Pun ih je Kopenhagen bio danas, rece mi jedan jaran. I sve pjano ko zemlja.m1x je napisao/la:Moze mi neko objasnit razlog bakljade švaba ?
Da ne bude off topic, bravo majstore

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pun ih je Kopenhagen bio danas, rece mi jedan jaran. I sve pjano ko zemlja.m1x je napisao/la:Moze mi neko objasnit razlog bakljade švaba ?
Da ne bude off topic, bravo majstore
Ma brate nemoj tako.. Nek ode u neki jaci bundesligaski klub, schalke, dortmund, bayern. Nek igra LP covjek jer mora jedan takav napadac igrati LP.Italia je napisao/la:ako bog da da nam zavrsis karijeru u Stuttgartu, a ne da se vucas od kluba do kluba i sjedis po klupama..
Hari, slabo ti ide kontanje.harishp je napisao/la:Stutgart je daleko od sela,sto se i grada i kluba tice.U par navrata sampion,relativno cesto u Evropi,plus kad se navedu Dijoni,Ahleni,i Hofenhajmi Stutgart mu je puna sake brade.Omerbavarac je napisao/la:Ne znam ali ja bih ga volio zauvijek gledati u Stuttgartu, koji je dobar klub sa ne bas velikim budzetom i bez prevelike zelje za ganjanjem pozicija koja vode u LP, ali klub sa sasvim zadovoljavajucom reputacijom a Vedo je u istom svoje ime jos vise istakao.
Zelim da postane legenda ovog kluba a svi znamo da je bolje biti glavni u selu nego prolaznik ili nista u gradu.
Samo naravno da mu je bolje da odrapi par sezona u ovom klubu,nego da se pod stare dane seljaka ili ned;o bog sjedi na klupi.
Nema se šta slagati, čim ne uplatim da će dati gol - gol će dati. Dakle, danas zabija kao i protiv Kopenhagena.BavaracZenica je napisao/la:Koliko nas se slaze da ce Vedo i danas zabit gol
Ne znam sto svi zele transfer bilo kojeg naseg igraca ako vec u postojecem klubu zabija ili igra iznad nivoa vecine igraca?dijalog je napisao/la:vedo ako si pametan na kraju sezone pravac u španiju (sevilla)
Brate ista stvar, cim uplatim na gol Vede, on ne zabije. Danas sam ostavio praznu rubriku sto se toga ticeIbizevic je napisao/la:Nema se šta slagati, čim ne uplatim da će dati gol - gol će dati. Dakle, danas zabija kao i protiv Kopenhagena.BavaracZenica je napisao/la:Koliko nas se slaze da ce Vedo i danas zabit gol
Majku mu,steta sto sad ne igramo protiv Grka.dide je napisao/la:Zabio ga Džekson, zabio ga Pjanke, još Vedo da ga zabije(a sumnjam da neće) i kakva veče (Y)
takodje,isto tako kad ga odigram da daje go,ne da.AvantiSignora je napisao/la:Vedo po starom, Zabija i Zabija,, bez zajebancije al svaki put kad otvorim livescore da vidim jel vedo zabio i vazda njegovo ime bude tu
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Proximic, Sheyi i 44 gosta.