wilson **** te glava
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
ništa od ovoga danas,nemogu se sastaviti u vezi,a kamoli doći do neke šanse
wilson **** te glava
wilson **** te glava
Uopće me ne zanima vaša rasprava ili što je već to nego mi upade u oči ova definicija prćijebazero je napisao/la: Znaš li šta uopće znači ''prćija''?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zzdovci su zapravo Srbi iz esdepea koji zele hrvatskom narodu preoteti najkatolickiji klub u Europi.
na čelu s srbinom davorom bernardićem 
Jeli Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 okt 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
osvojio je kup velesajamskih gradova 1967Mancini je napisao/la:Jeli Dinamo osvojio Kup sajamskih gradova?
čop igrač manje,panjina usrana
na početku 2. poluvremena uvesti Ćorića i Henríqueza ako se misli išta
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Panj u napadu i Antolic moraju izaci ova dvojica da udju i bice boljeGrdan je napisao/la:na početku 2. poluvremena uvesti Ćorića i Henríqueza ako se misli išta.
Ma onaj komentator na BHT-u meni se čini reče da Dinamo nema evropski trofej.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
mrtvi wilson šta fula
sad će dobiti gol garant
ovaj dinamo je uklet klub...
dobro igraju, ali ga ne mogu ubaciti u gol da ga he.bes..
dobro igraju, ali ga ne mogu ubaciti u gol da ga he.bes..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- BurningLegion
- Kontakt:
Bolji su trinaest puta od Celtica.
nevjerojatno kako se igraju pred golom i kolko su bolji....a izgubit će jer su šlampavi..
p.s. jel još nekoga onaj mali Ćorić podsjeća na onog glumca Štimca (Vlak u snijegu
)
p.s. jel još nekoga onaj mali Ćorić podsjeća na onog glumca Štimca (Vlak u snijegu
tipična utakmica za dinamo,samo po igri oni mogu ovo izgubiti,a pred golom svaki put potez viška i kompliciranje do neba,ovaj celtic kanta od ekipe
Hvala ti Tatta što hraniš toliko obitelji i što si večeras i meni podario malo svoje dobrote.2.30 ko bog.
Sve je isto ko i lani heeeeejjjjj...
Sve je isto ko i lani heeeeejjjjj...
Izgubiti od ovakve momčadi je umjetnost..mislim da je ovo bila ključna utakmica u ovoj skupini.
Zadnja izmjena: zlockob, dana/u 02 okt 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
A bas su u novinama spominjali onu utakmicu iz 98-99. Zavrsila je na identican nacin, i tada je Dinamo bio bolji da bi ih kod kuce pojeo, bit ce ovaj put ista situacija.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.