KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 06 okt 2010, 10:02

Prvo mali (neno) pazi kako se ponasas sa nama starijim da nebi dobio degeneka :) drugo da ova nasa uprava ima mozga i karaktera kao sto nema otjerali bi radica, kruslina i dixona kao nepotrebne jer nisu bolji od ovih nasih mladih i forsirali bi do nove godine hodzica, camdzica, demica, buzu i mujica jer oni sa dzenom, zimicem, djurasovicem, batinom i pasalicem mogu obezbjediti ligu 6\8, a onda bi doveli 3 max 4 pojacanja tamo gdje se to pokaze najpotrebnije naravno ako BiH liga ikako starta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 okt 2010, 12:33

nerminh74 je napisao/la:Prvo mali (neno) pazi kako se ponasas sa nama starijim da nebi dobio degeneka :) drugo da ova nasa uprava ima mozga i karaktera kao sto nema otjerali bi radica, kruslina i dixona kao nepotrebne jer nisu bolji od ovih nasih mladih i forsirali bi do nove godine hodzica, camdzica, demica, buzu i mujica jer oni sa dzenom, zimicem, djurasovicem, batinom i pasalicem mogu obezbjediti ligu 6\8, a onda bi doveli 3 max 4 pojacanja tamo gdje se to pokaze najpotrebnije naravno ako BiH liga ikako starta
Ma Fera je samo malo stariji od mene, a ovako bi covjek rekao da je stariji 10 godina :D :D :D
A ti Nermine si puno stariji...

Nego, ako se nista ne promijeni kod nas u narednih par dana, a ja sumnjam da ce, ceka nas bas mucna i neizvjesna sezona....

Djeca su morala da dobiju sansu na ovim utakmicama, jer realno znalo se da nemamo sta da trazimo, zar nije bolje da Demic igra umjesto Batine, ili Dino da igra umjesto Dixona vecinu minuta...

A Dejo je dosta vremena igrao sa 4 niska, a drzao Buzu na klupi :o :o :o :o
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 okt 2010, 14:28

Ma Dejo je proveo 1 mjesec kod vujosevica pa vidio njegovu cuvenu formaciju 4 vanjska igraca 1 centar sa kojom je tjerao brze ekipe na vanjsku liniju da sutaju a da im onemogucuju ofanzivni skok i ulaze ali dr dule je to rado sa 229 cm visokim vranesom i sa minimalno 1 visokom 3 cesto 210 cm visokim veselim dok je dejo to primjenio sa 2 pleja i 2 beka ili sa bozom ali to ni jedan nije visi od 200 cm sto vise kada nije igrao bozo poslje zime najvisi je bio batina sa 197 tako da me hvata panika i od struke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 okt 2010, 14:59

nerminh74 je napisao/la:Ma Dejo je proveo 1 mjesec kod vujosevica pa vidio njegovu cuvenu formaciju 4 vanjska igraca 1 centar sa kojom je tjerao brze ekipe na vanjsku liniju da sutaju a da im onemogucuju ofanzivni skok i ulaze ali dr dule je to rado sa 229 cm visokim vranesom i sa minimalno 1 visokom 3 cesto 210 cm visokim veselim dok je dejo to primjenio sa 2 pleja i 2 beka ili sa bozom ali to ni jedan nije visi od 200 cm sto vise kada nije igrao bozo poslje zime najvisi je bio batina sa 197 tako da me hvata panika i od struke
Nermine, Duletova cuvena formacija je uvijek bila sa Robertsom u postavi i Maricem, ako je Djekic bio unutra onda je Slavko bio....Dule se nikada nije kockao npr. sa Rasicem, Mekkejlebom, Kecmanom i Mitrovicem ili Milosevicem u postavi..

Kod nas u postavi Batina, Muha, Dixon i Hodzic, pa to je stvarno bez ikakve ideje ili icega drugog...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 okt 2010, 15:56

Neno znao je dule pretprosle sezone igrati sa vitkovcem na mjestu lazne 4 ili milosevicem a na 3 sa veselim ili milosevicem i to bas protiv francuskih i njemackih ekipa koji igraju run and gun kosarku ali ono sinoc sta je dejo radio je da osjedis mi cesto pominjemo igracka pojacanja ali nikako se ne doticemo isto veoma slabe tacke a to je trener da mi imamo barem solidnu upravu neko bi skontao da bi se mogli dogovoriti sa mutapcicem i dat mu 2-3 sezone da napravi jednu veoma dobru ekipu od nasih mladih

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 okt 2010, 18:03

nerminh74 je napisao/la:Neno znao je dule pretprosle sezone igrati sa vitkovcem na mjestu lazne 4 ili milosevicem a na 3 sa veselim ili milosevicem i to bas protiv francuskih i njemackih ekipa koji igraju run and gun kosarku ali ono sinoc sta je dejo radio je da osjedis mi cesto pominjemo igracka pojacanja ali nikako se ne doticemo isto veoma slabe tacke a to je trener da mi imamo barem solidnu upravu neko bi skontao da bi se mogli dogovoriti sa mutapcicem i dat mu 2-3 sezone da napravi jednu veoma dobru ekipu od nasih mladih
Ovako sto se tice Vitkovca, on je te sezone igrao iskljucivo na tri, jer je Novica igrao na 4, Rakocevic na pet, Lasme 4/5, Vranes na 5....

Sto se tice Veselog, ne znam da li se sjecas kako je on dobio sansu..Doveden je kao centar iz Slovana...

I nije nikako dobijao sansu u EL, odnosno igrao je na kapaljku do utakmice sa CSKA u Moskvi, bas pred tu utakmicu se Vitkovac povrijedio i Jan je uletio iskljucivo kao krilo...

Sto se tice bas ove pretprosle sezone nisam siguran ali grupa im je bila:CSKA, Real, AJ Milano, Efes, Partizan i cini mi se Panionios..

Tako da nikako nije bilo francuskih i njemackih ekipa, mozda se ja pogresno sjecam :D :D :D :D ...

Sto se tice trenera, niko ozbiljan nece da radi sa nasom upravom i to je jedna istina.....

Zasto bi i radili sa Nihadom i Dinom koji su ovaj klub sveli na dno....

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 okt 2010, 20:58

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Neno znao je dule pretprosle sezone igrati sa vitkovcem na mjestu lazne 4 ili milosevicem a na 3 sa veselim ili milosevicem i to bas protiv francuskih i njemackih ekipa koji igraju run and gun kosarku ali ono sinoc sta je dejo radio je da osjedis mi cesto pominjemo igracka pojacanja ali nikako se ne doticemo isto veoma slabe tacke a to je trener da mi imamo barem solidnu upravu neko bi skontao da bi se mogli dogovoriti sa mutapcicem i dat mu 2-3 sezone da napravi jednu veoma dobru ekipu od nasih mladih
Ovako sto se tice Vitkovca, on je te sezone igrao iskljucivo na tri, jer je Novica igrao na 4, Rakocevic na pet, Lasme 4/5, Vranes na 5....

Sto se tice Veselog, ne znam da li se sjecas kako je on dobio sansu..Doveden je kao centar iz Slovana...

I nije nikako dobijao sansu u EL, odnosno igrao je na kapaljku do utakmice sa CSKA u Moskvi, bas pred tu utakmicu se Vitkovac povrijedio i Jan je uletio iskljucivo kao krilo...

Sto se tice bas ove pretprosle sezone nisam siguran ali grupa im je bila:CSKA, Real, AJ Milano, Efes, Partizan i cini mi se Panionios..

Tako da nikako nije bilo francuskih i njemackih ekipa, mozda se ja pogresno sjecam :D :D :D :D ...

Sto se tice trenera, niko ozbiljan nece da radi sa nasom upravom i to je jedna istina.....

neno sada nemam vremena surfati i traziti, ali postojao je period kada je vujosevic u odredzenom djelu utakmice ubacivao 4 niska + vranes, kada nadjem vremena pronaci cu, ali ovo nije tema za to

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 06 okt 2010, 21:51

gdje idemo sad posto smo ispali
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 21:57

tik-tak je napisao/la:gdje idemo sad posto smo ispali
u Intertoto cup :D gotovo je evropska avantura....samo liga 12,13,14 il več kako se zove...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 06 okt 2010, 22:04

tik-tak je napisao/la:gdje idemo sad posto smo ispali
u pm,gdje se nalazimo od 92.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 okt 2010, 22:47

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

neno sada nemam vremena surfati i traziti, ali postojao je period kada je vujosevic u odredzenom djelu utakmice ubacivao 4 niska + vranes, kada nadjem vremena pronaci cu, ali ovo nije tema za to
Pa to je bila sezona 2007/2008 kada se igralo protiv Brose Basketsa i "divljih" Francuza, cini mi se da je Roanne bio u pitanju...

Ne trebas guglati znam ja to napamet :D :D :D

Te sezone su ispali od Tau, u onoj kradji cuvenoj u Fernando Buesa Areni kada su Pekovicu ekspresno svirali licne u napadu...

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 okt 2010, 13:30

halo grobari imate temu partizana za price o partizanu :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 07 okt 2010, 14:27

fera je napisao/la:halo grobari imate temu partizana za price o partizanu :D
Tako je Fera, reci im :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 okt 2010, 18:35

Biko je napisao/la:
Mi samo pricamo o kosarci, nista vise 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 08 okt 2010, 01:30

Za koga vi ljudi navijate ove sezone u NLB ligi????...........ja za igora i keu ili lišticu da budu zadnji.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 08 okt 2010, 09:02

Genije je napisao/la:Za koga vi ljudi navijate ove sezone u NLB ligi????...........ja za igora i keu ili lišticu da budu zadnji.
:) :) :) Velike su šanse za to, ako se još ne pojačaju.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 okt 2010, 11:13

Biko je napisao/la:
Biko kad preuzmes tu asu moras me ubaciti u upravu :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 08 okt 2010, 13:05

fera je napisao/la:
Biko je napisao/la:
Naravno fera, prvi si na listi, tebe cemo staviti na poziciju naseg uvazenog Bukve (Admira) sa zadatkom da budes spona izmedju igraca i uprave, a neno ako bude slusao ce biti glavni odgovorni za talove na relaciji Bosna i Misko :D . Salu na stranu, ali mislim da bi uradili vise nego ova grobarska i nesposobna uprava. Pa kad sam vidjeo, da je u upravi Bosne bio moj profa, koji je svaku firmu giganta u kojoj je bio sravnio sa zemljom, onda se ne cudim sto smo u ovakvoj situaciji :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 okt 2010, 19:13

Naravno fera, prvi si na listi, tebe cemo staviti na poziciju naseg uvazenog Bukve (Admira) sa zadatkom da budes spona izmedju igraca i uprave, a neno ako bude slusao ce biti glavni odgovorni za talove na relaciji Bosna i Misko :D . Salu na stranu, ali mislim da bi uradili vise nego ova grobarska i nesposobna uprava. Pa kad sam vidjeo, da je u upravi Bosne bio moj profa, koji je svaku firmu giganta u kojoj je bio sravnio sa zemljom, onda se ne cudim sto smo u ovakvoj situaciji :D
Totalno pogresna politika....

Posto je Fera covjek koji se bavi administracijom odnosno pravnim zavrzlamama, on je taj koji treba da radi ovaj posao...

A posto se ja bavim finansijama i tim stvarima mene postavis za direktora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. kolo Zrinjski - Bosna
2. kolo Bosna - Brotnjo
3. kolo Celik - Bosna
4. kolo Bosna - Kakanj
5. kolo Varda HE - Bosna
6. kolo smo slobodni

itd...

Ostalo je samo ime.....

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 08 okt 2010, 20:30

neno#4 je napisao/la:
Totalno pogresna politika....

Posto je Fera covjek koji se bavi administracijom odnosno pravnim zavrzlamama, on je taj koji treba da radi ovaj posao...

A posto se ja bavim finansijama i tim stvarima mene postavis za direktora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. kolo Zrinjski - Bosna
2. kolo Bosna - Brotnjo
3. kolo Celik - Bosna
4. kolo Bosna - Kakanj
5. kolo Varda HE - Bosna
6. kolo smo slobodni

itd...

Ne kaze se bez razloga, dvojica ekonomista se ne mogu nikada sloziti na polju ekonomije, jer svaki ima svoju soluciju:-D. Ma lako cemo se mi skontati, ako napravimo neki pomak :mrgreen:
Btw teska prva utakmica protiv Zrinjskog, ali ove cetiri naredne bi trebali glatko uzeti iako kad smo mi u pitanju nije nikad sigurno.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 9 gostiju.