Češće slušaj Plavšića i GojkaruQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:14baho mozda i najuneseniji komentator u neki prenos ikad zadrijemalo mi se bgm

Baho radi Srbiju, a nas sutra neće

Edit: Fernandinho iz Man. Uniteda

Češće slušaj Plavšića i GojkaruQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:14baho mozda i najuneseniji komentator u neki prenos ikad zadrijemalo mi se bgm
fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:42Je li moguće kada su Poljaci fulili večeras priliku prije nego što će dati gol, da se zaderao iz punog glasa “ŠTETA”..![]()
Bas dok sam gledao prenos veceras kontam al ovaj Baljic smara, nista lik zanimljivo da kaze, vidi sve sto i mi forumasi. Od 55te minute do 80te ponavlja da je ekipa pala fizicki...vidimo ljudino, tako cijeli mec neke gluposti valja. Nijednu stvar nije rekao koja je iznad prosjecnog poznavaoca igre.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:11Pa prenos ne treba pratiti samo zbog Denisove glave koja može svaki čas eksplodirati.
Ali koji sram da u cijeloj državi BiH nema iole elokventan sportski radnik sposoban iznijeti stav, analitičar, poznavatelj igre koji neće reciklirati floskule godinama, fakat da se postidiš kada vidiš uvode, tekme i podcaste na SK i ove naše 'pundite' koji pismenu vježbu za peti razred ne bi bili sposobni sročiti. Da stvar bude gora, primjer Baljića koji nam nije sposoban dati neki uvid u postavke ili bilo šta prenijeti što samo on može vidjeti budući da je bio fudbaler dovoljno govori o njegovoj limitiranosti. Opraše na ruke sa zaboravljenim asovima i njihovim recikliranim 'razmišljanjima'.
čovjek igrao na poljake, pa ga prenijelofudbalfudbal je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:42Je li moguće kada su Poljaci fulili večeras priliku prije nego što će dati gol, da se zaderao iz punog glasa “ŠTETA”..![]()
Zamisli da smo Konjića slušalisljivo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 14:59Znači lik je bio pomoćni trener neke reprezentacije u fudbalu, u Evropi, i sve što zna u igri je blok, presing i umor igrača. Pola tekme lik spava. Nit šta da analizira, nit šta da kaže kako i šta je problem, koga promjeniti, pozicije igrača, mane, prednosti, ništa. Pravi onaj picigen komentator, hrka, krka, i ko je dobro skočio i ošuto, proševo je glavno. Samo ne znam gdje ih pronalaze, pa ovo je užaš.
Ma brat je legenda. Nikad necu zaboraviti mec Wigan-Arsenal i njegove recenice kakve su to bile tri kolosalne piramide i onda poslije kakva akcija i gol i onda izvinjavanje sto je to snimak prethodne akcije
Smije im se zbog engleskogChapman1886 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:36čuj keme poštenjačine netreba baš sve ni čuti ahahah neprijatno mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.