FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Joge povrijeđen, šteta.
Znaš li šta detaljnije o toj povredi ?SiouxLukavac je napisao/la:Joge povrijeđen, šteta.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Neće biti spreman za proljetni dio, duža pauza.Iraola je napisao/la:Znaš li šta detaljnije o toj povredi ?SiouxLukavac je napisao/la:Joge povrijeđen, šteta.
Steta. Neka se sada zapute do Devetaka i nagovore Juku da se vrati! Najlakse tako rijesiti problem, nas a kvalitetan.
Btw jel se danas igrala neka prijateljska?
Btw jel se danas igrala neka prijateljska?
Kako je zavrsila utakmica protiv Borca ?? bilo je 1:0 na poluvremenu
izgleda da je neko pogresno cuo. ili imamo dvojicu ili nije povrijedjen.Iraola je napisao/la:Joge je danas igrao...
btw ko je Berbic?
-
- Kontakt:
Onda sam ja pogrešno čuo, izvinjavam se. Odlična vijest.
A Berbić je, kako piše na fb stranici, pojačanje iz Bijeljinskog Radnika. Neka bude upola kao Basrak, i nećemo imati problema sa napadom.
A Berbić je, kako piše na fb stranici, pojačanje iz Bijeljinskog Radnika. Neka bude upola kao Basrak, i nećemo imati problema sa napadom.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 feb 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Armel Berbić, napadač, 19 godina, stigao iz bijeljinskog Radnika.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Taj je ja mislim bio u omladinskoj skoli u Zivinicama. Bio neki period u Ceskoj pa se vratio u nasu ligu tacnije u Radnik i eto sad kod vas ...Iraola je napisao/la:Armel Berbić, napadač, 19 godina, stigao iz bijeljinskog Radnika.
1947!
Tako je..Ljumani_Banovici je napisao/la:Taj je ja mislim bio u omladinskoj skoli u Zivinicama. Bio neki period u Ceskoj pa se vratio u nasu ligu tacnije u Radnik i eto sad kod vas ...Iraola je napisao/la:Armel Berbić, napadač, 19 godina, stigao iz bijeljinskog Radnika.
Danas poraz od 2:0 ali kad se sve sabere i oduzme mislim da smo bili bolji i da nismo zaslužili izgubiti ali to je prijateljska utakmica. U ovoj utakmici za Radnički su nastupila 22-23 igrača, i već sada se vidi ko tu nešto može. Danas su na probi bila 2 igrača iz Koreje, ali vjerovatno neće moći da ostanu, nažalost, igraju fino pas igru, veznjaci su, vidi se da znaju. Ne znam što se Halilagić uopšte vratio, ostalo je ok, još malo da se poprave zadnji pas i završnica, biće još par pojačanja.
-
- Kontakt:
Čuj iz Koreje, pa gdje njih nađu 

Ne znam ni ja, čak im je i otac bio danas, a prevodilac je bio Haris Mujkić
al' eto najvjerovatnije ništa od njihovog ostanka zbog radne dozvole, a kvalitet je neosporan. Vratio se i Emir Sućeska..

Kakvi smo s ekipom, da li ce se moci opstati u najboljoj ligi na svijetu? 

Ekipu sigurno da imamo, opstanak ćemo ako Bog da izboriti. Opet ponavljam juče je igralo 22-23 igrača i još na to stižu jedno 3 dakle to će se skratiti i biće to respektabilna ekipa.
U nas je uprava haos,od ovoliko NASIH igraca po selendrama koji igraju za pile i litar rakije oni tamo neke koreance pokusavaju dovodit,to samo kod nas ima haha
-
- Kontakt:
A koja uprava? Mi smo jedini klub u bosni koji dvije godine nema uprave i nikog nije briga. Pocecu vjerovat da je onaj sto je jedno vrieme valjo neku pricu ovdje mozda govorio i istinu
Ima i toga,pardon sto sam spominjao upravu koju nemamolukavac_21 je napisao/la:A koja uprava? Mi smo jedini klub u bosni koji dvije godine nema uprave i nikog nije briga. Pocecu vjerovat da je onaj sto je jedno vrieme valjo neku pricu ovdje mozda govorio i istinu

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikolić će se možda priključit pripremama Slobode u Turskoj...nije nemoguće da jos sutra odleti za Antaliju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.