naletih neki dan na prenos fudbalske lige UAE-a na Areni 1forgempp je napisao/la: ↑07 mar 2022, 13:48akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 13:46Hoce li izbaciti i KHL?
Eto prilike za onog cetalja sa Arene sto je kukao kako mu je neostvarena zelja da ima ruski fudbal i KHL
Vidjecemo, ako ima dovoljno zainteresovanosti Arena ce kupit i Talibane da prenosi, nista im drugo nije bitno. (tj. Vučić)
Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Don't believe the hype.
Žugić ima odriješene ruke i pare, može šta želi.
To je novitet uz Indijsku ligu ali obično ide na rubnim kanalima.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 13:49naletih neki dan na prenos fudbalske lige UAE-a na Areni 1![]()
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Džabe kod njega ne može. Valjda mu srede ovi iz mtela uveo msat samo zbog arena.messilla je napisao/la: ↑07 mar 2022, 00:29To je Arena Kosovo i Metohija. Vecinom budu Italijani na toj.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:01Meni rođak kaže da mu na broju 1000 na msatu ima neka arena hd gdje su danas bile i milan i juve utakmice. A isto nema te tri arene. Čeka nekog iz mtela da mu to naštima kaže on ne zna boji se da će nešto pokvariti.![]()
Jednostavno je poprilicno:
Tipka Menu na daljinskom - Instalacija (pin 0000) -Podesavanje antene - crvena tipka na daljinskom
I sam sve resiver odradi.
Ekskluzivno na Areni

-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hoće li biti snimak utakmice Partizan - Crvena Zvezda košarka ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Imas snimak upravo na Areni Sport 3.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Eto ti odgovor dolje plus na MojaTV možeš vraćati Arene unazad do 7 dana.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2022, 19:02Hoće li biti snimak utakmice Partizan - Crvena Zvezda košarka ?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mi što plaćamo 25 KM možemo vraćati unazad ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Na webTV ne može. Preko STBa može ali samo na SD Arenama.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2022, 19:30Mi što plaćamo 25 KM možemo vraćati unazad ?Fajl je napisao/la: ↑07 mar 2022, 19:12Eto ti odgovor dolje plus na MojaTV možeš vraćati Arene unazad do 7 dana.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2022, 19:02
Hoće li biti snimak utakmice Partizan - Crvena Zvezda košarka ?
BHT će prenositi utakmice predbaraža i baraža rukometne reprezentacije BiH. Arena im ustupila prava.
Da hoce za sve ustupit prava drugima bilo bi idealno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bi vama koji nemate kanale najgledanije i najbolje sportske tv kuće u ovom dijelu Evrope
Plus imaju daleko najkvalitetnije komentatore
sta ima najbolja tv koja se nije udostojila da ima uvodnu emisiju pred sarajevski derbi a tek ona kolicina jada gdje sunamjerno snimali sve osim transparenta podrske ukrajinskom narodu je za
Uvijek su prije bile emisije uoči derbija ali sada je bila specifična situacija. To za snimanje i realizaciju utakmice se obrati sarajevskom AVCu koji je radio utakmicu.
Tebi su krivi svi osim onih koje bezglavo branis, iako su u tom odnosu prema narodu kojem pripadas u 5 deka s onima koje na svakom koraku ismijavas, vrijedjas - a mozda su cak i gori. Sport je u svemu tome potpuno nebitna stvar.
To je kao da kazes: Karadzic je dobar, dok je Mladic cetnik.
Specifična situacija kad je u pitanju najvažniji meč u bh sportu, hajd što nije bilo uvoda, već se uključuju 10sec prije početka meča, ali zato nije specifična kad igraju Barca-Bilbao i oni kasne s uključenjem 10min jer je u toku after-match analiza sudskih odluka na Večitom derbiju. 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hvala sto pratis SK, također možeš uživati u nezvaničnom 5. GSu u sezoni na 11 kanala SKa.
Uzivaj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.