Tata ti je miran, mama jos mirnija.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:05Argument ti je nonsens.
Miran.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
1946-1987
- Maroon1946
- Kontakt:
Hvala vam momci na odlicnom plasmanu
Uz Musu, Castanedu, Halilovica idemo na Mundobasket
Uz Musu, Castanedu, Halilovica idemo na Mundobasket

-
- Kontakt:
Poljaci ljigava ekpa .Glavu gore dobro prvenstvo, moglo je dans bolje al nedostajalo je odlucnosti , krasila nas je hrabrost a danas to nismo pokazali .
mi smo prestali igrati i vjerovati kad se roberson povrijedio, to je najveci poraz ove repke, taj mentalitet i ovisnost o jednom
Garza, Musa, Casteneda trebaju biti protiv Turske u novembru
Robertson hvala na svemu, Arslanagic, Penava nisu za repke
Robertson hvala na svemu, Arslanagic, Penava nisu za repke
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 sep 2025, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mozda puno ocekujemo ako uzmemo cinjenicu da 32 godine nismo prosli grupu i da je najbolji spoljni igrac povrijeđen. Kako god ovo je dobar rezultat momcima kapa dole

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Poljska ocajna izuzev Loyda. Strasno je da je Dubai potpisao Kamenjasa, svaka cast treneru koji njega zeli. Ovo sto on prikazuje je ocaj. Covjek ne smije da krene na kos, tri puta nas kanali zbog svog kukavicluka. Lazic pet puta trza da sutne tricu a prije toga je jednu pogodio. Pa je l njima neko zabranio da sutaju. Drzi Adina citavo drugo poluvrijeme, Alibegovica umrtvio totalno iako moze puno da ponudi i u napadu i u odbrani. Dobra prilika za cetvrfinale koja se misli nece ponoviti vise nikad. Samo je falilo rotacije kao u prvom poluvremenu. J.ebeni Ponitka je iznio trecu cetrtinu akrap onaj uzeo ih na trzaje i simuliranje. A mi se prilagodili situaciji.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Nema se šta puno prigovoriti osim Kamenjašu. Ako ima obraza neka pogleda ovu utakmicu i šta je radio na terenu. Sramota za nekoga ko ima iskustvo igranja za reprezenaciju. Vratio ih je u igru svakim svojim ulaskom. Je li ono biješe Dubai? wtf
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 07 sep 2025, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zali Boze ovakve sane.Halilovic doveden da navija,Hrelja popunjavao broj a Kamenjas i Alibegovic bas podbacili.U drugom niko nije smio osutati tricu kad je bio sam.
Trener Poljske nas je procitao i u drugom nas maksimalno zatvorio i priveo utakmicu kraju.Mogli smo se ovdje potuci ali nema kvaliteta.Lazic i Gegic previse suteva su fulili a i za ovakve tekme je falio ipak Musa.To je to ovo je maksimum hvala momcima na odlicnom prvenstvu.
Trener Poljske nas je procitao i u drugom nas maksimalno zatvorio i priveo utakmicu kraju.Mogli smo se ovdje potuci ali nema kvaliteta.Lazic i Gegic previse suteva su fulili a i za ovakve tekme je falio ipak Musa.To je to ovo je maksimum hvala momcima na odlicnom prvenstvu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Repka koja se toliko hvali ispod kosa igrom na oba kraja terena ne smije dopustit 17 ofanzivnih skokova i ovako losa da je u reketu u napadu
Mi govorimo nismo suterska ekipa a kad god na turniru nas nije isla trica nismo znali sta da radimo
Mi govorimo nismo suterska ekipa a kad god na turniru nas nije isla trica nismo znali sta da radimo
Cestitke momcima o Beciragicu.
John brz oporavak i nek ti se napuse qurca debili koji su tebe i selektora pljuvali prizeljkujuci Garzu kao naturalizovanog.
John brz oporavak i nek ti se napuse qurca debili koji su tebe i selektora pljuvali prizeljkujuci Garzu kao naturalizovanog.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
....
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2025, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Neću da pljujem po našim igračima a mogao bi uhhhhhh pogotovo na ove što se kriju..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 07 sep 2025, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Amaterske greške su nas koštale : slobodna bacanja, drzanje nurkica na klupi 100 godina, kukavicluk koji nam je upropastio 5-6 napada. Šteta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Vrlo jednostavno, preuzimali smo sve da se ne dopuste otvorene trice iz blokova. Kao rezultat toga, mismatch ostajao tako što su visoki igrači bili na perimetru pa je poljska prednja linija imala dobru poziciju da skače ispod reketa.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ja samo ne znam cime su Poljaci zasluzili ovoliku sudijsku protekciju vec duzi niz godina. Prosjecna ekipa koju su sudije gurale i na proslom Eurobasketu. Ponitka nebitan igrac u evropskoj kosarci, a za reprezentaciju kad igra tretira se od sudija kao Shai.
-
- Kontakt:
Hvala selektoru i momcima i do ovdje sto smo dosli, za nesto vise treba jos raditi, raditi ….

Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 07 sep 2025, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Necemo se zadovljavati, svaka cast za osminu finala
Gotov ispali smo i idemo jos jace u kvalfikacije sa svjetsko
Nemoj da psihicki mentalitetom ostanemo na ovome
Moram naprijed sad je kljucni period
Sjecas se zena bile cetvrte na eurobasketu i raspale se vec sljedece godine od euforije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 sep 2025, 13:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)