Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ipak nije, idu na hardu do kraja (Sainz)
Lec dobio opet medium izgleda
Lec dobio opet medium izgleda
Katastrofa Ferarija, toliko lutanja, pojma nemaju sta rade.morace jos jednom u box.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Topografski je Spa ubjedljivo najbolja staza na kalendaru, ali ne pamtim zanimljivu utrku u kompletu na njoj. Danas je bilo interesantno prvu trećinu trke čisto zbog rasporeda grida. Mnogo bi mi bilo više žao da Interlagos ili Silverstone izgube pravo održavanja vikenda u budućnosti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima li Russel nekoristene Soft?
Godio bi jos jedan SC da ovo malo zakuha. U suprotnom uspavanka od 11. kruga
Jedan grad, jedna ljubav!
Perez prestize Leklera u generalnom poretku, ako ovako ostane do kraja. Merc brzi od Ferarija. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ni ja ...dosadna i duga staza ...
Au kakvo preticanje Ocona 
Ocon 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Opet Ocon duplo preticanje.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ocon brutalan danas.
Hamo bi imao podij ovdje da se nije yebavao sa Alonsom.
Ferari ostaje bez podijuma, stize Rasel Sainza.
Kako uspijes biti u rangu RBu i sekundu brzi od Merca u kvalama, a onda 1.5 sporiji od RBa i 1 sekundu sporiji od Merca u utrci?
Pa zrtvuj malo taj one lap za race pace vise, vidis da citavu sezonu ne ide.
Pa zrtvuj malo taj one lap za race pace vise, vidis da citavu sezonu ne ide.
Jedan grad, jedna ljubav!
Sta kazu u Meklarenu, kasno je za plan G. Jebote ja da sam vozac najveci problem bi mi bio popamtiti sve te planove. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakvi paceri sunce ti ****
#Punoljetstvo
Alonso babuka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.