Ajmoo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
uz ovo dodan milano kp1 i to je moj listic na cenerafixator je napisao/la:19:45 Grasshoppers Zurich - FC Thun 1 @ 1.60
21:00 EA Guingamp - AS Monaco 2 @ 1.90
jednostavno sam morao ovo odigrati
Robin je napisao/la:Dobar si ti momak, molim te da ponekad pogledaš neki meč njegov, a ne da pratiš na rezultatima i onda se potpisuješ kao da znaš nešto o tenisu... To što te par puta oborio na turnirima tipa Kooyong ne znači da je u lošoj formiJanowicz1x2 je napisao/la:cuj wawrinka u extra formi, sta sve necu procitati hahaha... i predstavljaju se kao neki strucnjaci omg.
Vidim da slabo pratiš tenis pa da ti napisem..Robin je napisao/la:Dobar si ti momak, molim te da ponekad pogledaš neki meč njegov, a ne da pratiš na rezultatima i onda se potpisuješ kao da znaš nešto o tenisu... To što te par puta oborio na turnirima tipa Kooyong ne znači da je u lošoj formiJanowicz1x2 je napisao/la:cuj wawrinka u extra formi, sta sve necu procitati hahaha... i predstavljaju se kao neki strucnjaci omg.
Sve ti je čovjek sam rekao,Janowicz1x2 je napisao/la:Vidim da slabo pratiš tenis pa da ti napisem..Robin je napisao/la:Dobar si ti momak, molim te da ponekad pogledaš neki meč njegov, a ne da pratiš na rezultatima i onda se potpisuješ kao da znaš nešto o tenisu... To što te par puta oborio na turnirima tipa Kooyong ne znači da je u lošoj formiJanowicz1x2 je napisao/la:cuj wawrinka u extra formi, sta sve necu procitati hahaha... i predstavljaju se kao neki strucnjaci omg.
indian wells - ispao od andersona u trećem kolu
miami - ispao od dolgopolova u trećem kolu
davis cup - izgubio od golubeva, jedva dobio kukushkina
extra forma![]()
ti izgleda samo grand slamove pratis i to preko livescore-a.
HAHAHAHHHAHAHAHAHRobin je napisao/la:Da dodam jedan brzinski - Zrinjski - Sarajevo 2 - 3.30![]()
Čisto jer sam čuo priče kako će Zrinjski pustiti Sarajevo...
SINGL 2 WIN !!! FT: 3-6, 6-7 PROFIT: + 17eFlyingDutchman je napisao/la:
SINGL 2: Monfils - Careno Busta (+4,5) - 2 1,85 20e
može ali oba gol najbolje 1.65 kvota, a može i oba gol i 3+ 2.20stole8455 je napisao/la:Može li Dinamo uzeti Splita?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.