FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Fantastican je Brazzo.
Pogotovo na proslavi titule se vidjelo, a bogami i culo.
Pogotovo na proslavi titule se vidjelo, a bogami i culo.
Lewa odlučan da uđe u štrajk, kakvo pišanje po Bayi 

- muhamedhulk
- Kontakt:
daj Boze da ode u strajk..odbija izvrsavati obaveze i ne ide plata a on kod kuce.. ekstra stvar! bolje nego da ide na tribine i prima platu 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- HuseinKapetan9
i Kane je to probao prosle godine,pa se kasnije izvinjavao

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ti nakon pišanja Ancelottija po Kloppu nisi više relevantan na ovom forumuHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:24i Kane je to probao prosle godine,pa se kasnije izvinjavao![]()

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Reče simpatizer kluba kojeg Bayern piša godinama.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- HuseinKapetan9
Nije anceloti bio razlog pobjede,nego thibaut courtoisRajaz je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:34Ti nakon pišanja Ancelottija po Kloppu nisi više relevantan na ovom forumuHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:24i Kane je to probao prosle godine,pa se kasnije izvinjavao![]()
![]()
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
-
- Kontakt:
Odbijena ponuda od 40+5 miliona. Pocet ce razmatrati prodaju od 50 miliona.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Babuka Kahn je rekao da neće nigdjeBundesliga je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:43Odbijena ponuda od 40+5 miliona. Pocet ce razmatrati prodaju od 50 miliona.

-
- Kontakt:
Kao što je govorio i da nisu išli po Haalanda. I tako su nabili nekih 20 miliona za Lewata. Na kraju će ga Barcelona platiti 50 fiksnih + 5 bonusi.Rajaz je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:49Babuka Kahn je rekao da neće nigdjeBundesliga je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:43Odbijena ponuda od 40+5 miliona. Pocet ce razmatrati prodaju od 50 miliona.![]()
- farinelli123
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakvo mrcvarenje sirotinje iz Katalonije.
Dacete koliko vam Bajern kaze.
Ide Lewa lagano za 60+bonusi
Dacete koliko vam Bajern kaze.

Ide Lewa lagano za 60+bonusi

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
50 miliona će vam zamijeniti 50 Lewinih golova po sezoniBundesliga je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:58Kao što je govorio i da nisu išli po Haalanda. I tako su nabili nekih 20 miliona za Lewata. Na kraju će ga Barcelona platiti 50 fiksnih + 5 bonusi.Rajaz je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:49Babuka Kahn je rekao da neće nigdjeBundesliga je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:43Odbijena ponuda od 40+5 miliona. Pocet ce razmatrati prodaju od 50 miliona.![]()

Taman ga platili 100 miliona na kraju, što će Sarma nesumnjivo nabiti, ovo je veliko poniženje za Bayern i bolan šamar od strane najbolje 9-ke u historiji kluba.
-
- Kontakt:
Ajd ne sramoti se. Dat ćete 50 + miliona za 34-godišnjaka i preuzeti ogromnu platu i ti nekome pričaš o šamarima
. Ovdje Bayo šamara i Lewata i Barcelonu i spanka ih još po guzovima 

Bayern samara nekog, sa tim sto moljakaju igraca da im dodje na pripreme, a sam igrac to odbija i ne zeli

A to 50 miliona kao neke pare pa eto bayern odlicno prolazi 
Ode vam najbolji strijelac kluba, nemate ni pribliznu zamjenu i pricaju o nekom samaranju, goretzka sindrom hvata i ostale kobasicare

Ode vam najbolji strijelac kluba, nemate ni pribliznu zamjenu i pricaju o nekom samaranju, goretzka sindrom hvata i ostale kobasicare
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bayern nije u potrebi da pusti igraca tek tako. neka ga na tribini. pa ce sjediti godinu dana. i nece igrati takmicarske utakmice. pa ce k u barcu next godine...
cuj pisa lewat jer hoce da ide
pa eto neka ide ako moze sam...glup da skonta da ima ugovor jos godinu i da nije on taj koji odredjuje sta i kako, pogotovo ne na ovaj nacin sa javnim istupima...
cuj pisa lewat jer hoce da ide

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Na temi Barcelone pišu šta će nam Lewandowski suludo je platiti 50 mil igrača sa 34g a ovdje pišu u kontru.Težak oblik šizofrenije.
Još im Khan i društvo svaki dan nabijaju cijenu a lafo oni nekoga šamaraju.
Još im Khan i društvo svaki dan nabijaju cijenu a lafo oni nekoga šamaraju.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa neka onda i kazu tako, ili ces igrati i dati od sve od sebe, ili mrs na tribine, a sliedece godine radi sta zelis. Ovo cjenkanje par miliona gore-dole, moljakanje igraca da dodje na pripreme i slicno, to je brukanje Bayerna.muhamedhulk je napisao/la: ↑30 jun 2022, 12:00Bayern nije u potrebi da pusti igraca tek tako. neka ga na tribini. pa ce sjediti godinu dana. i nece igrati takmicarske utakmice. pa ce k u barcu next godine...
cuj pisa lewat jer hoce da idepa eto neka ide ako moze sam...glup da skonta da ima ugovor jos godinu i da nije on taj koji odredjuje sta i kako, pogotovo ne na ovaj nacin sa javnim istupima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.