FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Klinsmanee vrati se
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ako je Carlo odletio nakon P$G i trice i ova ce ubleha nakon petarde
Idi hebem ti se
O povratku Juupa nema price pustite čovjeka nek uživa u penziji. Vjerojatno Ten Hag se čeka

Idi hebem ti se
O povratku Juupa nema price pustite čovjeka nek uživa u penziji. Vjerojatno Ten Hag se čeka
Allahimanet Kovače Niko
Daj Ten Haga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zadnjih 8 utakmica primili 17 golova yebem li ti Kovač sve po spisku. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ne znam jesam li dobro čuo da li je spiker na stadionu rekao hvala najboljim navijačima u Ligi onako glasno
Nek i niko ide da proslavi sa njima
Nek i niko ide da proslavi sa njima
Ma ja mislim da ce Jupp
, cekao on ko napeta puska 
Sad u ovom periodu nista se ne moze naci sem slobodnih trenera,ja sam iskreno za Allegrija kao i sto sam bio prije .A moze i Poketinho mada bi nas on zakomplicirao dodatno mislim da bi mu trebalo vise vremena da nas poslozi nego Alegriju.
Bice zanimljivoo u Pon

Sad u ovom periodu nista se ne moze naci sem slobodnih trenera,ja sam iskreno za Allegrija kao i sto sam bio prije .A moze i Poketinho mada bi nas on zakomplicirao dodatno mislim da bi mu trebalo vise vremena da nas poslozi nego Alegriju.
Bice zanimljivoo u Pon
VOLIM BAYERN
Murinho, Limeni ne bitno samo nek smaknu ublehu
Poche ili Ten Hag su mi zelje, Allegrija i Mourinha ne bih radi stila igre.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
De ba ljudi prvo da Niko ode
Nešto mi govori da će on još ostati
Nešto mi govori da će on još ostati
Thomas Müller - Fußballgott
On ako ovo prezivi onda Uli nije normalan, pogubljen totalno.
- Bayern@heart
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ode Uli, ode ubleha. Jos Salihamidzic i Rumeni i dobro je. Svi su se oni pogubili, Uli i Rumeni nisu vise od tog posla.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Toliko novca uloženo u odbranu, da bi ta ista odbrana primila gol od bilo kojeg premijerligaša iz Bosne i Hercegovine.
Jedini koji je sretan sa ovom situacijom je Jurgen Klinsmann. Ljudi će zaboraviti kako je loš bio i Niko će biti upisan u historiju kao najgori trener koji je vodio Bayern.
Jerome, 31 godina, 76 utakmica za Elf, 295 utakmica za Bayern, preko 500 utakmica u karijeri i opet igračka inteligencija na nivou amatera iz Regionalliga.
Utakmica protiv osrednjeg kluba iz Engleske lige, u vidu Tottenhama je pokazao potencijal koji posjeduje Bayern. Taj potencijal Niko Kovač ne može razviti.
Jedini koji je sretan sa ovom situacijom je Jurgen Klinsmann. Ljudi će zaboraviti kako je loš bio i Niko će biti upisan u historiju kao najgori trener koji je vodio Bayern.
Jerome, 31 godina, 76 utakmica za Elf, 295 utakmica za Bayern, preko 500 utakmica u karijeri i opet igračka inteligencija na nivou amatera iz Regionalliga.
Utakmica protiv osrednjeg kluba iz Engleske lige, u vidu Tottenhama je pokazao potencijal koji posjeduje Bayern. Taj potencijal Niko Kovač ne može razviti.
Bolje sad kriza nego na proljece 
Zanimljivost Bl je postojana,Bayern nije 1. sta bi jos,sve zelje sa lagano ispunjavaju

Zanimljivost Bl je postojana,Bayern nije 1. sta bi jos,sve zelje sa lagano ispunjavaju
VOLIM BAYERN
Bravo za anketu, morat cu dosta razmisliti koga da odaberem. Mozda da se dodala i cetvrta opcija 4) svu trojicu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
**** nakon utakmice opet po igračima da su samo oni krivi za poraz, a da njegovo vođenje utakmice nema veze sa porazom.
Hajde dajte mu nogu više
Hajde dajte mu nogu više
Bayern@heart je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:48**** nakon utakmice opet po igračima da su samo oni krivi za poraz, a da njegovo vođenje utakmice nema veze sa porazom.
Hajde dajte mu nogu više

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.