FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Momci su nametnuli bas zestok tempo, jako fino igraju i bice zanimljivo koliko dugo mogu ovako igrati, cisto zbog spreme i discipline.
Moze li neko napisati sastav juniora i trenera?
Saberi se pa skontaj šta si napisao.DenchiNL je napisao/la:nećemo pustit, sigurno ne olimpicu koji skida gaće svakom cjelu sezonu i onda im kapiten izađe pred ovu tekmu i kaže da će zapet....
može zapet da ne primi 5 ali i to je upitno s obzirom da naši igrači neće igrati protiv nas, koliko imam info....
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trifković, Kadušić, Rastoder, Zeljković, Đurić, Škrijelj, Gljiva, Herić, Vazda, Blagojević, Čataković.Septerra je napisao/la:Momci su nametnuli bas zestok tempo, jako fino igraju i bice zanimljivo koliko dugo mogu ovako igrati, cisto zbog spreme i discipline.
Trener: Alagić
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hvala ti. Gledam bez tona pa mi je tesko upratiti ko je ko.Ado76 je napisao/la:Trifković, Kadušić, Rastoder, Zeljković, Đurić, Škrijelj, Gljiva, Herić, Vazda, Blagojević, Čataković.Septerra je napisao/la:Momci su nametnuli bas zestok tempo, jako fino igraju i bice zanimljivo koliko dugo mogu ovako igrati, cisto zbog spreme i discipline.
Gol postigao Catakovic?
Nije Čataković,Herić je dao gol.Septerra je napisao/la:Hvala ti. Gledam bez tona pa mi je tesko upratiti ko je ko.Ado76 je napisao/la:Trifković, Kadušić, Rastoder, Zeljković, Đurić, Škrijelj, Gljiva, Herić, Vazda, Blagojević, Čataković.Septerra je napisao/la:Momci su nametnuli bas zestok tempo, jako fino igraju i bice zanimljivo koliko dugo mogu ovako igrati, cisto zbog spreme i discipline.
Gol postigao Catakovic?
Hvala jos jednom. Dobar je Heric. Fino je odigrao u onom uzvratu protiv Slavije u kupu koliko se sjecam. Volio bih da uvede Alagić Osmanovica i Krajisnika, da vidim i njih u akciji konacno. Osmanovica sam isto posljedni put gledao protiv Slavije.
Edit: cestitke na pobjefi i trofeju. Utakmica lijepa za oko, bar meni. Momcima cestitam na uigranosti i fizickoj spremi. Pressing, trcanje i dobijanje duela za pohvalu. Pas igra se moze popraviti. Catakovic i Blagojevic dobri pravo danas.
Edit: cestitke na pobjefi i trofeju. Utakmica lijepa za oko, bar meni. Momcima cestitam na uigranosti i fizickoj spremi. Pressing, trcanje i dobijanje duela za pohvalu. Pas igra se moze popraviti. Catakovic i Blagojevic dobri pravo danas.
Zaboravio si Rastodera,mozda i igrac utakmiceSepterra je napisao/la:Hvala jos jednom. Dobar je Heric. Fino je odigrao u onom uzvratu protiv Slavije u kupu koliko se sjecam. Volio bih da uvede Alagić Osmanovica i Krajisnika, da vidim i njih u akciji konacno. Osmanovica sam isto posljedni put gledao protiv Slavije.

Lijevi bocni? O da, jako dobar danas. Iznudio penal i pravovremeno se ubacivao u napad i vracao u odbranu. Vjerovatno bi on bio bolje rjesenje od onog australca.
Vidio sam da Alagic u junu polaze za profi licencu. Bilo bi dobro da ostane zbog kontinuiteta jer je ova ekipa pokazala takticku uigranost koja je trenerov potpis. Ovo kazem jer kod nas treneri s tom licencom vode seniorske a ne omladinske ekipe. I Heric, Trifkovic i Kadusic su zasluzili pohvale.
Vidio sam da Alagic u junu polaze za profi licencu. Bilo bi dobro da ostane zbog kontinuiteta jer je ova ekipa pokazala takticku uigranost koja je trenerov potpis. Ovo kazem jer kod nas treneri s tom licencom vode seniorske a ne omladinske ekipe. I Heric, Trifkovic i Kadusic su zasluzili pohvale.
naši igrači na posudbi u Olimpicu..............šta li si ti mislio.....Mancini je napisao/la:Saberi se pa skontaj šta si napisao.DenchiNL je napisao/la:nećemo pustit, sigurno ne olimpicu koji skida gaće svakom cjelu sezonu i onda im kapiten izađe pred ovu tekmu i kaže da će zapet....
može zapet da ne primi 5 ali i to je upitno s obzirom da naši igrači neće igrati protiv nas, koliko imam info....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam na to mislio. Dvojica igrača su posuđena. Hebibović i Klarić. Ostali su raskinuli ugovor. A i njima su postavili klauzulu prilikom raskida ugovora da ne igraju protiv Sarajeva i tu su oni ispali glupi. Tako je sa Kobiljarom i Anđušićem. A jedina dva kluba koja imaju itekakve koristi od Olimpica u Premijer ligi su Sarajevo i Željo. Ostali su klubovi tu "zakinuti". Tako da ta tvoja priča o "skidanju gaća" svakome je šuplja priča.DenchiNL je napisao/la:naši igrači na posudbi u Olimpicu..............šta li si ti mislio.....Mancini je napisao/la:Saberi se pa skontaj šta si napisao.DenchiNL je napisao/la:nećemo pustit, sigurno ne olimpicu koji skida gaće svakom cjelu sezonu i onda im kapiten izađe pred ovu tekmu i kaže da će zapet....
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ja prvi put cujem da u raskidu ugovora moze se staviti klauzula da ne igra igrac neku tekmu
al haj kod olimpica izgleda moze sve 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze, to se odavno radi. Kada imas ugovor sa nekim klubom da ti isti stave da neces vise nikada igrati za neki drug klub u istoj drzavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idemo Fudooo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
pa što ispadaju Olimpićići onda ako ne skidaju gaće svakom? mislim baš je teško baciti oko na njihove rezultate....za kone ne znam ali protiv nas Olimpic zapne kao smrtni neprijatelj, stoga pa-pa , dabogda se nikad ne vratili....Mancini je napisao/la: Tako da ta tvoja priča o "skidanju gaća" svakome je šuplja priča.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jadan i smiješan si ublehašu jedan.
Pa nisu raskidali ugovor sa Olimpicom nego sa Sarajevom. Ako je to sa klauzulom uopšte tačno.JoseeMourinho je napisao/la:ja prvi put cujem da u raskidu ugovora moze se staviti klauzula da ne igra igrac neku tekmu![]()
al haj kod olimpica izgleda moze sve
Ko od vas ono zna radit gifove?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kako sam rekao na nasoj temi; kad dodje do koskanja onda smo im mi najgori na svijetu. Tako su i Gradacani i Vitezani i Sirokobrijezani i Banjalucani i drugi svasta govorili kad se priblizi tekma bitna a sute kad nije - to izgleda pravda uzima godisnji odmor pa postanu kulturniji "slucajno" ostatak vremena.
Kako su i pitari sutili dok nije prisla ova tekma. Sad od jednom prica "neka ih izbacimo za sve sto su nam radili!" sta smo vam to uradili, aa?
Ukrali kontinent, silovali kcerke? Nismo ni vama ni Zelji namjeravali davati bodove, nego je tako ispalo, ko prati ovaj klub zna da je tako.
Kad pobjedimo onda smo namjerno zapeli i trebamo ispasti, kad izgubimo onda smo pustili i trebamo ispasti - niti trebamo nekome ugoditi niti mozemo ocito. Ovo je fudbal, ako smo se borili protiv vas sta se cudite? Ako nismo, sto niste zahvalni?
Vi pojedinci sto nas mrzite ili se ljutite nije zbog nasih dijela ili rezultata, nego vam suplje lobanje cujemo kako vam odjekuju misli live kroz glave.
Kako su i pitari sutili dok nije prisla ova tekma. Sad od jednom prica "neka ih izbacimo za sve sto su nam radili!" sta smo vam to uradili, aa?

Kad pobjedimo onda smo namjerno zapeli i trebamo ispasti, kad izgubimo onda smo pustili i trebamo ispasti - niti trebamo nekome ugoditi niti mozemo ocito. Ovo je fudbal, ako smo se borili protiv vas sta se cudite? Ako nismo, sto niste zahvalni?
Vi pojedinci sto nas mrzite ili se ljutite nije zbog nasih dijela ili rezultata, nego vam suplje lobanje cujemo kako vam odjekuju misli live kroz glave.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pusti budale. Sretno i do pobjede !Mokroguz je napisao/la:Kako sam rekao na nasoj temi; kad dodje do koskanja onda smo im mi najgori na svijetu. Tako su i Gradacani i Vitezani i Sirokobrijezani i Banjalucani i drugi svasta govorili kad se priblizi tekma bitna a sute kad nije - to izgleda pravda uzima godisnji odmor pa postanu kulturniji "slucajno" ostatak vremena.
Kako su i pitari sutili dok nije prisla ova tekma. Sad od jednom prica "neka ih izbacimo za sve sto su nam radili!" sta smo vam to uradili, aa?Ukrali kontinent, silovali kcerke? Nismo ni vama ni Zelji namjeravali davati bodove, nego je tako ispalo, ko prati ovaj klub zna da je tako.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sta hocesDoeTz je napisao/la:Ko od vas ono zna radit gifove?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Paromlinac, Tatamata1946 i 82 gosta.