FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2016, 14:35

Ako ode Nikolic, onda mi nemamo golamana uopste jer je i Bascelic odavno bivsi, sad je problem koga naci...

Inace juce je Radnicki odigrao u Tuzli prijateljsku utakmicu protiv Sloge Simin Han i zavrsilo je 1-1, strijelac gola za Radnicki
bio je Elko...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 17 feb 2016, 14:10

Kad je izvlacenje 1/4 finala kupa ? Koje su vam zelje ? Ja bih volio Slobodu ( finansijski gledano) a i Sarajevski klubovi plus Borac su takodjer po meni pozeljni. Od ostalih ucesnika, mrka kapa :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2016, 14:18

sodaacm je napisao/la:Kad je izvlacenje 1/4 finala kupa ? Koje su vam zelje ? Ja bih volio Slobodu ( finansijski gledano) a i Sarajevski klubovi plus Borac su takodjer po meni pozeljni. Od ostalih ucesnika, mrka kapa :D
Sutra u 12h u hotelu Park (Vogošća)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 feb 2016, 14:32

Može klub iz Platonove, da ih ugasimo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 feb 2016, 12:45

Najgori mogući protivnik. Šta je tu je.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 18 feb 2016, 15:28

SiouxLukavac je napisao/la:Najgori mogući protivnik. Šta je tu je.
U potpunosti se slazem s tobom, niti ih mozemo proci niti su atraktivni za publiku.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 18 feb 2016, 16:01

Proci se moze.cinjenica je da smo zeljeli ekipu sa navijackom skupinom,ali eto tako to biva.mahom se zelje ne ispunjavaju.kad je mogla grcka euro uzeti u portugalu mozemo i mi dalje..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 feb 2016, 21:49

agalo je napisao/la:Proci se moze.cinjenica je da smo zeljeli ekipu sa navijackom skupinom,ali eto tako to biva.mahom se zelje ne ispunjavaju.kad je mogla grcka euro uzeti u portugalu mozemo i mi dalje..
pa dobili ste ekipu sa navijackom skupinom....IB se vratio na tribine a to da ce te ih proci spada u domen SF...radnik je PREDOBRA ekipa i samo nisu razvikani i medijski toliko propraceni.....ljudi nemaju poraza u gostima a i to u PL spada u domen SF...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 18 feb 2016, 22:24

staragarda je napisao/la:
agalo je napisao/la:Proci se moze.cinjenica je da smo zeljeli ekipu sa navijackom skupinom,ali eto tako to biva.mahom se zelje ne ispunjavaju.kad je mogla grcka euro uzeti u portugalu mozemo i mi dalje..
pa dobili ste ekipu sa navijackom skupinom....IB se vratio na tribine a to da ce te ih proci spada u domen SF...radnik je PREDOBRA ekipa i samo nisu razvikani i medijski toliko propraceni.....ljudi nemaju poraza u gostima a i to u PL spada u domen SF...
Uglavnom da smo mi neki dan dobili licencu od uefe za igranje medjunarodnih utakmica na Josiku. Sad da li cemo uspjeti i osvojiti kup manje je bitno. :lol:

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 18 feb 2016, 22:28

Imate potencijalnog golmana u puracicu njega je zvjezda htjela angazovati prije godinu

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 19 feb 2016, 00:47

-"Joj koje smo mi usrane sreće dobili smo Olimpika,favorita,branioca kupa BiH..teško da ćemo proći"... Olimpik izbačen od Radničkog
-"Travnika smo dobili? favoriti su al ajde,teško će biti al možda dobrom igrom ih možemo proći".. Travnik 'ladno izbačen od Radničkog
-"Najgori mogući protivnik... Radnik bez izgubljene.. ispadamo,gubimo..."...Loading... ali ljudi sve se može kad se hoće.. to smo pokazali 100 puta..ako nam je cilj,odnosno ako je upravi,igračima il kome već cilj kup,mi ga možemo i ostvariti.. kakva premier liga,kakvo sarajevo,sloboda,željo,radnik,olimpik.. ti klubovi su igrom slučaja(a znate na koji ja slučaj mislim),za zerku,nijansu ko fol kvalitetniji timovi,ama nigdje veze..Uvjeren sam u prolaz dalje.. NIKO KAO RADNIČKI SODA!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 feb 2016, 07:55

Brigada89 je napisao/la:-"Joj koje smo mi usrane sreće dobili smo Olimpika,favorita,branioca kupa BiH..teško da ćemo proći"... Olimpik izbačen od Radničkog
-"Travnika smo dobili? favoriti su al ajde,teško će biti al možda dobrom igrom ih možemo proći".. Travnik 'ladno izbačen od Radničkog
-"Najgori mogući protivnik... Radnik bez izgubljene.. ispadamo,gubimo..."...Loading... ali ljudi sve se može kad se hoće.. to smo pokazali 100 puta..ako nam je cilj,odnosno ako je upravi,igračima il kome već cilj kup,mi ga možemo i ostvariti.. kakva premier liga,kakvo sarajevo,sloboda,željo,radnik,olimpik.. ti klubovi su igrom slučaja(a znate na koji ja slučaj mislim),za zerku,nijansu ko fol kvalitetniji timovi,ama nigdje veze..Uvjeren sam u prolaz dalje.. NIKO KAO RADNIČKI SODA!
Radnik je mnogo ozbiljnija ekipa i od Travnika I Olimpica.Njihova najveća prednost u odnosu na ostale ekipe Pl-e je trener Petrović koji izvlači maksimum a i dodatno su se pojačali..Ja ću ipak navijati za Vas,normalno bliže ste mi od Bijeljinaca ali da ste se okanili ćorava posla da ne bude kao sa nama prošle godine -kao lafo ganjamo kup a ispadosmo u prvenstvu..sretno..

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 19 feb 2016, 13:43

ljudi moji u kupu smo dobili radnik iz bijeljine a ne real iz madrida i ne znam zbog cega ste toliki skeptici i pesimisti. oni jesu kvalitetna ekipa i u vrhu premijer lige ali nisu i nepobjedivi. vecina bi vas odma gace skinula kao da igramo protiv reala. ako su toliko bolji nek nas pobijede 10:0 i sportski cemo im cestitat. mislim da nisu bolji od slobode, zelje, sarajeva, mladosti, sirokog. jos jedna povoljna stvar je blizina bijeljine u odnosu na npr. doboj-kakanj, banja luku, siroki brijeg. u slucaju povoljnog rezultata u prvoj utakmici u lukavcu put bijeljine bi krenuo plavo-bijeli konvoj. medjutim idemo utakmicu po utakmicu. nakon utakmice prvog kola protiv goska koja je mozda i najbitnija jer u slucaju pobjede idemo u sredinu tabele i tek onda rastereceni mozemo razmisljati o kupu. sretno radnickom u kupu i nastavku sezone.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2016, 17:00

barbrez je napisao/la:ljudi moji u kupu smo dobili radnik iz bijeljine a ne real iz madrida i ne znam zbog cega ste toliki skeptici i pesimisti. oni jesu kvalitetna ekipa i u vrhu premijer lige ali nisu i nepobjedivi. vecina bi vas odma gace skinula kao da igramo protiv reala. ako su toliko bolji nek nas pobijede 10:0 i sportski cemo im cestitat. mislim da nisu bolji od slobode, zelje, sarajeva, mladosti, sirokog. jos jedna povoljna stvar je blizina bijeljine u odnosu na npr. doboj-kakanj, banja luku, siroki brijeg. u slucaju povoljnog rezultata u prvoj utakmici u lukavcu put bijeljine bi krenuo plavo-bijeli konvoj. medjutim idemo utakmicu po utakmicu. nakon utakmice prvog kola protiv goska koja je mozda i najbitnija jer u slucaju pobjede idemo u sredinu tabele i tek onda rastereceni mozemo razmisljati o kupu. sretno radnickom u kupu i nastavku sezone.
Naravno da Radnik nije u rangu sa pomenutim klubovima ali itekako imaju finu ekipu za naše uslove što pokazuju i rezultati, prevelika je razlika u kvalitetu i srednje ekipe iz PL i onih najkvalitetnijih iz lige FBiH. Činjenica je da su dosta kvalitetnija ekipa, ali nije to što smo mi očekivali u kupu. Realno, svi su se nadali duelu protiv nekog atraktivnijeg protivnika sa navijačkom grupom,da se napuni stadion i da konačno Lukavačka poblika nakon dugo godina na Jošiku gleda Radničkog protiv Borca, Želje, Sarajeva...

Da se igra jedna utakmica, imali bi itekako dobre šanse za prolaz, al obzirom da se igraju dvije utakmice, teško da se može šta napraviti, ali nije nemoguće.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 19 feb 2016, 22:11

moze i radnik zakazat taj dan.nadam se da hoce.uz pomoc publike i nepristrasnog sudjenja mozemo ostati neporazeni.iako do prve utakmice ima preko 20 dana drago mi je da se vec prica na tu temu.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 feb 2016, 17:12

Ako oni budu igrali kao danas u generalci protiv Buducnosti, a mi barem blizu onog sto smo prikazali do sada u Kupu - onda sigurno prolazimo.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 feb 2016, 18:25

Hajde da Radnik zakaze i da prodjete ako bog da sretno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 21 feb 2016, 00:46

SaltCityAttack je napisao/la:Hajde da Radnik zakaze i da prodjete ako bog da sretno
Hvala .A i vi da konacno osvojite jedan trofej pa makar nas u finalu kupa dobili :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 feb 2016, 10:07

Bilo bi dobro kad bi se utakmica protiv GOŠKa igrala u petak ili subotu..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 feb 2016, 11:13

U narednoj polusezoni ce se sve domace utakmice igrati subotom ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.