RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

brato brato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la brato brato » 18 apr 2011, 21:28

MOZAK je napisao/la:Ma moze se ona nadogradit..nije to neki problem.
Evo makete stadiona od 20 000 mjesta. Pravi nogometni stadion.

slika
pa da ti kazem nisi ti ni lud brate..

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 18 apr 2011, 21:30

Chelsea_CBH je napisao/la:Danas sam bio u Vrapčićima i vidio da se svašta nešto novo izgradilo na stadionu. Kao prvo izgradio se zid iza navijaĆke tribine, što je pohvalno. Sada više ne postoji opasnost da neko dijete padne na leđa i glavu slomije, ali i bilo tko drugi. Onda pohvalno je što su skinute stolice s jednog dijela velike tribine da mogu gostujući navijači da navijaju i da skaču, a da im stolice ne smetaju. E sad me zanima kakav ugovor Velež ima s Gradom Mostarom, pošto je stadion u Vrapčićima u vlasništvu grada (gradski stadion). Od čijeg novca se izvode oni radovi?
velika tribina sa 5 na 7 km karta ... navijacka je sa 3 km na 5 km otisla .. pa koliko ja znam oni zidovi na tribini i wc-ovi
su od toga dalje ne znam : )

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 apr 2011, 22:30

Nisam ja rekao da su oni losi igraci ali igrac bez discipline nije igrac i sramotili su klub po gradu svojim pijanstvom i sl.Volio bi da mi neko kaze ko iz ove sad ekipe pije i izlazi kao pojedinci iz te ekipe??Naravno da nisu oni krivi i kriva je uprava jednim dijelom ali sve dok ne bude uprava imala jasan plan u naredne 2-3 ili vise godina,dogadjat ce nam se ova i slicne sezone.Nazalost,nije sve do igraca ali evo sad,imamo koliko-toliko jaku upravu i imamo covijeka u upravi koji moze naci novac za potrebe kluba svojim znanjem i prijateljstvom e sad,igraci koje mislili dovodit nece doci dzabe tako da se kesa mora otvorit i dat nesto para da bi imali rezultat.U nas se trazi rezultat a nema para.Pricaju mi pojedini igraci za Đonku,taj je sve samo nije covijek za trenutno radno mijesto a to je direktor Veleza i to treba mijenjt.Moramo radit i sa nasim igracima koji su talenti a ne dovodit sa strane polovne igraci a nasoj djeci vrata zatvarat.Svi znamo,ko je isao na utakmice,sta su treneri radili Kazazicu a on je nase najvece pojacanje ove sezone i jedino mi je zao sto nije Asim ostao pa da igraju u tandemu.Politika kluba se treba promijenit jer takve igrace,koji vrijede,mogu se prodat i klub zaradit ali treba i klub malo da odrijesi kesu a i da sve uradi kako bi zaradili para na takvim igracima.To je loginci slijed dogadjaja i ne treba nikakva demagogija i ja se nadam da ce ljudi u upravi znati odradit dobar posao na ljeto ili jos bolje,prije zavrsetka ove sezone i zadrzat neke igrace iz ove ekipe i uz nekoliko pojacanja napravit fin tim i krenut prema vrhu ali sve to uprava mora pratit na adekvatan nacin.Malo je sve ovo opsirno ali je to tako

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 apr 2011, 22:51

Svi na Grbavicu u Subotu !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 apr 2011, 22:54

ANTIFA ! je napisao/la:Svi na Grbavicu u Subotu !
ja licno ne vjerujem da ce nas ici puno na Grbavicu .. ne moze nas se ni kuci 200 okupiti , a ne u gostima .. ali sreca ima ilidza, konjic , pa ce nas to malo izvuci :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2011, 23:04

A što vam je muteber se registrovati i predstavljati se da ste navijači Veleža ? Pa zar je dotle došlo ? Cccc.

Kompleksi u zadnje vrijeme još u gorem obliku.

Naša stvar hoćemo li ići na utakmice ili nećemo, imate svoj klub pa se s njim zabavljajte. Naš ostavite nama, taman da smo najbolji ili najgori na svijetu.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2011, 23:22

Utakmica u subotu u 19,30 h, očekuje se spektakl, ipak dolaze naši rođeni, i naravno dobra igra da se pruži..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 apr 2011, 23:22

NeToBoLa je napisao/la:A što vam je muteber se registrovati i predstavljati se da ste navijači Veleža ? Pa zar je dotle došlo ? Cccc.

Kompleksi u zadnje vrijeme još u gorem obliku.

Naša stvar hoćemo li ići na utakmice ili nećemo, imate svoj klub pa se s njim zabavljajte. Naš ostavite nama, taman da smo najbolji ili najgori na svijetu.
bola ja i jesam navijac Veleza.. samo iznosim svoja misljenja ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2011, 23:25

Nisi se ti džaba pronašao u ovome, ali eto uživaj dok možeš. :)
Who dares, wins !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 apr 2011, 23:27

NeToBoLa je napisao/la:Nisi se ti džaba pronašao u ovome, ali eto uživaj dok možeš. :)
ma svidio mi se ovaj forum .. pa odlucio da i ja napravim svoj profil :D
ali realno ako si posmatrao zadnje utakmice vidio si da red army odrzava stara raja , dok ova mladja digla ruke
ali nema veze..vratit' ce se oni kad tad :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2011, 23:33

Maestro^^ je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Nisi se ti džaba pronašao u ovome, ali eto uživaj dok možeš. :)
ma svidio mi se ovaj forum .. pa odlucio da i ja napravim svoj profil :D
ali realno ako si posmatrao zadnje utakmice vidio si da red army odrzava stara raja , dok ova mladja digla ruke
ali nema veze..vratit' ce se oni kad tad :D
Ali opet, Red Army kakav god da je opet Ultrasi nisu baš mirni. Nije to kao nekada, ono da se ne smiju čuti, ali i ovo je zadovoljavajuće. Ne sekiram se za to nimalo, stasat' će mala raja pa će opet preuzeti primat u gradu u svakom segmentu. ;)
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2011, 23:35

Ma ne sekiram se za rođene, ima nas svugdje, ej kad sam prije dvije godine čuo javljanje čovjeka iz sandžaka i kaže ovdje ima dosta veležovaca, bilo ih je i bit će ih abd i ubuduće, stvarno sam se naježio,, ma super, velež nikad umrijeti neće..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2011, 00:47

Ljudi slazemo se to za disciplinu, a tu je naravno trener da vodi brigu o tome, sto dosada nije bio slucaj kod nas. Pa i kod Vahe u Dinamu ima pun k.. nediscipline kod dosta igraca, al on to znalacki rijesi.
Imali smo mi i dosta domacih igraca koji bi se svaki dan opijali, nije to samo Knele, nego je on sa strane pa se odmah udara po njemu. Recimo E.COLIC prvi pravi primjer, al ne i jedan jedini, ali eto vise manje se sve ostalo slazemo.
Ja kao i svi mi zelim samo jak Velez, ali Velez bez cilja to ne moze biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 19 apr 2011, 10:43

Lićno mislim da svi oni koji nemaju profesionalno ponašanje tj pristup ka profesiji kojom se bave ne trebaju ni da se bave istom. A još manje su potrebni klubu kakav je Velež. Mi bukvalno živimo na ivici ponora dugi niz godina i takvi neprofesionalci nam nisu potrebni. Ma koliko god bili dobri igraći(mali milan, ćola itd) klub treba da je na prvom mjestu.(posebno nama navijaćima) Da mi je rođeni brat a nije u stanju ispoštovati ovo glavno i osnovno pravilo- daleko mu kuća bila!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 apr 2011, 17:19

Pozdrav rođenim. Želim malo komentarisati na temu veleža. Evo čitam mnogi govore, šta i kako dalje nakon ove sezone. Moje mišljenje je, iako nije i ne mora biti relevantno, a to je, pošto je ostalo još 8 kola do kraja tekuće sezone, Milomir Odović i njegov stručni štab, bi trebali što više davati šansu našoj veležovoj djeci. Ovo je moje mišljenje, zašto forsiram ovo, ali ne samo ja, već i drugi? Zato što se velež ne može dovijeka oslanjati na velagića i zaimovića, vrijeme je da se traže njihovi nasljednici, jer budimo realni ako ne budemo gurali veležovu djecu, ne gine nam ponovo borba za opstanak. Zato je prilika ovom stručnom štabu da što više šanse daju durakoviću, demiću, zolju, zvoniću, ćemaloviću i dr. jer mi to htjeli ili ne oni će naredne sezone biti nosioci veležove igre. Tako je velež uvijek radio, i tako će morati ako ne želi dosadnu borbu za opstanak, a to znači graditi tim na "duge staze". Također i omladinski školu transformisati, i ako ima potencijala, a siguran sam da ima, neke najtalentovanije juniore i kadete polako gurati u prvi tim. Ako barsa svoju djecu gura, zašto bi smo mi bili poseban slučaj. To me iritira. Stadion, posebna priča, ako želimo i dalje igrati ovu našu ligu, morat ćemo poboljšati uslove, jer nakon suspenzije, FIFA i UEFA, će sigurno pooštriti licence za nastupe kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni.

A ovom pesimisti koji kaže da je velež za drugu ligu i da to nije isti, pa bolan ni jedan klub nije isti, kao nekad, zato, nepričaj gluposti...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2011, 20:40

brato brato je napisao/la:sto mi admin brise postove ? :evil:

Sta si napisao zadnje ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 apr 2011, 21:14

dosta 150 na Grbavicu ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 19 apr 2011, 21:28

bice sigurno vise
dosta raje studira u sarajevu tako da ce njih siguran sam biti toliko plus nas iz mostara oko2-3 stoje
ocekujem najmanje oko 500 rodjenih na grbavici
jos je nocna utakmica mislim da ce biti pravi spektakl.
jos samo da ih dobijemo

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 apr 2011, 21:32

VELEZDOGROBA je napisao/la:bice sigurno vise
dosta raje studira u sarajevu tako da ce njih siguran sam biti toliko plus nas iz mostara oko2-3 stoje
ocekujem najmanje oko 500 rodjenih na grbavici
jos je nocna utakmica mislim da ce biti pravi spektakl.
jos samo da ih dobijemo
:D :D :D :D :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 apr 2011, 21:40

steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas. ;)

a ne moram reci da je, barem meni, velez uvijek bio drugi klub iza zelje... sto vucem od nane, koja je mostarka :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.