Privremeno ce da imaju strasnu centarsku liniju za nasu ligu...
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Jazvin u Zrinjskom
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Za nase lige dobro pojacanje nema sta, nego neno znas li hoce li Dixon dobiti nogu ili ostaje?neno#4 je napisao/la:Jazvin u Zrinjskom![]()
![]()
![]()
Vjerovatno ce da ostane jedno 2-3 kola pa onda da se vidi, moze li ili ne moze...Biko je napisao/la:Za nase lige dobro pojacanje nema sta, nego neno znas li hoce li Dixon dobiti nogu ili ostaje?neno#4 je napisao/la:Jazvin u Zrinjskom![]()
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne bi bilo lose...fera je napisao/la:hocemo u mostar ?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako je suditi prema danasnjoj izjavi Bukve u novinama, Dixon ipak ostaje do kraja sezone, ali uz opciju da Bosna u svakom trenutku moze raskinuti ugovor.
ne kontam ja njih nikako sta rade sa ovolikim bekovima...Biko je napisao/la:Ako je suditi prema danasnjoj izjavi Bukve u novinama, Dixon ipak ostaje do kraja sezone, ali uz opciju da Bosna u svakom trenutku moze raskinuti ugovor.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ostaju svi vjerovatno prvih par kola, ako krene lose onda ce se ici valjda na neko drugo rjesenje...fera je napisao/la:ne kontam ja njih nikako sta rade sa ovolikim bekovima...Biko je napisao/la:Ako je suditi prema danasnjoj izjavi Bukve u novinama, Dixon ipak ostaje do kraja sezone, ali uz opciju da Bosna u svakom trenutku moze raskinuti ugovor.
Moje licno misljenje je da trebaju otici ili Dixon ili Radic, jedan od njih dvojice...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Je da ti je nick genijalan, al ovo je vjerovatno najgluplji i najproturjecniji post koji procitah na ovoj temi.
neno, vaspitaj ga. 
...Život za Široki...
-
remistarmo
- Kontakt:
Sta je sa Mirzom Sarajlija,gdje je on sada ?
Mislim da je i dalje bez kluba....remistarmo je napisao/la:Sta je sa Mirzom Sarajlija,gdje je on sada ?
Ali on sa onakvom nogom, tj. sa zglobom, tesko moze igdje ista da napravi....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tek je sve pocelo i rano je davati bilo kakve komentare, ali bas je rano..ŠB_Fidelis je napisao/la:Je da ti je nick genijalan, al ovo je vjerovatno najgluplji i najproturjecniji post koji procitah na ovoj temi.neno, vaspitaj ga.
Niko nece olahko prepustiti mjesto u NLB..
Ali moje misljenje je da Siroki nikada nece biti zadnji u ovoj ligi, bez obzira bila ona sa 12 ili 14 klubova
Ja mislim da BiH ima zagarantovana dva mjesta i za sezonu 2011/2012...
Sve i da neko ispadne iz NLB trenutno mi nemamo kvalitet da udjemo u finale, ni u najavi...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
...jer ti si GENIJE, čudo prirode....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
nek je neko spomenuo i ipsu nakon toliko vremena
....
Bice Bosna opet sampion, nekad
Bice Bosna opet sampion, nekad
I feel devotion!!
Pitanje za vas sto vise pratite, kakve su sanse da Bosna bude sampion iduce godine ida udzu opet u NLB ligu? 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam koliko si upoznat ali evo npr. u ovom trenutku Borac ima daleko bolji roster od Bosne....Genije je napisao/la:neće biti potrebe ulaziti u finale,ili ako bude potrebe jedan tim koji je jači od nas će otpustit sve jer bio zadnji u nlb ligi i mi ćemo biti u finalu.neno#4 je napisao/la:Tek je sve pocelo i rano je davati bilo kakve komentare, ali bas je rano..ŠB_Fidelis je napisao/la:Je da ti je nick genijalan, al ovo je vjerovatno najgluplji i najproturjecniji post koji procitah na ovoj temi.neno, vaspitaj ga.
Niko nece olahko prepustiti mjesto u NLB..
Ali moje misljenje je da Siroki nikada nece biti zadnji u ovoj ligi, bez obzira bila ona sa 12 ili 14 klubova![]()
![]()
Ja mislim da BiH ima zagarantovana dva mjesta i za sezonu 2011/2012...
Sve i da neko ispadne iz NLB trenutno mi nemamo kvalitet da udjemo u finale, ni u najavi...
Zrinjski i Capljina takodjer imaju bolji roster od Bosne u ovom trenutku...
A ono sto mene najvise brine je to sto po malim sredinama kada Bosna bude gostovala svi ce da dodju i da se digne citav grad da se dobije tekma....A na to jos nisu spremni ovi mladici...Vrijedno rade, trude se, ali novca nema...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
U Bosni je trenutno tako losa finansijska situacija...
Prvo, klub je spao prakticki na samo par ljudi...
Drugo, sve vlade su u tehnickom mandatu..
Trece i najbitnije gospodin Nihad Imamovic, Emir Ahmetagic, i ostali iz UO nista ne rade, ali apsolutno nista....
Mada ima izlaza, jer kako cujem moglo bi da se nesto promijeni, nova je vlast, trebalo bi nesto ici na bolje....
Prvo, klub je spao prakticki na samo par ljudi...
Drugo, sve vlade su u tehnickom mandatu..
Trece i najbitnije gospodin Nihad Imamovic, Emir Ahmetagic, i ostali iz UO nista ne rade, ali apsolutno nista....
Mada ima izlaza, jer kako cujem moglo bi da se nesto promijeni, nova je vlast, trebalo bi nesto ici na bolje....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@neno
Upoznat sam sasvim ok,imamo kvalitet za 4 mjesto bez ovih gadnih klubova iz ove jugoslavenske lige+nymburk
ali za očekivat je staru politiku od nove godine a to je par polovnjaka taman toliko da smo jači od ovih klubova izuzev ovih ratnoprofiterskih a jedan od njih će biti zadnji.
Očekuju se oko nove godine pare od grada kao i od ovih manjih kompanija počev od ećo komp. pa nadalje pa će se ponešto uzeti što bude slobodno a biće toga.
Upoznat sam sasvim ok,imamo kvalitet za 4 mjesto bez ovih gadnih klubova iz ove jugoslavenske lige+nymburk
ali za očekivat je staru politiku od nove godine a to je par polovnjaka taman toliko da smo jači od ovih klubova izuzev ovih ratnoprofiterskih a jedan od njih će biti zadnji.
Očekuju se oko nove godine pare od grada kao i od ovih manjih kompanija počev od ećo komp. pa nadalje pa će se ponešto uzeti što bude slobodno a biće toga.
Kako ti kazes...Genije je napisao/la:@neno
Mada ja znam totalno suprotno...
A sto se tice toga, ko placa kartu a ko ne, tu si sigurno na krivoj adresi...
Neno je vlasnik godisnje ulaznice zadnjih pet sezona, prije nisam mogao biti jer imam tek 21 godinu, i to svaku platio po 117, odnosno 120 KM...
Sto se tice nove - stare politike, stvari stoje ovako, Bosna ili ce propasti do decembra ili ce nesto da se radi...Sta, to cemo jos da vidimo....
Ovo sto pricas, za Ećo Kompany i slicno, nema od toga nista, ja cu da ti kazem, UO kluba nece da se sastane vec mjesec dana, znaci pun mjesec....Niko iz Uprave nece da cuje za sastanak, a kamoli sta drugo...
Sto se tice para od grada, pod uslovom da Nihad napusti klub moze nesto biti, sve ostalo je iluzorno ocekivati....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma ok,možda i ti plaćaš kartu ali znaš ti o čemu ja pričam.neno#4 je napisao/la:Kako ti kazes...Genije je napisao/la:@neno
Mada ja znam totalno suprotno...
A sto se tice toga, ko placa kartu a ko ne, tu si sigurno na krivoj adresi...
Neno je vlasnik godisnje ulaznice zadnjih pet sezona, prije nisam mogao biti jer imam tek 21 godinu, i to svaku platio po 117, odnosno 120 KM...
Sto se tice nove - stare politike, stvari stoje ovako, Bosna ili ce propasti do decembra ili ce nesto da se radi...Sta, to cemo jos da vidimo....
Ovo sto pricas, za Ećo Kompany i slicno, nema od toga nista, ja cu da ti kazem, UO kluba nece da se sastane vec mjesec dana, znaci pun mjesec....Niko iz Uprave nece da cuje za sastanak, a kamoli sta drugo...
Sto se tice para od grada, pod uslovom da Nihad napusti klub moze nesto biti, sve ostalo je iluzorno ocekivati....
Ja sam sa sudom jako dobar prijatelj i znam kako se kotrljaju neke stvari a pomoć grada će ići svim sportskim kolektivima po zasluzi pa će tako bosni ići poprilično malo ali eto vadi nas taj osvojeni kup iz prošle godine.
Mada je sve upitno i zavisi od mogućnosti kantona i budućeg ministra odnosno prioriteta koalicije u KS.
Ima i razlog što neće da se sastanu,nešto slično izborima u državi svi bježe od obećanja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.