NK Zvijezda Gradačac

gavran
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 14:06

Fatko dragi stavi nekad tacku osteces bez daha ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 16 apr 2012, 14:07

gavran je napisao/la:Fatko dragi stavi nekad tacku osteces bez daha ;)
mrsko mi i ovo pisat jos da stavljam tacku i zarez jes normalan :lol:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 14:14

Fatko je napisao/la:
gavran je napisao/la:Fatko dragi stavi nekad tacku osteces bez daha ;)
mrsko mi i ovo pisat jos da stavljam tacku i zarez jes normalan :lol:
zato je ne stavljam kvacice ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 16 apr 2012, 14:20

nego podsjecenost ce past za pola poslije ove tekme dali ce biti 1000 ljudi za celik pitanje je :(

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 16 apr 2012, 15:05

Fatko je napisao/la:ja cirkusa od foruma u PM :lol: zeljo bolji trenutno cestitam na pobjedi bilo je malo navlacenja al po meni nije bilo potrebe jer bi nas tako i onako pobjedili neki nasi igraci igrali sa 40 posto snage naravno da cemo izgubiti nije bilo borbenoscu kao sto obicno bude protiv zelje neznam zasto al cu pitat ekipu zasto su igrali ko balerine bas me interesuje njihov odgovor ko je kriv mi krivi sami sebi sto smo dopustili da nam se ovo desaje i od ovog posta ko je u grupi R.D.07 nema vise potrebe da se raspravlja sa ovim zajebanim plavim momcima jer me nerviraju i ponizavaju nas ko neke budale a lijepo su odgledali tekmu dali svojoj ekipi svaki put aplauz kad su oni htjeli mi ih nismo dirali ni prije tekme ni poslije jer vidjo sam ih da su jeli po gradu poslije znaci nema potrebe da tako nebude i drugi put kada dodjete u Gradacac zato ohladite eto uzimate tu duplu krunu aj puste nas rahat da se patimo lijep pozdrav svima
Fatko ko i obicno, jedan od najrealnijih iz zvijezdinih redova.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 16 apr 2012, 15:35

Sad Zvijezda mora dobit Celik
Limvo Likce

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 apr 2012, 16:36

sada zvijezda gotovo pa mora igrati pod imperativom pobjede protiv celika.ocekujem tesku utakmicu nadam se da ce kuntic uspjeti vratiti ekipi kako fizicki tako i psihicki.vraca se husic dok mislim da ce svi ostali moci igrati.kako vidim celik je dobro iskartoniran i dva igraca sigurno nece igrati.nadam se da ce nas u subotu obradovati vec odavno smo bez triumfa :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 16 apr 2012, 16:41

astra1922 je napisao/la:sada zvijezda gotovo pa mora igrati pod imperativom pobjede protiv celika.ocekujem tesku utakmicu nadam se da ce kuntic uspjeti vratiti ekipi kako fizicki tako i psihicki.vraca se husic dok mislim da ce svi ostali moci igrati.kako vidim celik je dobro iskartoniran i dva igraca sigurno nece igrati.nadam se da ce nas u subotu obradovati vec odavno smo bez triumfa :)
Čelik je pojacan iskartoniranim "kvazifudbalerima" tako da ce priliku dobiti igraci koji iole nesto znaju s loptom ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 apr 2012, 16:42

ok ako je tako ako znas jel onda jos neki dobio mozda treci karton :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 16 apr 2012, 17:35

astra1922 je napisao/la:ok ako je tako ako znas jel onda jos neki dobio mozda treci karton :)
Sadikovic i Brkovic kartoni, Isakovic crveni eto to je sto se tice kartoniranih igraca
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 16 apr 2012, 18:28

FMBosnia Admin je napisao/la:
Fatko je napisao/la:ja cirkusa od foruma u PM :lol: zeljo bolji trenutno cestitam na pobjedi bilo je malo navlacenja al po meni nije bilo potrebe jer bi nas tako i onako pobjedili neki nasi igraci igrali sa 40 posto snage naravno da cemo izgubiti nije bilo borbenoscu kao sto obicno bude protiv zelje neznam zasto al cu pitat ekipu zasto su igrali ko balerine bas me interesuje njihov odgovor ko je kriv mi krivi sami sebi sto smo dopustili da nam se ovo desaje i od ovog posta ko je u grupi R.D.07 nema vise potrebe da se raspravlja sa ovim zajebanim plavim momcima jer me nerviraju i ponizavaju nas ko neke budale a lijepo su odgledali tekmu dali svojoj ekipi svaki put aplauz kad su oni htjeli mi ih nismo dirali ni prije tekme ni poslije jer vidjo sam ih da su jeli po gradu poslije znaci nema potrebe da tako nebude i drugi put kada dodjete u Gradacac zato ohladite eto uzimate tu duplu krunu aj puste nas rahat da se patimo lijep pozdrav svima
Fatko ko i obicno, jedan od najrealnijih iz zvijezdinih redova.
;)

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 16 apr 2012, 19:03

Koji vam je ku*ac ? Iskreno, nisam jedan od onih sto su rodjeni i zive u Gradaccu a navijaju za Zelju. Vidjeli smo da i takvih ima ;) Uglavnom... Realno Zeljo je 10x bolja ekipa od nas. Imamo mozda 1 ili 2 pojedinca koji igraju u nasoj prvoj postavi a da su bolji od nekih Zeljinih prvotimaca, ali 1 ili 2 igraca ne mogu nam donijeti pobjedu. I iskrene cestitke Zelji na zasluzenoj pobjedi. Moram reci da mi je jako drago sto su nas pobijedili jer su ocito svi previsoko odletili, vrijeme da se prizemljimo.. ;) Po meni bi najrealniji rezultat bio 0:1 jer 0:3 je previse, nismo ni toliko losi bili ;)

Samo mogu reci da malo popustite oko Kuntica i igraca. Svi previse ocekujete od njih. Pricate o evropi iako nam, kako Kunta kaze "matematicki", opstanak jos nije osiguran.
Zenichanin je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ok ako je tako ako znas jel onda jos neki dobio mozda treci karton :)
Sadikovic i Brkovic kartoni, Isakovic crveni eto to je sto se tice kartoniranih igraca
Zoran Brkovic? Steta sto nece igrati protiv svog bivseg kluba :)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 apr 2012, 19:10

Mislim da smo sa Celikom odigrali i najlepsu utakmicu na Banji, bar po nekom mom kriteriju. Kad se samo sjetim lude zavrsnice i Vedinog gola u zadnjoj minuti. I dan danas imam tu akciju u glavi. Nadam se ponovo jednoj dinamicnoj i naravno fer utakmici, a ne vidim razloda da ista ne bude. Celik dobrodosao a Zvijezdi naravno sretno. Pobjeda jednostavno ne smije doci u pitanje. Naprijed Zmajevi.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 apr 2012, 19:14

Ovo je mozda i najvaznija utakmica do kraja sezone,jer mislim da ako pobjedimo Celik da smo 90% osigurali opstanak.U suprotnom ako ne pobjedimo past cemo psiholoski,igrat cemo do kraja pod velikim pritiskom iako i sada imamo solidnu prednost od 8 bodova u odnosu na zonu ispadanja.Valjda ce mo i mi do kraja ubost negdje tri boda u gostima jer smo jedna od rijetkih ekipa u prvenstvu koja jos nije slavila pobjedu u gostima.
Igraci trebaju dati 120% kako bi pobjedili Celik,bez kalkulacija i napadacki od pocetka, a publika im treba dati podrsku od pocetka, a ne sve po spisku igracima nakon prvog loseg pasa.
Celik dolazi oslabljen bez Brkovica,Sadikovica,Isakovica koji su kartonirani i Nurkovica koji je povrijedjen.
VOLIM TE ZVIJEZDO!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 apr 2012, 20:02

Bosanski zmaj je napisao/la:Ovo je mozda i najvaznija utakmica do kraja sezone,jer mislim da ako pobjedimo Celik da smo 90% osigurali opstanak.U suprotnom ako ne pobjedimo past cemo psiholoski,igrat cemo do kraja pod velikim pritiskom iako i sada imamo solidnu prednost od 8 bodova u odnosu na zonu ispadanja.Valjda ce mo i mi do kraja ubost negdje tri boda u gostima jer smo jedna od rijetkih ekipa u prvenstvu koja jos nije slavila pobjedu u gostima.
Igraci trebaju dati 120% kako bi pobjedili Celik,bez kalkulacija i napadacki od pocetka, a publika im treba dati podrsku od pocetka, a ne sve po spisku igracima nakon prvog loseg pasa.
Celik dolazi oslabljen bez Brkovica,Sadikovica,Isakovica koji su kartonirani i Nurkovica koji je povrijedjen.
VOLIM TE ZVIJEZDO!
Tebe bi uprava Zvijezde trebala stavit za zvanicnog vidovnjaka kluba, ti sve znas sta je za nas bitno.

Ja jedino znam i u to sam uvjeren da dok je Nurde i Fadila da ce bit i Zvijezde, posle nek nam je bog na pomoci.... tako da mislim da nijedna utakmica nije toliko bitna, do kraja ce se vec skupit dovoljan broj bodova za opstanak.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 16 apr 2012, 23:32

Zvijezda ce sto posto dobit Celik, jer nas Glavas veze nema o zivotu
Limvo Likce

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 17 apr 2012, 17:16

Nakon sto su se strasti slegle i nakon utakmice sa Zeljom jasno se moglo vidjet gdje smo i sta smo.Sve ekipe koje su medju prve četiri imaju kvalitet vise od ostalih.Ovo ostalo je sve tu negdje.Nijense su u pitanju.Ko ima vise sreće i spretnosti moze pobijediti bio gost ili domaćin.Nazalost,vise nemamo prava na kalkulacije,bodove uloviti gdje na strani ako je moguće jer nam dolaze i dvije ekipe iz te četvorke do kraja i nista neće biti lakse nego sto je bilo u subotu.Po meni,Zvijezda moze traziti nesto vise tek kada bude imala sve igrače kvalitete Moranjkića,Jakovljevića,Halilovića E.,Djelmića i Husića...ovo ostalo je plafon Prva liga...

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 18 apr 2012, 08:58

zvjezdas je napisao/la:Nakon sto su se strasti slegle i nakon utakmice sa Zeljom jasno se moglo vidjet gdje smo i sta smo.Sve ekipe koje su medju prve četiri imaju kvalitet vise od ostalih.Ovo ostalo je sve tu negdje.Nijense su u pitanju.Ko ima vise sreće i spretnosti moze pobijediti bio gost ili domaćin.Nazalost,vise nemamo prava na kalkulacije,bodove uloviti gdje na strani ako je moguće jer nam dolaze i dvije ekipe iz te četvorke do kraja i nista neće biti lakse nego sto je bilo u subotu.Po meni,Zvijezda moze traziti nesto vise tek kada bude imala sve igrače kvalitete Moranjkića,Jakovljevića,Halilovića E.,Djelmića i Husića...ovo ostalo je plafon Prva liga...
u potpunosti se slazem . ova ekipa nema ni 30 % kvalitete,one kada smo usli u premijer ligu.nuhanovic ni u omladincu ne bi mogao igrati, ferenc za bosne iz mionice.mi moramo napast celik sa dvije spice e. halilovic i pandza, te hamza kao treci poluspic.treba vratiti smajica na gol jer nije ni on nista losiji od kovacevica.po meni sastav za celik u formaciji 4-3-1-2 : SMAJIC-JAKOVLJEVIC-HUSIC-JUSIC-MORANJKIC-DELIC-MASIC-DJELMIC-HAMZIC-PANDZA-E. HALILOVIC

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 apr 2012, 10:55

mmmirza je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Nakon sto su se strasti slegle i nakon utakmice sa Zeljom jasno se moglo vidjet gdje smo i sta smo.Sve ekipe koje su medju prve četiri imaju kvalitet vise od ostalih.Ovo ostalo je sve tu negdje.Nijense su u pitanju.Ko ima vise sreće i spretnosti moze pobijediti bio gost ili domaćin.Nazalost,vise nemamo prava na kalkulacije,bodove uloviti gdje na strani ako je moguće jer nam dolaze i dvije ekipe iz te četvorke do kraja i nista neće biti lakse nego sto je bilo u subotu.Po meni,Zvijezda moze traziti nesto vise tek kada bude imala sve igrače kvalitete Moranjkića,Jakovljevića,Halilovića E.,Djelmića i Husića...ovo ostalo je plafon Prva liga...
u potpunosti se slazem . ova ekipa nema ni 30 % kvalitete,one kada smo usli u premijer ligu.nuhanovic ni u omladincu ne bi mogao igrati, ferenc za bosne iz mionice.mi moramo napast celik sa dvije spice e. halilovic i pandza, te hamza kao treci poluspic.treba vratiti smajica na gol jer nije ni on nista losiji od kovacevica.po meni sastav za celik u formaciji 4-3-1-2 : SMAJIC-JAKOVLJEVIC-HUSIC-JUSIC-MORANJKIC-DELIC-MASIC-DJELMIC-HAMZIC-PANDZA-E. HALILOVIC
U jeb... Smajic neznam sta ste vidili u njemu.... ako nista ovaj zna ufatit i ispucat normalno loptu a neprima bezveze golove, jos ni za jedan on nije kriv....
Nema ni Morankic kvalitetu(protiv zelje igrac mu utrcaje iz ladja i daje dva gola) za PL i Djelimic i Husic manje vise, ponekad,
Ako se nemozemo nosit protiv prvih 4, kako smo onda sa sirokim igrali 1:1, kako smo sarajevu u sarajevu dali 2 gola... nemozemo se nosit sa zeljom a sa ostalim smo tu negdje, uostalom sa zeljom se niko nemoze nosit u nasoj ligi trenutno

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 apr 2012, 13:48

nemozemo se nosit sa zeljom a sa ostalim smo tu negdje, uostalom sa zeljom se niko nemoze nosit u nasoj ligi trenutno
stavi ti plavi šalić oko vrata :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.