Sad nam je pola miliona maraka postalo malo a Sanel Jahić otišao za, khm, 10-20 hiljada maraka, mislim da nije euraCirih poslao ponudu za Zebu, čeka se odluka Amara Osima
Menadžer „Plavih“ nije zadovoljan sa ponuđenih 250 hiljada eura
Zajko Zeba ipak bi mogao napustiti Željezničar u zimskom prelaznom roku, nakon što je u klub sa Grbavice stigla konkretna ponuda od švicarskog prvoligaša Ciriha.
Iako je plejmejker „Plavih“ već dogovorio uslove novog ugovora sa Željom, čeka se odluka Amara Osima, menadžera kluba, koji pregovara sa Cirihom. Navodno su Švicarci spremni ponuditi 250 hiljada eura, jer Zebi ugovor istječe za nekoliko mjeseci
- Još sam u Sarajevu, istina je da postoji ponuda Ciriha, ali sve je isto kao prije. Sve je vezano za Željezničar, ukoliko klub želi da me proda, onda idem, ukoliko želi da ostanem, onda ostajem.

Primjer, Zebi se ide da zaradi, ima ugovor još pola godine, "zadužio nas je", mi izbijemo još 50-100 eura. Sretan put majstore, hvala, sve najbolje u votaži i to je to.
To je bolja, pametnija i poštenija opcija nego da imamo nezadovoljnog igrača u timu. Logika, zar ne. Pitanje je šta Zeba želi, kakvi su mu planovi, koliko je zaradio para u karijeri i koliko hoće još da zaradi. To je sva priča. Vidjećemo u narednih par dana šta će biti. Ono što me blago rečeno zadovoljava jeste činjenica da smo počeli redovno da uzimamo "solidne iznose" za naše igrače. Nema više ponuda od 50.000 eura

Lično, prezadovoljan sam šta god bilo. Tu zaista nemam zamjerke.