Ma ide sjeckanje igre i provociranje, ne treba se uzbudjivati pred naredne dvije tekme, sve je to povezano.Strumfinho je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:24Ma odličan,iz kola u kolo.
Samo sutra odgovorno,disciplinovano.
Ide Englez, na engleski način![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dovođenje Denija i dalje ne mijenja činjenicu da ti treba još jedan defanzivni vezni. Ako Madžid ostane uz Denija ima šansu da postane još bolji igrač.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Adžem ozbiljno se nakanio da u ekipi sa svih strana imamo dobre šutere..
Alić,Erick,Pejić,Šabić i sad još i Milošević...
Svi projektile ispaljuju,i eto u dvije gostujuće utakmice,gdje nismo nešto spektakularno napravili,na osnovu dobrih šutera smo uzeli 6.bodova.
Alić,Erick,Pejić,Šabić i sad još i Milošević...
Svi projektile ispaljuju,i eto u dvije gostujuće utakmice,gdje nismo nešto spektakularno napravili,na osnovu dobrih šutera smo uzeli 6.bodova.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ne znam koliko je tacno, ture done je spominjao nekog balkanca, mozda je taj u pitanju. Pored toga, Adzem rece kod Mime da hoce da daje vise minuta omladincima, u slucaju da ne nadju nista konkretno, imam osjecaj da ce iza Foce biti i Kolic u rotaciji.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Da nije Nedo na Milosevica mislio?
Koliko se sjecam rece balkanac, na slovo A, osim ako nije slagao da izvrti raju. Nakratko sam kontao da nije Sabanadzovic, i on je ostao bez kluba.
Pored starog i veza, nikad mi nece biti jasno kako smo njega uspjeli prodati..
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.