BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Lazic, Kamenjas i Vrabc ...igrali smo 90% utakmice 3na5 napad..nemos tako dobit
Lazic je promasio 4/5 otvorenih trojki
Alibegovic nije doso na prvenstvo
Lazic je promasio 4/5 otvorenih trojki
Alibegovic nije doso na prvenstvo
=\_1921_/=
Sram vas bilo kako iz pohvala i euforije sada pljujete. To je to. Nismo mogli biti prvaci, žao mi je ako su to neki zamišljali. Čak nema zamjerki ni Azizu, kojeg inače ne simpatišem. Bilo je puno straha, to se vidjelo i u zadnjim minutima utakmice protiv Gruzije, kad su neki izbjegavali da uzimaju otvorene šuteve kao i sada.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Poljska pusi 15 razlike minimum protiv Tur
...
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2025, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Svaka čast momcima za osminu finala, vidjelo se da je Poljska iskusnija ekipa, to je to. Naši zadnji pet minuta ništa napravili, još plus Roberson se ozljedio. Na početku prvenstva nije niko očekivao da će grupu proći, to su na kraju uspjeli. Svaka čast za naše momke, hvala im za sve na EP. Volim te Bosno <3
Poljaci su bili blagi favoriti, nas je mogao izvaditi samo šut za 3 kojeg nije bilo u drugom.
Ljudi su nas dobili zadnje tri utakmice i evo ovu tako da ohanite sa kritikom
Da je tako lako uzeti šut za 3 i pogoditi ovi momci bi igrali u najboljim klubovima, tako da ovo je realnost
Ljudi su nas dobili zadnje tri utakmice i evo ovu tako da ohanite sa kritikom

Da je tako lako uzeti šut za 3 i pogoditi ovi momci bi igrali u najboljim klubovima, tako da ovo je realnost
-
- Kontakt:
Evo ga oglasio semarlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:03Musa priprema veceras slavlje u Dubai-ju. Mogu misliti kako mu je krivo bilo kad smo prosli dalje, a da on nije junak i prva violina.

Ostaje žal sto nas je pobjedila slabija ekipa i sto smo sami sebe syebali.
Ali dok sam vidimo one face naših igrača 5-6 minuta do kraja utakmice (strah i nevjera u pobjedu) znamo sam, da gubimo.
Ali dok sam vidimo one face naših igrača 5-6 minuta do kraja utakmice (strah i nevjera u pobjedu) znamo sam, da gubimo.
Bravo momci! Idemo dalje!
Nema se sta reci, dobro odigrana utakmica. Samo zamjerka na slobodna bacanja i malo odlucnosti u drugom poluvremenu kod pojedinih igraca kad se lomilo gdje se ne uzimaju otvoreni sutevi za 3 poena nego se lopta bespotrebno dodaje dalje i tu se upetljamo i onda sutas neki sut preko ruke iz nikakve pozicije.
Prva 3 prolaze grupu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tek sad mozemo da vidimo koliko nas je Fiba sj.ebala sa Garzom. Koliko on fali umjesto ovog Kamenjasa. Ipak nama fali i pod kosem igraca posto smo birali playa naturalizovanog.
Strasno sta Kamenjas radi na terenu. Svaki put su nas stizali kad on udje. Covjeka ni u napadu ni u odbrani. On kad udje idu ofanzivni skokovi ko na traci za Poljake. Bolje da je Penava igrao iskreno.
Strasno sta Kamenjas radi na terenu. Svaki put su nas stizali kad on udje. Covjeka ni u napadu ni u odbrani. On kad udje idu ofanzivni skokovi ko na traci za Poljake. Bolje da je Penava igrao iskreno.
- VensanKasel
- Kontakt:
.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:07Napusi mi se tvoja materesina.
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 07 sep 2025, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Slobodna bacanja i ofenzivni skokovi su na kraju presudili
Nisam ljut na njih, nemam ni razloga.Ali ovu utakmicu smo sami sebe pobjedili. Šteta, mogli smo ovo dobiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Jakobsen91
- Kontakt:
I ja sam to vidio, mi smo se bukvalno predali onog trenutka kad je Poljska nas stigla, hajd sto su igraci bili mrtvi, uvijek mozes reci nemaju energije, ali cijeli strucni stab je tako izgledao.
Joj medaljaKylian je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:11Evo ga oglasio semarlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:03Musa priprema veceras slavlje u Dubai-ju. Mogu misliti kako mu je krivo bilo kad smo prosli dalje, a da on nije junak i prva violina.
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno ko njega progura u Dubai, jel Musa trazio kao Dzeko za Ibricica da moraju i Kamenjasa dovesti ako hoce njegaLenyYoro15 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:07Nema se šta puno prigovoriti osim Kamenjašu. Ako ima obraza neka pogleda ovu utakmicu i šta je radio na terenu. Sramota za nekoga ko ima iskustvo igranja za reprezenaciju. Vratio ih je u igru svakim svojim ulaskom. Je li ono biješe Dubai? wtf

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fala momcima na trudu.
Mentalitet presudan,vidis im na licima kad se Roberson povredio da je to to. Niko vise nije smio ni sutati na kos.
Mentalitet presudan,vidis im na licima kad se Roberson povredio da je to to. Niko vise nije smio ni sutati na kos.