Nije mozda, nego sam sigurno placao...Genije je napisao/la:Ma ok,možda i ti plaćaš kartu ali znaš ti o čemu ja pričam.neno#4 je napisao/la:Kako ti kazes...Genije je napisao/la:@neno
Upoznat sam sasvim ok,imamo kvalitet za 4 mjesto bez ovih gadnih klubova iz ove jugoslavenske lige+nymburk
ali za očekivat je staru politiku od nove godine a to je par polovnjaka taman toliko da smo jači od ovih klubova izuzev ovih ratnoprofiterskih a jedan od njih će biti zadnji.
Očekuju se oko nove godine pare od grada kao i od ovih manjih kompanija počev od ećo komp. pa nadalje pa će se ponešto uzeti što bude slobodno a biće toga.
Mada ja znam totalno suprotno...
A sto se tice toga, ko placa kartu a ko ne, tu si sigurno na krivoj adresi...
Neno je vlasnik godisnje ulaznice zadnjih pet sezona, prije nisam mogao biti jer imam tek 21 godinu, i to svaku platio po 117, odnosno 120 KM...
Sto se tice nove - stare politike, stvari stoje ovako, Bosna ili ce propasti do decembra ili ce nesto da se radi...Sta, to cemo jos da vidimo....
Ovo sto pricas, za Ećo Kompany i slicno, nema od toga nista, ja cu da ti kazem, UO kluba nece da se sastane vec mjesec dana, znaci pun mjesec....Niko iz Uprave nece da cuje za sastanak, a kamoli sta drugo...
Sto se tice para od grada, pod uslovom da Nihad napusti klub moze nesto biti, sve ostalo je iluzorno ocekivati....
Ja sam sa sudom jako dobar prijatelj i znam kako se kotrljaju neke stvari a pomoć grada će ići svim sportskim kolektivima po zasluzi pa će tako bosni ići poprilično malo ali eto vadi nas taj osvojeni kup iz prošle godine.
Mada je sve upitno i zavisi od mogućnosti kantona i budućeg ministra odnosno prioriteta koalicije u KS.
Ima i razlog što neće da se sastanu,nešto slično izborima u državi svi bježe od obećanja.
Buduci ministar sporta ce biti ili Brane Crnogorac ili Dino Konakovic....
Ne da je sve upitno, nego nema nicega....Sve vlade su u tenickom mandatu, Besim Mehmedic je ovaj citavi period kad god je zagustilo prebacao pare.....
Ima i drugi razlog, ako ne zele da daju pare, nek odu, nek napuste fotelje....
Sto se tice tih para na koje ti ciljas, to je sve na dugu stapu...
Ionako kako Kozadra kaze, rebalans i sve ostalo je vrlo upitno....
Igraci su primili do sada samo pola jedne plate..