekaj petak sve ce ti se samo kazati;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 mar 2010, 14:21

I da ti kazem jos jednu pametnu jer vidim da se predstavljas da znas mnogo !

Gavaric je uzeo papire iz Olimpika da ide u Srbiju i normalno kartnoni se ne prebacuju iz nase u tu ligu , i odjednom se stvorio u Slobodi i nije vodio racuna o sebi ... kao igrac sa cistim papirima je otisao u Slobodu i nije se vodilo racuna o tome imal ili nema kartone !

neka_nam_zavide
Kontakt:

Post Postao/la neka_nam_zavide » 03 mar 2010, 14:22

ado-hz je napisao/la:
Jel posteno
Sacekaj petak sve ce ti se samo kazati;)
Ja ti nudim opkladu ako si ti siguran u svoj izvor, ja sam u svoj izvor siguran 100% ;)

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 03 mar 2010, 14:27

ado-hz je napisao/la: Sacekaj petak sve ce ti se samo kazati;)
Ja ti nudim opkladu ako si ti siguran u svoj izvor, ja sam u svoj izvor siguran 100% ;)
Evo i ja nudim svojih 100 na njegovih 50 maraka. Ako si tako siguran dobices dvije glave na guzove. Bodovi su nasi. A ti posto si tako siguran, ne vidim razloga da ne pristanes. Valja?
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 03 mar 2010, 14:28

ado-hz je napisao/la:Samo bi ja sada otvorio jednu drugu temu a to je blokiran racun FKS...malo ljudi zna da pare od evrope koje su dosle su legle na racun jednog covjeka koji se zove Mirad Alihodzic....odnosno legle su na njegov privatni racun koji on kofol nezna se ni kako preko sportskog udruzenja dijeli kako kome hoce.Zato i nismo doveli pojacanja jer samo on raspolaze parama, i jos jedan podatak koji mnogi neznaju je taj da je Sarajevo dobilo 200.000KM od SDA kada je imenovala Husniju Arapovica za trenera....ni sami neznamo koliko ima politike u i oko kluba...i kakve se mutne radnje rade.Vjeruj da ja nemogu vise da slusam a kad saznam ovako neke stvari zivot mi se zgadi.pozzz
Ajde malo idi pod tus nije ti dobro nikako!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 mar 2010, 14:30

samo rajvosa je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Samo bi ja sada otvorio jednu drugu temu a to je blokiran racun FKS...malo ljudi zna da pare od evrope koje su dosle su legle na racun jednog covjeka koji se zove Mirad Alihodzic....odnosno legle su na njegov privatni racun koji on kofol nezna se ni kako preko sportskog udruzenja dijeli kako kome hoce.Zato i nismo doveli pojacanja jer samo on raspolaze parama, i jos jedan podatak koji mnogi neznaju je taj da je Sarajevo dobilo 200.000KM od SDA kada je imenovala Husniju Arapovica za trenera....ni sami neznamo koliko ima politike u i oko kluba...i kakve se mutne radnje rade.Vjeruj da ja nemogu vise da slusam a kad saznam ovako neke stvari zivot mi se zgadi.pozzz
Nisam znao da je ovaj toliko bolestan da ovakve stvari pise , vjerujem da se iza njegovog nicka krije strumfeta ... nevjerovatno ne treba ga shvatiti ozbiljno odavno nista tuznije nisam procitao !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 mar 2010, 15:57

juce smo bili mafijaski klub...nesposobna uprava...sad kad vam je ovaj momak spomenuo i drugu stranu medalje...on lud...nije HZ..a covjek kolko vidim nije nikog vrijedzao :o :o ...cuce se u petak ko je gdje,sta i kako...da sacekamo petak pa da ospemo paljbu opet :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 mar 2010, 19:01

Nije bitno i u Dinamu je politika :D njima Bandic sve sredjuje bitno je da ima para :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 03 mar 2010, 21:16

Megaloman je napisao/la:
ado-hz je napisao/la: Sacekaj petak sve ce ti se samo kazati;)
Evo i ja nudim svojih 100 na njegovih 50 maraka. Ako si tako siguran dobices dvije glave na guzove. Bodovi su nasi. A ti posto si tako siguran, ne vidim razloga da ne pristanes. Valja?

nemojte momak, je fin, ne zeli da vam uzima novac, on zna da bi dobio, pa mu je zao vas
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 03 mar 2010, 21:48

Dirk je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:
Nisam znao da je ovaj toliko bolestan da ovakve stvari pise , vjerujem da se iza njegovog nicka krije strumfeta :) ... nevjerovatno ne treba ga shvatiti ozbiljno odavno nista tuznije nisam procitao :) !
Sad bi moj drug TaRgEt_ na ovo dodao - Sarajevo prvak i to ne samo ove godine! :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bosnas_, Dave, fks74, nedimmmm1337, r3m1, Rodman, Vanja8 i 65 gostiju.