Samo da ne bude Gracić.Seyo_TM je napisao/la:Jeste sjajna, samo da se realizuje do kraja...mada ne znam ko bi mogao uskociti umjesto nas...mozda savez jedino

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo da ne bude Gracić.Seyo_TM je napisao/la:Jeste sjajna, samo da se realizuje do kraja...mada ne znam ko bi mogao uskociti umjesto nas...mozda savez jedino
Seyo_TM je napisao/la:Racun je deblokiran ljetos (tada sam to i rekao), nije tek sada...ma kakav kredit, vidis koliko pogan bankarska dere sa ratama...ha se zagovna rate skoce...umjesto 8 moramo vratit 12
@avlami, dok je Ivica u savezu, nece nam nista pomoci...tako da to treba zaboraviti i ne nadati se tome. Ali opcija ima more. Cak je i naglaseno da uopste nije prekrizena opcija da se nastavi sa Energopetrolom. Uglavnom, sada kada je taj zakon izglasan, izgradnja tribine/stadiona je puno bliza realizaciji nego prije.
Jednostavan odgovor - da bi mogli evropske utakmice igrati na SVOM stadionu!DANDY je napisao/la:Džaba ti sve ni navijači ga nisu u stanju napuniti.Koji če nam bolji stadion?
respektSeyo_TM je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/humanitar ... /120113052
Vecina od toga odpada na porez...Seyo_TM je napisao/la:Sada sam nesto gledao i nigdje nije napisano u vezi duga.
U prosloj godini smo vratili cca 780.000KM raznoraznih dugova...
Nije pile...razno-razna dugovanja prema igracima, firmama, radnicima, repovi koji su ostali od prije...naravno nesto i poreza ali nije vecina. Tako barem na skupstini rekose.pile87 je napisao/la:Vecina od toga odpada na porez...Seyo_TM je napisao/la:Sada sam nesto gledao i nigdje nije napisano u vezi duga.
U prosloj godini smo vratili cca 780.000KM raznoraznih dugova...
To im je i plan ja mislim...mada sto se mene tice otpisivanje nije fer, ali et.Avanes je napisao/la:Ma ne treba se zalijetati sa tim dugom prema drzavi. Treba malo nesto placati da vide dobru volju, a u medjuvremenu cekati da vidimo hoce li sta biti od onog brisanja duga klubovima prema drzavi.
Upravo tako...mislim da su nasi oprezni sa tim,ne pravimo nove dugove prema drzavi i to je jako dobro,znaci sada se uredno placaju porezi,ali dug odranije mozda samo minimalno otplacujemo iz cistog razloga sto postoji mogucnost da drzava ipak izadje klubovima u susret i otpise dug,jer ne vidim ko bi u ovom momentu osim mozda tri kluba mogao da vrati ogromne dugove prema drzavi...Avanes je napisao/la:Ma ne treba se zalijetati sa tim dugom prema drzavi. Treba malo nesto placati da vide dobru volju, a u medjuvremenu cekati da vidimo hoce li sta biti od onog brisanja duga klubovima prema drzavi.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, invincible1921, Levin, N3R3D, zeljovolimte i 47 gostiju.