Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Idioti iz trke u trku naprave podsjete da su idioti
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hahahahahahahahha koji su ovo bogovi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Jel ovo on tražio, tako djeluje
Ma konji. **** mater koji idioti.
- AshburtonG
- Kontakt:
I na kraju nije ni uzeo FL.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AshburtonG
- Kontakt:
Ferrari
Kad pomislis da gluplji ne mogu biti...
Kad pomislis da gluplji ne mogu biti...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma isti qurac ..makar su pokusali ...iako se znalo da ce usrat ...talijanski smecari ...u svakom sportu se raspadaju
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno koliko je RB bio brži danas, gotovo 2 sekunde brži od svih po krugu, strašno. Nerealno da su toliko brži od ostalih, ni Hamilton nije bio tako brz u Interlagosu.
Ferrari samo nastavlja da se bruka i to godinama traje a niko ništa ne radi. Nije problem ova utrka, bili brži RB i to je to kao što je Ferrair bio u Australiji, Španiji i Austriji ali RB je u ostalim koristio šanse i bio maksimalan i nisu radili gluposti za razliku od Ferrarija gdje to rade skoro svaku utrku.
Ferrari samo nastavlja da se bruka i to godinama traje a niko ništa ne radi. Nije problem ova utrka, bili brži RB i to je to kao što je Ferrair bio u Australiji, Španiji i Austriji ali RB je u ostalim koristio šanse i bio maksimalan i nisu radili gluposti za razliku od Ferrarija gdje to rade skoro svaku utrku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
U Interlagosu je kraci krug, pa je i manje prostora da se pravi ovakva prednost po jednom krugu. tako da ovaj RB definitivno izgleda tu negdje sa onim Mercom.Unofficialpage je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:40Strašno koliko je RB bio brži danas, gotovo 2 sekunde brži od svih po krugu, strašno. Nerealno da su toliko brži od ostalih, ni Hamilton nije bio tako brz u Interlagosu.
Nakon Ferrarija i Merca nasli i bikovi cheat.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
GOATŠTAPEN
Nisam ovo pišanje po sirotinji naslutio, mislio sam treće mjesto maksimum.
Ima li Tota da plače o nelegalnom podu
Sainc dobar danas, više nije mogao, možda ga je sjebao malo i SC jer je u tom treuntku imao preko 2 sekunde ispred Pereza
Idemo po pobjedu i u Zandvorf
Nisam ovo pišanje po sirotinji naslutio, mislio sam treće mjesto maksimum.
Ima li Tota da plače o nelegalnom podu
Sainc dobar danas, više nije mogao, možda ga je sjebao malo i SC jer je u tom treuntku imao preko 2 sekunde ispred Pereza
Idemo po pobjedu i u Zandvorf
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Max brutalan bravo care pisaj se po ostalima, forza RB
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ocon yebe Alonsa citavu sezonu, Ferari kurcina kao i uvijek. Leclerc samo dokazuje da je overrated deriste, 6. ce na kraju sezone bit. Dobra sezona sve u svemu.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Alonso jos nije prebolio sto ga je debitant isamarao 2007.
Bice klanje za trece mjesto u poretku vozaca i drugo u konstruktorima. Ako uzmemo u obzir da Ferari pravi minimalno jedan kiks po trci, na kraju prognoziram da ce Hamilton biti treci u sampionatu a Merc drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.