Znači tvoja misija je da napadas,optužujes i ostale pogani da iznosis na forumu. Znači zbog toga si se registrovo ovdje.Armageddon2012 je napisao/la:moja misija na forumu ce se zavrsiti onog momenta kad "ta najsvjetlija tacka bh fudbala-zavrsi u zatvoru",gdje mu je i mjesto!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- Armageddon2012
- Kontakt:
borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Proganjat ce on tebe i tvoj mali klub jos dugo godina.Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
- champions1921
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Pogan si ti i tebi slicni licemjeri koji blate sve sto vrijedi u ovoj drzavi..Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
BUDI ŽELJO !!!
Jel ti najdraža pjesma "Nocas mi srce pati" sa stihom "sanjam te, sanjam skoro svake noci"?Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
Ja te volim, volim Željo..
- Armageddon2012
- Kontakt:
Proganjat ce on tebe i tvoj mali klub jos dugo godina.
nece...on ce jako brzo u zatvor,a ti ces tek tada skontat da ja ne mrzim tvoj klub,da ne pisem protiv njega,pa cak ni slova protiv vas,njegovih navijaca,koji mene vrijedjate i na licnoj,nacionalnoj,klupskoj osnovi...
jednostavno je..taj covjek je jedna obicna krmaca,koji je spreman da gazi preko mrtvih za pare,titule...!
Pogan si ti i tebi slicni licemjeri koji blate sve sto vrijedi u ovoj drzavi..
na tebe se ovaj moj post nije ni odnosio..ti si medju ove 2000 koji vise vjeruju amaru osimu nego svojim ocima,a ne medju ovih 498 000...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nastavi da pises i pricas tako i uvjeri i ove ostale ko ste i sta ste posto ja i vecina zna to.
- champions1921
Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
ne vidim svrhu vaseg "paljenja" ako tu nema nistachampions1921 je napisao/la:Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..

- champions1921
Ma ne mogu poganih prica i nekih hinjskih propagandnih kampanja a i vi jako dobro znate na koji nacin se one organizuju i provode..vincenttan je napisao/la:ne vidim svrhu vaseg "paljenja" ako tu nema nistachampions1921 je napisao/la:Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..jednsotavno, ako vjerujeteda je sve cisto, samo mu se nasmijete i to je to
Kada je Zeljo bio na 7.-8. mjestu na tabeli frajer je govorio u superlativima kada je pricao o Zeljinoj igri, pominjao neki "romanticarski fudbal" i kojekakve nebuloze.. Onog momenta kada je Zeljo nabio njegov klub tamo gdje mu je i mjesto njegova logika i prica se najedanput mijenja.. Lik je ofiran i ocigledno je da se ne moze kontrolisati zbog ocite mrznje pema covjeku koji je najzasluzniji za Zeljine uspjehe u ligi te najuspjesniji sportski radnik u Drzavi..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 dec 2013, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- PehariSuTu
- Kontakt:
Haj ti paša obuci šulju,preko nje dres,isti utrpaj,stavi druge cvike da izgledaš ko dingospovincenttan je napisao/la:ne vidim svrhu vaseg "paljenja" ako tu nema nistachampions1921 je napisao/la:Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..jednsotavno, ako vjerujeteda je sve cisto, samo mu se nasmijete i to je to

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
zbog namjestanja se optuzuju cetri ekipe i ni jedna nije spomenuta ni u jednom postu ali jesu spomenuti Zeljo i Olimpik koji uopste nisu medju te cetri ekipe..Tezak vakat za narod ove zemlje..tezak i tuzan..
Zanima me konkretno sta to Gracic stima?Koja je konkretno utakmica u pitanju?
Olimpik vec godinama ulaze ogromne pare u igracki kadar nebi li se kako dokopao evrope?Jesu nastimali da izadju dosad..NISU.
Olimpik vec par sezona ulaze ogromne pare u igracki kadar ali stimaju da ne idu u euro takmicenje..NEBULOZA.
Dali je ikada neka utakmica Olimpika bila sumljiva da bi se doticni klub uopste dovodio u vezu sa ovakvim stvarima?
Za svakog igraca kojeg je Olimpik doveo i dao mu pare na ruke i isplacivao njegovu platu,mogao je kupiti bar jednu utakmicu.Umjesto da su doveli Zebu ili Torlaka i potpisali ugovor na tri godine,mogli su komotno u naredne tri godine kupiti utakmice u Obarskoj,Travniku i slicno.
Olimpik kao klub nikad nije ni bio dio spekulacija o namjestanju jer je to klub koji otvoreno dolazi na sve gostujuce terene i nadigrava se sa svakim.Nekad izgube a nekad pobjede ali svaku utakmicu pretezno grizu na terenu i igraju za gol vise.
Zato bi zamolio forumase koji pokrecu ovu pricu da izostave Olimpik iz svega kad vec ne mogu Zelju jer im je ovaj nabio komplekse visegodisnjim titulama.A opste poznata stvar je da ljudi najradije pribjegavaju takvim pricama da bi opravdali svoju visegodisnju nesposobnost.
Meni je naprimjer logicnije da je utakmice stimao Borac koji se skoro pa raspao i u velikim su dugovima pa im je to jedini izlaz.Ali nisam pristalica ni tog misljenja jer je Borac imao solidan sastav i pricom o raspadanju i borbi da opstanu ove sezone su zajebali protivnike koji su ih uveliko podcjenili i dobili po repu.
Moguce da je nastimana neka tekma,ali ove sizofrenije da je sve nastimano su glupost.Dosta utakmica je odlucila nestrucnost sudija i ljudi umjesto da kritikuju sudije i sudijsku organizaciju oni kritikuju Sarajevo,Zelju,Olimpik,Borac i slicno.Pustite ljudi glupu pricu i prestanite zivjeti u iluzijama.

Zanima me konkretno sta to Gracic stima?Koja je konkretno utakmica u pitanju?
Olimpik vec godinama ulaze ogromne pare u igracki kadar nebi li se kako dokopao evrope?Jesu nastimali da izadju dosad..NISU.
Olimpik vec par sezona ulaze ogromne pare u igracki kadar ali stimaju da ne idu u euro takmicenje..NEBULOZA.
Dali je ikada neka utakmica Olimpika bila sumljiva da bi se doticni klub uopste dovodio u vezu sa ovakvim stvarima?
Za svakog igraca kojeg je Olimpik doveo i dao mu pare na ruke i isplacivao njegovu platu,mogao je kupiti bar jednu utakmicu.Umjesto da su doveli Zebu ili Torlaka i potpisali ugovor na tri godine,mogli su komotno u naredne tri godine kupiti utakmice u Obarskoj,Travniku i slicno.
Olimpik kao klub nikad nije ni bio dio spekulacija o namjestanju jer je to klub koji otvoreno dolazi na sve gostujuce terene i nadigrava se sa svakim.Nekad izgube a nekad pobjede ali svaku utakmicu pretezno grizu na terenu i igraju za gol vise.
Zato bi zamolio forumase koji pokrecu ovu pricu da izostave Olimpik iz svega kad vec ne mogu Zelju jer im je ovaj nabio komplekse visegodisnjim titulama.A opste poznata stvar je da ljudi najradije pribjegavaju takvim pricama da bi opravdali svoju visegodisnju nesposobnost.
Meni je naprimjer logicnije da je utakmice stimao Borac koji se skoro pa raspao i u velikim su dugovima pa im je to jedini izlaz.Ali nisam pristalica ni tog misljenja jer je Borac imao solidan sastav i pricom o raspadanju i borbi da opstanu ove sezone su zajebali protivnike koji su ih uveliko podcjenili i dobili po repu.
Moguce da je nastimana neka tekma,ali ove sizofrenije da je sve nastimano su glupost.Dosta utakmica je odlucila nestrucnost sudija i ljudi umjesto da kritikuju sudije i sudijsku organizaciju oni kritikuju Sarajevo,Zelju,Olimpik,Borac i slicno.Pustite ljudi glupu pricu i prestanite zivjeti u iluzijama.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Brko prevarant najsvijetlija tačka Premijer lige BiH,da ali marifetluka možda.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Pa Nijaze dragi što mu prvi ti prodaješ utakmice,evo i sarajevu si posljednju utakmicu na otoci prodao.Realno,olimpić i široki su najveće zlo plbih.Sjeti se kako si u dvije utakmice "morao" niželigaša da izbaciš nakon penala,baš kao i širokiMancini je napisao/la:Brko prevarant najsvijetlija tačka Premijer lige BiH,da ali marifetluka možda.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
e Nijaza giganta
Idi kmeči na svojoj temi sa ostala 3 navijača od kojih 2 ne žive u Sarajevu.
Vidi se da je imo veze sa piticama.

DRUG NEBI TI PUNCA
Vidim da nisi baš pismen pa ne znaš pravilno napisati naziv kluba a veliko slovo da ne pričam.Nego prvo počisti ispred svog praga pa onda u tuđe zaviri.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Primjeni to na sebeMancini je napisao/la:Vidim da nisi baš pismen pa ne znaš pravilno napisati naziv kluba a veliko slovo da ne pričam.Nego prvo počisti ispred svog praga pa onda u tuđe zaviri.

DRUG NEBI TI PUNCA
Tebi bagrcavi džaba bilo 7 dana u Banovićima pa opet poželio rudarsko mjesto.Stvarno ljudi opsjednuti Nijazom.Upoznati ću vas sa gospodinom ako želite.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Odmah da se razumijemo,meni je veoma drago i veoma sam počastvovan što imam priliku ovako pričati sa gdinom Nijazom.Nego lafe de kaži koji par za danas da uplatim kladionicuMancini je napisao/la:Tebi bagrcavi džaba bilo 7 dana u Banovićima pa opet poželio rudarsko mjesto.Stvarno ljudi opsjednuti Nijazom.Upoznati ću vas sa gospodinom ako želite.

Obratio se se pogresnom forumasu ako mislis da pricas sa Nijazom.Moguce da lik ima na forumu i vjerujem za jednog forumasa da jeste gospodin Gracic ali to nije Mancini sigurno.PehariSuTu je napisao/la:Odmah da se razumijemo,meni je veoma drago i veoma sam počastvovan što imam priliku ovako pričati sa gdinom Nijazom.Nego lafe de kaži koji par za danas da uplatim kladionicuMancini je napisao/la:Tebi bagrcavi džaba bilo 7 dana u Banovićima pa opet poželio rudarsko mjesto.Stvarno ljudi opsjednuti Nijazom.Upoznati ću vas sa gospodinom ako želite.
....mozda kolega @mokroguz
....eventualno @pabizo poznatiji kao vodja austalijskog copora

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.