Barbarez je protiv velesila igrao revijalne, pa vam je argument sve do danasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:25Bukvalno je bila revijalna utakmica, totalno nebitna. Kakve ona veze ima?
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Jbt. Ko je nama selektor!
Kako nije
Petev kvalifikacije za svjetsko 2022
1.Francuska
2.Ukrajina
3.Finska
4.BiH
5.Kazahstan
Od 24 boda mi osvojili 5
8 utakmica 1 pobjeda protiv Kazahstana
Petev kvalifikacije za svjetsko 2022
1.Francuska
2.Ukrajina
3.Finska
4.BiH
5.Kazahstan
Od 24 boda mi osvojili 5
8 utakmica 1 pobjeda protiv Kazahstana
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Protiv kojih ekipa je zapoceo svoj mandat, a u pitanju su bile prijateljske?
- invincible1921
- Kontakt:
Zakasnio s izmjenama..ostalo moze proc
=\_1921_/=
Isto mislim, to mu je bila greška što nije odmah odgovorio na one tri izmjene Ragnicka nego je kasnio.
- invincible1921
- Kontakt:
Razumijem rezon sastava, ali vidio si da smo bili bolji...moro je makar Kerima ubacit vec na poluvremenu...da stvar bude gora ti ne mijenjas nista ni nakon 15min drugof, a vidno je bilo da nemamo ideje
=\_1921_/=
To je bio najveci problem veceras.
Moralo se ofanzivnije krenuti na poluvremenu.
I do narednog kola, mora se naci neko rjesenje na sredini terena. Tahirovic je na aparatima bio poslije 55te minute, i morao se ubaciti neko svjeziji. Basic nije kalibar igraca koji bi donio prevagu u tim momentima, a nemas apsolutno ni jedne opcije osim njega
naprijed rejal
- invincible1921
- Kontakt:
Sunjic, Tahirovic, Gigovic, Basic...ako su trojica od njih na terenu mi prema naprijed ne mozemo nista...Gigovic uopste ne gleda prema naprijed...Tahirovic i Sunjic nisu igraci za takvo nesto..Jos tome dodas Mujakica koji se ponasa da je minsko polje preko sredine i potpuno si se ugasio...Sveti je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:45To je bio najveci problem veceras.
Moralo se ofanzivnije krenuti na poluvremenu.
I do narednog kola, mora se naci neko rjesenje na sredini terena. Tahirovic je na aparatima bio poslije 55te minute, i morao se ubaciti neko svjeziji. Basic nije kalibar igraca koji bi donio prevagu u tim momentima, a nemas apsolutno ni jedne opcije osim njega
Doslo mi je da pocnem dozivat Gigovica ono "Ljudino imas dulum ispred, imamo 5na4...PROBAJ NESTO"
Kerima pustise jednom i zamalo ne zaplatise...svaki iduci napad su ga duplali
=\_1921_/=
Kasno je i neću zbog toga ništa pametno kazati ali evo.
Nisam nešto posebno razočaran jer sam se pripremio na mogući poraz s obzirom da su ljudi jaci od nas i favoriti.
Isto tako sam vjerovao da možemo i pobijediti jednom borbenom igrom s puno trke, a nadao se da bar nećemo izgubiti. Nažalost, to se nije desilo.
Priprema utakmice dobra, uz malo sreće smo mogli povesti 1:0 i zasigurno bi drugačija utakmica bila. A imali smo situacija da ozbiljnije ugrozimo gol protivnika i imamo vodstvo. Vise njih.
Negdje imaš sreće, negdje nemaš i to je to.
S dr. strane oni nama zabiju nakon odbitka.
Druga stvar, ako tako mogu kazati, “izdali” su ga dvojica najvažnijih (Dedić prije svega a potom i Dzeko) jer nisu bili na potrebnom nivou.
Tako da je to na terenu dobro i izgledalo, izuzev rezultata. Po meni realan rezultat je neriješeno.
Sto se tiče izmjena, mislim da je trebao ubaciti Kerima kad i Gazibegovica (52.minuta), ali ne umjesto Gigovica ili Memica, nego umjesto Dzeke (ili Demirovica).
I dalje bi bio naprijed opasan, ali u veznom redu s trojicom stabilniji (Tahirovic, Sunjic, Gigovic),
Kasnije ubacuj Bajraktarevica umjesto Memica, Bašića umjesto Tahirovica i sl.
Ono na kraju je bilo divlje poprilično, Alajbegovic i Bajraktarevic na krilima a nigdje sredine, Dzeko i Demirović, potom Bazdar, potom i Katić gore visi na skoku.
Mišljenja sam da u svakom trenutku na terenu moraju biti 3 klasična veznjaka.
- Kipar
To će biti toliko teška utakmica da nismo ni svjesni. Ljudi su prvobitno gostovali nama, zatim Rumuniji i Austriji. Ni u jednoj od te tri utakmice nisu zaslužili da izgube, ali bukvalno. A izgubili su sve 3.
Večeras su samo potvrdili sa su opasan protivnik kada su se vratili protiv Rumuna nakon dva gola zaostatka.
Mi smo opet bez Kolasinca, a vrlo moguće i Dedica.
Važno nam je da Alajbegovic redovno igra, a nadamo se i Bajraktarevic.
Tu moramo pobijediti kako znamo i umijemo. Pobjeda dosta toga donosi.
Nisam nešto posebno razočaran jer sam se pripremio na mogući poraz s obzirom da su ljudi jaci od nas i favoriti.
Isto tako sam vjerovao da možemo i pobijediti jednom borbenom igrom s puno trke, a nadao se da bar nećemo izgubiti. Nažalost, to se nije desilo.
Priprema utakmice dobra, uz malo sreće smo mogli povesti 1:0 i zasigurno bi drugačija utakmica bila. A imali smo situacija da ozbiljnije ugrozimo gol protivnika i imamo vodstvo. Vise njih.
Druga stvar, ako tako mogu kazati, “izdali” su ga dvojica najvažnijih (Dedić prije svega a potom i Dzeko) jer nisu bili na potrebnom nivou.
Tako da je to na terenu dobro i izgledalo, izuzev rezultata. Po meni realan rezultat je neriješeno.
Sto se tiče izmjena, mislim da je trebao ubaciti Kerima kad i Gazibegovica (52.minuta), ali ne umjesto Gigovica ili Memica, nego umjesto Dzeke (ili Demirovica).
I dalje bi bio naprijed opasan, ali u veznom redu s trojicom stabilniji (Tahirovic, Sunjic, Gigovic),
Ono na kraju je bilo divlje poprilično, Alajbegovic i Bajraktarevic na krilima a nigdje sredine, Dzeko i Demirović, potom Bazdar, potom i Katić gore visi na skoku.
- Kipar
To će biti toliko teška utakmica da nismo ni svjesni. Ljudi su prvobitno gostovali nama, zatim Rumuniji i Austriji. Ni u jednoj od te tri utakmice nisu zaslužili da izgube, ali bukvalno. A izgubili su sve 3.
Večeras su samo potvrdili sa su opasan protivnik kada su se vratili protiv Rumuna nakon dva gola zaostatka.
Koliko ubleha na mjestu selektora jbt. Haj, razguli! Idi igraj poker u Hamburgu.
Nije ovo za tebe.
Nije ovo za tebe.
Nije ni forum za tebe pa si tu. ****.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kraj utakmice me podsjetio na zadnju kodrinu utakmicu kontra islanda kad je bez ikakvog rezona u napad ubacio sve sto je imao i mislio da ce tako nekako doci do gola, kao sto si rekao, poprilicno divlje.hurem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 01:40Kasno je i neću zbog toga ništa pametno kazati ali evo.
- Kipar
Mi moramo izroditi nekog konkurentnog igraca sredine terena i rijesiti se ove impotentne 442 formacije
naprijed rejal
Nemoj se nervirat legendo. Kad vidis kako su mnogi zadovoljni Pokerasem i Trnokopom i ne zasluzujemo da odemo na prvenstvo.

Pljujte vi Barbu kolko oćete mi smo odličnu partiju pružili i stručni štab je utakmicu top pripremio, e sad što uvijek podbace ovi od kojih najviše očekuješ da bi mogli donijet neku prevagu, na to ni jedan selektor ne može uticat..
To je njima u glavi.
Oba gola totalno sretna i fliper jbni u kaznenom prostoru, ovo je lako moglo bit i 1:0 pa bi se druga pjesma pjevala ovdje..
Moj savjet vam je da podržite ovaj stručni štab jer se stvara jedna dobra priča, a i rezultati neće izostat.. Ko zna možda i ovo svjetsko nije nemoguća misija., nije još ništa matematički izgubljeno. Opkladit bi se smio da će i Austrijanci kiksat barem na jednom od ova dva preostala gostovanja.
Volim te Bosno.
To je njima u glavi.
Oba gola totalno sretna i fliper jbni u kaznenom prostoru, ovo je lako moglo bit i 1:0 pa bi se druga pjesma pjevala ovdje..
Moj savjet vam je da podržite ovaj stručni štab jer se stvara jedna dobra priča, a i rezultati neće izostat.. Ko zna možda i ovo svjetsko nije nemoguća misija., nije još ništa matematički izgubljeno. Opkladit bi se smio da će i Austrijanci kiksat barem na jednom od ova dva preostala gostovanja.
Volim te Bosno.

Imali smo tu neku ideju u glavi. Ponosan sam na momke!
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- Beduin
- Kontakt:
A ko je tebe stavljao u isti kos?fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:56Pa legendice moja ja sam odma napisao nakon sto su grupe izasle da minimalno ocekujem 2. Mjesto i da ce mi isto biti uspjeh i dobra uvertira za naredne kvalifilacije. Od starta sam govorio da nije nikakvo iznenadjenje i da zavrsimo 1. Na kraju jer koliko god da bili losi nismo ni od kog drasticno slabiji u ovoj grupi, pa cak ni najveceg favorita Austrije.Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:50Tupsone, ti i dalje tipkas ovdje?
Ja napisao i ostao pri svojim rijecima, samo jos napisi kad je to bilo i zbog koga, sta se tad desavalo sa reprezentacijom i ko se sve pozivao u nju, kakvi su nam rezultati bili kasnije?
Dok vi ismijavate i kazete otici cete ako ovo, ako ono, a onda opet trabunjate ovdje nakon sto smo uzeli 12 bodova, pa i to nije dovoljno amebama poput pojedinaca.
Jel to Fanatic, to ne moze biti normalno ba. Pokusao staviti brojeve u sufiksu ali ne ide, opet je to fanatic.![]()
Stavljas me u kos s pogresnim ljudima, ja ostajem pri svojoj rijeci i necu tjerati Barbareza ukoliko bude 2. Koliko god da gresaka pravio jer je to moze se reci uspjeh a svako ko je ikada napisao nesto ovakvo za reprezentaciju sto si napisao ti prije par godina za mene nije navijac i nema pravo sad da moralise ovdje.
Taman da je Milorad Dodik selektor reprezentacije ja joj nikad necu zelit neuspjeh, NIKAD a pogotovo ne radi nekog pojedinca za kojeg smatram da nema mozga, da je los trener itd.
Zna se ko je ovdje pisao da nece vise pisati ako osvojimo 4b, a kamoli 6. Jesi li i ti? Da trazimo postove ili ako nisi onda zasto se javljas?
Jesam ono napisao i stojim iza svojih rijeci, pa makar i u afektu to pisao i bilo nerealno, naravno da cu se radovati svakoj pobjedi, ali kod mene obraz cist, ja sam do tad isao cesto na utakmice i oni su mi bili zgadili fudbal i kult reprezentacije unistili.
Zna se kakvo je tad stanje bilo, ko je vodio repku i kako, kakvi su bili rezultati i igraci pozivani, da im nisi mogao nista.
A sad se ovdje drvlje i kamenje po Barbarezu i ostalima, svi zaboravili kakvo je stanje bilo donedavno.
Tako isto i sa Slobodom rekao necu ici dok ne odu najveci grobari kluba i nisam isao 2 godine. Imam obraza i kad kazem nesto, stojim iza toga pa makar crko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤